מתי תחל תחנת רכבת נתב"ג לפעול?

מצב
הנושא נעול.

Rשף

New member

האם יש תאריך צפוי ?

Rשף

New member
תודה, ושאלת תעריפים

לפי מה שאמרו לי זה ב 14.6.04
תודה, ושאלת תעריפים
הייתכן שמחיר נסיעה קיסריה-לוד הוא 300 (+/-) ש"ח ל 12 נסיעות ? מישהו שצריך נסיעות יומיומיות בקו ישלם בערך 1200 ש"ח לחודש שזה כמעט כמו להחזיק רכב... אין אפשרות לחופשי חודשי בקו הזה ?

levikon

New member
לפי הידוע לי, אין ברכבת כמעט

תודה, ושאלת תעריפים
הייתכן שמחיר נסיעה קיסריה-לוד הוא 300 (+/-) ש"ח ל 12 נסיעות ? מישהו שצריך נסיעות יומיומיות בקו ישלם בערך 1200 ש"ח לחודש שזה כמעט כמו להחזיק רכב... אין אפשרות לחופשי חודשי בקו הזה ?
אפשרויות לכרטיסי חופשי חודשי. יש רק בקוים פרבריים. אבל זה תצטרך לשאול את אחד ממומחי הרכבות בפורום. ואכן, הנסיעה יקרה אבל שווה את החסכון הרב בפקקים ובבלאי של הרכב. במיוחד אם אתה עובד בנתב"ג....

fireman

New member
כרטיסי חופשי חודשי ברכבת ישראל

אפשרויות לכרטיסי חופשי חודשי. יש רק בקוים פרבריים. אבל זה תצטרך לשאול את אחד ממומחי הרכבות בפורום. ואכן, הנסיעה יקרה אבל שווה את החסכון הרב בפקקים ובבלאי של הרכב. במיוחד אם אתה עובד בנתב"ג....
כרטיסי חופשי חודשי ברכבת ישראל
קיימים אך ורק בשבעה קווים שהם: 1. הראשונים-ת"א 2. בית שמש-ת"א 3. רחובות - ת"א 4. נתניה - ת"א 5. כ"ס - ת"א 6. קריות - חיפה 7. נהריה - חיפה

איליה.

New member
אין חופשי-חודשי עד קיסריה.

תודה, ושאלת תעריפים
יש רק עד נתניה. וגם אז, אתה צריך חופשי חודשי נפרד ת"א-נתניה ובנפרד ת"א-רחובות.

אשור

New member
כול העניין של ניהול הרכבת

יש רק עד נתניה. וגם אז, אתה צריך חופשי חודשי נפרד ת"א-נתניה ובנפרד ת"א-רחובות.
בישראל הוא חובבני ונגוע בפוליטיקה. למשל ראש אגף המיטענים ברכבת יוסי כרמלי הגיע לתפקידו מתוקף היותו נהגו האישי של ארנס,נתי ימני האחראי על נדל"ן הרכבת הוא חבר מרכז הליכוד בהוד השרון.היחידי שמקצוען שם הוא יוסי מור שכנראה יוחלף בעסקן מיפלגתי.

אשור

New member
בקיצור כול העניין הזה חייב לעבור

בישראל הוא חובבני ונגוע בפוליטיקה. למשל ראש אגף המיטענים ברכבת יוסי כרמלי הגיע לתפקידו מתוקף היותו נהגו האישי של ארנס,נתי ימני האחראי על נדל"ן הרכבת הוא חבר מרכז הליכוד בהוד השרון.היחידי שמקצוען שם הוא יוסי מור שכנראה יוחלף בעסקן מיפלגתי.
בקיצור כול העניין הזה חייב לעבור
דרך חוקרי מישטרת ישראל בתיקווה שגם הם לא נגועים בפוליטיקה.

fireman

New member
נושא העלויות וסוגי הכרטיסים

נושא העלויות וסוגי הכרטיסים
נמצאים בהחלטת משרד התחבורה. לרכבת אין שום יכולת לקבוע על דעת עצמה באילו קווים יהיו כרטיסי חופשי חודשי ובאילו לא. הכל נעשה בהוראה ובפיקוח של משרד התחבורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה