מתי מתחילה הערב ההרקדה בחוף גורדון?

בל18

New member
מתי מתחילה הערב ההרקדה בחוף גורדון?

ומתי מסתיימת?

union39

New member
הווו שלום לגברת הצעירה,מתחילה ב20 עד2430

עם ההרקדה הזאת צריכים קצת מזל אם את אוהבת חברה צעירה,לאחרונה רקדתי בחוף ראשון,מרחק הליכה מביתי,הרקדה מומלצת למי שרוצה ללמוד רקודי זוגות, עם חניה חינם ממול,היום נגוון קצת,אם אני ירגיש שזה לא זה נחזור הביתה מוקדם

בל18

New member
המון תודה !

union39

New member
בל ראיתי אותך,נו נהנת?לא זכור לי כמות איכותית

כזאת של רוקדים צעירים,יש אחת שרקדתי איתה בראשון מספר פעמים,רק ניסת פעם אחת יותר לא חזרה לראשון בתיה ודודי הדגימו את"גן עדן"של נפתלי קדוש,היו הרבה אורחים מחו'ל,הרבה מסימי קורס הדרכה כמו צבי שגיב ,שיראליי ועודבקיצור היה שמח ותוסס,הפריע לי רק דבר אחד בזוגות הרקודים היו לעוסים ואם כבר שרה נתנה משהו שונה,לא היה מימי להעתיק,חוץ מזה שאבתי הרבה אנרגיות חיוביות והיה כיף

אוניון לידיעתך.

אין צבי שגיב! שמו ש ג י ב ש א ו ל . ובוגרת הקורס השניה ש י ר א ל .

union39

New member
תודה על התיקון,הוא מזכיר לי צבי מה אני יעשה

האם גם את ביקרת בהרקדה המדוברת? היו הרבה פנים חדשות

union39

New member
בהרקדה של אתמול היית רוקדת גם על גחלים

היתה אוירה שלא זכורה לי כבר הרבה זמן,להזכירך נעשה שיפור במשטח על ידי עירית תל אביב

EK55

New member
הכי מצחיק לפני כחודש הגעתי מוקדם יותר להרקדה

ובמשך שעה חיפשתי את ההרקדה והגעתי אפילו כמעט עד יפו. כשעמדתי על רצפת הרחבה ולא ידעתי שזו רחבת הריקודים,שאלתי את מאות העוברים ושבים ובכל הגילאים , איפה מתקיימת הרקדה של ריקודי עם . אף אחד מהאנשים בכלל לא הבין את פירוש המילים ריקודי עם .הם בכלל לא יודעים שבמדינה יש דבר כזה הם רק שמעו על ריקודי דיסקו וחשבו שאני שואל על דיסקו

ל39 האם זה אתה שמוריד או מחליף חולצה כל

הזמן והיתה לך בת זוג בשם אורית .או משהו כזה? אם זה אתה שרוקד בחוף גורדון, אז שידעו כולם שאתה רקדן תותח.

union39

New member
נורית יותר תותחית ממני ומעדיף להשאר אלמוני

יותר חשוב,מה אתה אומר על ההרקדה,נהנת?

EK55

New member
בנוגע לגן עדן. זהו ריקוד כפול לריקוד של משה

תלם,שלא מסכים לתת את הסכמתו לריקוד כפול לריקוד שהוא חיבר , גם אם הריקוד של תלם לא נרקד. לכן מרקידים שמלמדים את הריקוד גן עדן פוגעים בחבריהם חברי ארגון המרקידים. בתיה לדעתי במקרה זה עושה טעות גדולה שהיא כל הזמן מדגימה ומלמדת את הריקוד הזה , שנוגד את הצדק ואת חוקת ארגון הרוקדים. לכן למשל מירי אקוני מתנגדת לתת את הריקוד הזה בהרקדות שלה.

union39

New member
עזרא גם מטוי מנחם בחוף ראשון אמר שלא יתן אבל

לפני שבוע נתן את" גן עדן",אישית אני אוהב את השיר לעומת זאת בריקוד יש קטע של הסתבכות מיותרת,אתמול בגורדון היתה הרקדה צעירה,ותוססת,תוסיף לזה את הנוף הצעיר מסביב תקבל תענוג לעין,לא צריך חשקומצין

EK55

New member
יוניון,בעיני הריקוד לא טוב.ואסור גם לתת אותו.

להזכירך בל:

כל מידע אשר ניתן להשיגו בקלות ב"רוקדים", אין מקום לשאול אותו כאן בפורום. אנא השתמשי בכלים הקיימים והשאירי את הפורום למטרות להן הוא נועד

להזכירך ירון

המידע המצוי ב"רוקדים", הוא בהחלט בעל ערך, אבל לא תמיד מעודכן. למשל אם היית מזדמן היום ב11 בבוקר לחוף דדו בחיפה, אני מסופק מאוד אם היית מוצא שם את דדה לוסקי ( כפי שמופיע באתר) או כל מרקיד אחר לצורך העניין. ההרקדה שם מתקיימת בשעות הערב כבר מספר חודשים. למען האמת, אני גם בספק אם בכלל ניתן באתר כמו "רוקדים" לעקוב אחרי כל השינויים הביטולים, החלפת מרקידים, אולמות וכו'. מה ה"פשע" הגדול של "בל" המעוניינת להבטיח שתקבל מידע עדכני? מה ה"פשע" של מי שמודיע שההרקדה של מרקיד X עברה באופן חד פעמי לאולם Y?

זה לא פשע, אך זה הופך את הפורום ללוח הודעות

במקום לבימת דיונים. כדי שמצב זה לא יקרה, וכדי שאנשים בכל זאת יוכלו לשאול את שאלותיהם, פתחנו את הקומונה "ריקודי עם: הרקדות". אני יודעת, אני יודעת.... היא לא פעילה רבות כמו פורום זה, אבל זה תלוי בנו...... אני אישית נכנסת לשם לפחות פעם ביום, אם כל אחד יעשה זאת, ואכן יכתוב שם את שאלותיו לגבי קיום הרקדה/שעות הרקדה.... וכל אחד אחר גם יטרח לענות, הקומונה תהיה פעילה יותר.

סיר יקר.

כתיבה בפורום אינה פשע ובטח ששאלה תמימה אינה יכולה להיות פשע. אנו לא עוסקים בפשעים אנו עוסקים ב"לתת כל דבר במקומו על מנת שכל דבר ימלא את יעודו". רויטל כתבה לך על הקומונה ואני אוסיף על "רוקדים": את אתר "רוקדים" ניתן תמיד לעדכן. הכל תלוי ב"בעלי הענין". אם הם יפנימו שהמידע באתר חיוני גם להם ומשרת אותם ותורם להצלחתם, הם ילמדו לאט אט לזכור ולעדכן גם שם. לעומת זאת אם נו נעשה זאת עבורם כאן בפורום, חלקם יחשוב שזה מספיק (למרות שעמודי הפורום מתחלפים מהר ועדין). בדיוק אותו הדבר אמור גם לגבי הפורום עצמו אשר בו אנו מאפשרים (ומעודדים) דווח (על ידי המדריכים עצמם) על כל שינוי מהותי (ביטול, שינוי חד פעמי במועד או מיקום וכו'). דיווח זה אנו מאפשרים רק למדריכים עצמם משתי סיבות: א. הדיווח יהיה אמין לחלוטין ולא יטעה. ב. (דומה מאוד למה שכתבת לגבי אתר "רוקדים") שהמדריכים עצמם יתרגלו שזהו המקום לדיוחים מסוג זה ויעשו לה הרגל לדווח כאן ובאותה הזדמנות גם (אולי) יקראו על דברים אחרים שאתה ואני כותבים כאן, על עמותת הרוקדים, למשל, ועל עוד דברים חשבים ו... אולי, אולי הם גם ישתתפו בדיונים (חלקם כבר עושים זאת).

למעלה