מתכון: כרובית ותפו"א בנוסח הודי

בילבי1

New member
מתכון: כרובית ותפו"א בנוסח הודי

כרובית ותפו"א בנוסח הודי חומרים ל-5 מנות: 2 תפו"א גדולים 1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים 1/3 כוס שמן זית 1 כפית כמון טחון 1 פלפל חריף מנוקה מגרעינים וקצוץ דק 1 כפית כוסברה טחונה 1/2 כפית כורכום טחון 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית מלח 1 כוס כוסברה טרייה קצוצה. הכנה: 1. יום לפני: מבשלים את תפו"א בקליפתם ושומרים במקרר. למחרת קולפים וחותכים לקוביות. 2. שורים את פרחי הכרובית למשך חצי שעה במי קרח, מסננים ומייבשים. 3. מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים כמון ומערבבים. מוסיפים כרובית ומטגנים 3 דקות תוך ערבוב. מכסים את המחבת ומטגנים עוד כ-5 דקות. מדי פעם מקפיצים את הכרובית. 4. מוסיפים את קוביות תפו"א, פלפל חריף כוסברה, כורכום, פפריקה, פלפל ומלח ומטגנים עוד 5 דקות תוך בחישה עדינה. 5. מסירים מהאש, מוסיפים כוסברה טרייה, ומערבבים. מגישים חם עם לחם הודי או אורז לבן. מקור המתכון: בני סיידא.
 
כרובית ותפוחי אדמה בנוסח הודי

בנוסח קובץ
 
למעלה