19.6.04 זה התאריך הצפוי.מתי תחל תחנת רכבת נתב"ג לפעול?
האם יש תאריך צפוי ?
לפי מה שאמרו לי זה ב 14.6.0419.6.04 זה התאריך הצפוי.
לפתיחה של התחנה. לפי הפירסומים השונים בפורום.
תודה, ושאלת תעריפיםלפי מה שאמרו לי זה ב 14.6.04
לפי הידוע לי, אין ברכבת כמעטתודה, ושאלת תעריפים
הייתכן שמחיר נסיעה קיסריה-לוד הוא 300 (+/-) ש"ח ל 12 נסיעות ? מישהו שצריך נסיעות יומיומיות בקו ישלם בערך 1200 ש"ח לחודש שזה כמעט כמו להחזיק רכב... אין אפשרות לחופשי חודשי בקו הזה ?
כרטיסי חופשי חודשי ברכבת ישראללפי הידוע לי, אין ברכבת כמעט
אפשרויות לכרטיסי חופשי חודשי. יש רק בקוים פרבריים. אבל זה תצטרך לשאול את אחד ממומחי הרכבות בפורום. ואכן, הנסיעה יקרה אבל שווה את החסכון הרב בפקקים ובבלאי של הרכב. במיוחד אם אתה עובד בנתב"ג....
אין חופשי-חודשי עד קיסריה.תודה, ושאלת תעריפים
הייתכן שמחיר נסיעה קיסריה-לוד הוא 300 (+/-) ש"ח ל 12 נסיעות ? מישהו שצריך נסיעות יומיומיות בקו ישלם בערך 1200 ש"ח לחודש שזה כמעט כמו להחזיק רכב... אין אפשרות לחופשי חודשי בקו הזה ?
כול העניין של ניהול הרכבתאין חופשי-חודשי עד קיסריה.
יש רק עד נתניה. וגם אז, אתה צריך חופשי חודשי נפרד ת"א-נתניה ובנפרד ת"א-רחובות.
בקיצור כול העניין הזה חייב לעבורכול העניין של ניהול הרכבת
בישראל הוא חובבני ונגוע בפוליטיקה. למשל ראש אגף המיטענים ברכבת יוסי כרמלי הגיע לתפקידו מתוקף היותו נהגו האישי של ארנס,נתי ימני האחראי על נדל"ן הרכבת הוא חבר מרכז הליכוד בהוד השרון.היחידי שמקצוען שם הוא יוסי מור שכנראה יוחלף בעסקן מיפלגתי.
נושא העלויות וסוגי הכרטיסיםכול העניין של ניהול הרכבת
בישראל הוא חובבני ונגוע בפוליטיקה. למשל ראש אגף המיטענים ברכבת יוסי כרמלי הגיע לתפקידו מתוקף היותו נהגו האישי של ארנס,נתי ימני האחראי על נדל"ן הרכבת הוא חבר מרכז הליכוד בהוד השרון.היחידי שמקצוען שם הוא יוסי מור שכנראה יוחלף בעסקן מיפלגתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.