מתכוןשחבל על הזמן
חומרים: 1 כרובית גדולה 3 כפות מרק בצל 3 כפות מיונז אופן הכנה: להרתיח בסיר מים כשהם רותחים להכניס את הכרובית שלמה כמו שהיא כשבע דקות רתיחה ולהוציא , להניח את הכרובית בתבנית חד פעמית בקערה נפרדת לערבב את המיונז והמרק בצל היטב למרוח את הכרובית ברוטב הזה היטב מסביב , ולהכניס לתנור בערך שעה חום בינוני. אפשר לאכול את זה מיד , אבל יש לי טיפ: למי שרוצה לאכול את זה בשבת בבוקר זה פשוט מעדן אז לעטוף את התבנית לאחר שהתקרר בנייר כסף להכניס למקרר ובבוקר מוקדם לשים על הפלטהכמו שזה מכוסה עד שמגיעים מבית הכנסת(זה כמה שעות). ניתן להוסיף מעט מים חמים כדי שלא יידבק. זה מעדן לא נשאר מאומה. ובהגשה לשולחן זה גם נראה יפה בתאבון!
חומרים: 1 כרובית גדולה 3 כפות מרק בצל 3 כפות מיונז אופן הכנה: להרתיח בסיר מים כשהם רותחים להכניס את הכרובית שלמה כמו שהיא כשבע דקות רתיחה ולהוציא , להניח את הכרובית בתבנית חד פעמית בקערה נפרדת לערבב את המיונז והמרק בצל היטב למרוח את הכרובית ברוטב הזה היטב מסביב , ולהכניס לתנור בערך שעה חום בינוני. אפשר לאכול את זה מיד , אבל יש לי טיפ: למי שרוצה לאכול את זה בשבת בבוקר זה פשוט מעדן אז לעטוף את התבנית לאחר שהתקרר בנייר כסף להכניס למקרר ובבוקר מוקדם לשים על הפלטהכמו שזה מכוסה עד שמגיעים מבית הכנסת(זה כמה שעות). ניתן להוסיף מעט מים חמים כדי שלא יידבק. זה מעדן לא נשאר מאומה. ובהגשה לשולחן זה גם נראה יפה בתאבון!