מתי מתחיל סוף השבוע שלכם?

קיטי קט2

New member
מתי מתחיל סוף השבוע שלכם? ../images/Emo40.gif

מבחינתי סוף השבוע מתחיל ביום חמישי בערב יש לי איזה קורס שאני עושה לאחר העבודה, וכשאני חוזרת הביתה מתקלחת- ואז מתרווחת על הכסא, מול האינטרנט, מדליקה נר, עושה לי כוס תה/ קפה קר (תלוי בעונה).... וזהו אומרת לעצמי שכאן מתחילה המנוחה שלי, נכנסת למעין מקום שלין ורגוע בתוכי בד"כ מתחילה את שישי בנחת, אבל קמה מוקדם כדי לסיים את הנקיון מוקדם מתי אתם מתחילים את סוף השבוע מבחינתכם? בחמישי בערב, או בשישי בבוקר? מספיקים להשלים שעות שינה, או עסוקים בנקיונות/בישולים/ אירוח?
מפנים זמן לפעילויות אהובות שלא מתאפשרות באמצע השבוע?

אצלי סוף השבוע מתחיל ביום חמישי ב- 15

מרגע הדפסת כרטיס הנוכחות ביציאה מהמחלקה אני נכנסת למוד שונה, רגוע יותר, אחר..... בישולים בד"כ בשישי בבוקר שאר הזמן - מנוחה, משפחה וחברים, קריאה ויצירה

סופ"ש מתחיל בתדלוק העתון בתחנת הדלק

זו ההתחלה. קריאת העתון בחטף במכונית עד להתחלת הקניות לשבת. והאמיתי מתחיל בכניסה למיטה עם כל מוספי השבת. אז מתחיל הסופ"ש. מנוחה, טיולים, חברים פעילויות שאוהבת והמון קריאה.

liza26

New member
מתחיל ביום חמישי ביציאה מהעבודה

יש כזו נחמה ורוגע כשיודעים ששמחר לא עובדים ועוברים לפאזה אחרת של התנהלות בדרך כלל יום שישי אצלי מתחיל בהתארגנות. לעיתים סידורים, בישולים וכמגיע הצהריים והקטנה נרדמת - גם אני הולכת לישון מאוד אוהבת את שנת הצהריים של יום שישי בעיקר מורידה הילוך עם כל מה שקשור לילדות שלי - פשוט נהנית איתם בלי הלחץ של להספיק לבדוק שיעורים, מקלחות, שינה, חברים, חוגים....

נופשת

New member
אם אני מצליחה להתארגן על שנ"צ בשישי

מתחיל לי הסופש, לפעמים אני עוד עובדת בשעות האלו אז זה מתאחר לי

טלולי 2

New member
סוף השבוע מתחיל ביום ה' בצהרים עם עזיבת מקום

העבודה. לפעמים משלימה שעות שינה, מבשלת מעט מאוד, עסוקה בדברים שלא מספיקה במשך השבוע.

למעלה