פיה ביישנית
New member
מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?../images/Emo4.gif
חלק פה מכירים אותי ורבים מכם לא. הייתי אפילו במפגשי פורום אבל בתקופה האחרונה לא כתבתי כאן הרבה.. עקב הרבה עיסוקים, עבודה וזוגיות. בכל אופן עד לפני חודש היה לי בן זוג. נפרדנו
. לא עבר זמן רב וכבר נפל עליי מפל של הצעות להכיר מישהו חדש. חברות שלי , שכוונותיהן כמובן אך ורק טובות, מנסות לשדך לי כל רווק פנוי שהן מכירות ולדעתן הוא מציאה. (ככה זה כשרוב החברות שלך הן נשואות \ במערכת יחסים מבוססת). בכל אופן, אין לי מושג אם אני מוכנה לזה. זאת אומרת, אני לא חושבת שאני מוכנה לזה אבל אני גם לא חושבת שאני "לא מוכנה" לזה. (מישהו הבין?
). אני אוהבת את האקס אבל אני לא חושבת שאפסיק לאהוב אותו אלא אם כן אני אתאהב במישהו אחר. אתמול יצאתי לפאב עם זוג ועוד חברה, היה ממש כיף , ו3 בחורים התחילו איתי אבל לא נתתי לאף אחד את המספר טלפון, וזה לא בגלל שהם לא נראו לי, חלקם דווקא עשו רושם של אנשים איכותיים. באותו רגע הרגשתי שאני עושה את הדבר הנכון אבל אחרי שחזרתי הביתה ב4 בבוקר למיטה הגדולה הקרה והריקה- שאלתי את עצמי- אולי עשיתי טעות?? הגעתי למסקנה שאני ממש לא יודעת מהו הרגע שיודעים שפשוט הגיע הזמן להמשיך הלאה. אני יודעת שרבים יגידו שחודש זה ממש מעט זמן אבל אני בטוחה שאני ארגיש בדיוק כך גם עוד חצי שנה. כי.. בדייט הראשון עם כל בן זוג קודם שהיה לי עוד הייתי מאוהבת בחבר הקודם. זאת אומרת, מעולם לא הייתי במצב שאני לבד ואני "נטולת רגשות" כלפי מישהו. רק אהבה חדשה הצליחה להשכיח ממני את האהבה הישנה. נכון שאומרים שהזמן הוא התרופה הכי טובה אבל עליי התרופה הזאת לא עבדה אף פעם ודווקא היו לי תקופות יחסית ארוכות שבהן הייתי לבד בחיים . מאד מסקרן אותי איך זה אצל אחרים?? האם היתה תקופה שהייתם לבד ותמונה של האקס לא העבירה בכם שום צמרמורות ושום עניין ושום מועקה? אשמח לתגובות. שבת שלום לכולם!
חלק פה מכירים אותי ורבים מכם לא. הייתי אפילו במפגשי פורום אבל בתקופה האחרונה לא כתבתי כאן הרבה.. עקב הרבה עיסוקים, עבודה וזוגיות. בכל אופן עד לפני חודש היה לי בן זוג. נפרדנו