מתי מתעדכן לוח הזמנים החדש של ה-

מצב
הנושא נעול.

רכבת לחודשי הקיץ, ועד איזה תאריך זה אמור לתפוס????? תודה מראש למשיבים...

הלו"ז החדש של רכבת ישראל

רכבת לחודשי הקיץ, ועד איזה תאריך זה אמור לתפוס????? תודה מראש למשיבים...
הלו"ז החדש של רכבת ישראל
כמו שפורסם בעיתונות, הלו"ז החדש של רכבת ישראל ייכנס לתוקפו רק בתחילת ספטמבר, עת יופעל הקו לנתב"ג. מטבע הדברים, תקפותו תהיה עד לפתיחתה של תחנת ירושלים מלחה, שאמורה להיות בדצמבר/ינואר/פברואר (תלוי מי מספר).

fireman

New member
חן, יש לך מידע לגבי

הלו"ז החדש של רכבת ישראל
כמו שפורסם בעיתונות, הלו"ז החדש של רכבת ישראל ייכנס לתוקפו רק בתחילת ספטמבר, עת יופעל הקו לנתב"ג. מטבע הדברים, תקפותו תהיה עד לפתיחתה של תחנת ירושלים מלחה, שאמורה להיות בדצמבר/ינואר/פברואר (תלוי מי מספר).
חן, יש לך מידע לגבי
תחנת באר שבע צפון? ידוע לי שהמכרז נסגר כבר...מה קורה עם זה?

תחנת באר שבע צפון

חן, יש לך מידע לגבי
תחנת באר שבע צפון? ידוע לי שהמכרז נסגר כבר...מה קורה עם זה?
תחנת באר שבע צפון
לא ממש, אבל זו הזדמנות נהדרת להזכיר לך את מה שהבטחת להכין לי לגבי התחנה.

fireman

New member
את מה שהבטחתי להכין לך

תחנת באר שבע צפון
לא ממש, אבל זו הזדמנות נהדרת להזכיר לך את מה שהבטחת להכין לי לגבי התחנה.
את מה שהבטחתי להכין לך
איזה בן **** אחד בתחנת באר שבע צפון לא ממש איפשר לי לעשות. אבל אני אביא לו אותה בהפוכה של ההפוכה, הוא עוד לא יודע עם מי הוא נפל.

תודה חן, אבל האם יפרסמו

הלו"ז החדש של רכבת ישראל
תודה חן, אבל האם יפרסמו
את לוח הזמנים מראש, או רק ימים ספורים לפני שינוי הלו"ז???

אורי404

New member
קרוב לודאי שיפרסמו מראש.

תודה חן, אבל האם יפרסמו
קרוב לודאי שיפרסמו מראש.
הם, סביר להניח, יפרסמו אותו בד בבד עם פרסום התחנה/ות שבפתח. זה יותר הגיוני שכך זה יהיה, מאשר הודעה בדקה התשעים. אגב, סביר להניח שיתגברו רכבות בקיץ, בגלל החופש הגדול.

פרסום לוח הזמנים החדש של הרכבת

תודה חן, אבל האם יפרסמו
יש להניח שאכן יפרסמו את לוח הזמנים החדש מראש - כשבוע-שבועיים לפני תחילת תוקפו - כמו שעשו לקראת לוח הזמנים הנוכחי. אבל אני מניח שהתכוונת לפרסום של טווח ארוך מראש - כמובן שאין לרכבת ישראל שום אינטרס לעשות זאת, ולכן יש להניח שלא יעשו זאת, כמו שלא עשו זאת מעולם עד כה. בדיוק בשביל זה יש 'חדשות הרכבת', ואני מבטיח שאם יהיו לי זמן ואפשרות לעשות זאת, אכין כתבה מקדימה, כמו שעשיתי בעבר. בלי נדר.

איליה.

New member
הכותרת שלך גרמה לי להחסיר פעימה

יש להניח שאכן יפרסמו את לוח הזמנים החדש מראש - כשבוע-שבועיים לפני תחילת תוקפו - כמו שעשו לקראת לוח הזמנים הנוכחי. אבל אני מניח שהתכוונת לפרסום של טווח ארוך מראש - כמובן שאין לרכבת ישראל שום אינטרס לעשות זאת, ולכן יש להניח שלא יעשו זאת, כמו שלא עשו זאת מעולם עד כה. בדיוק בשביל זה יש 'חדשות הרכבת', ואני מבטיח שאם יהיו לי זמן ואפשרות לעשות זאת, אכין כתבה מקדימה, כמו שעשיתי בעבר. בלי נדר.
הכותרת שלך גרמה לי להחסיר פעימה
חשבתי שכתבת "פורסם לוח הזמנים החדש של הרכבת". למה אתה עושה לי את זה, חן?

מצב
הנושא נעול.
למעלה