מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?

מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?../images/Emo4.gif

חלק פה מכירים אותי ורבים מכם לא. הייתי אפילו במפגשי פורום אבל בתקופה האחרונה לא כתבתי כאן הרבה.. עקב הרבה עיסוקים, עבודה וזוגיות. בכל אופן עד לפני חודש היה לי בן זוג. נפרדנו
. לא עבר זמן רב וכבר נפל עליי מפל של הצעות להכיר מישהו חדש. חברות שלי , שכוונותיהן כמובן אך ורק טובות, מנסות לשדך לי כל רווק פנוי שהן מכירות ולדעתן הוא מציאה. (ככה זה כשרוב החברות שלך הן נשואות \ במערכת יחסים מבוססת). בכל אופן, אין לי מושג אם אני מוכנה לזה. זאת אומרת, אני לא חושבת שאני מוכנה לזה אבל אני גם לא חושבת שאני "לא מוכנה" לזה. (מישהו הבין?
). אני אוהבת את האקס אבל אני לא חושבת שאפסיק לאהוב אותו אלא אם כן אני אתאהב במישהו אחר. אתמול יצאתי לפאב עם זוג ועוד חברה, היה ממש כיף , ו3 בחורים התחילו איתי אבל לא נתתי לאף אחד את המספר טלפון, וזה לא בגלל שהם לא נראו לי, חלקם דווקא עשו רושם של אנשים איכותיים. באותו רגע הרגשתי שאני עושה את הדבר הנכון אבל אחרי שחזרתי הביתה ב4 בבוקר למיטה הגדולה הקרה והריקה- שאלתי את עצמי- אולי עשיתי טעות?? הגעתי למסקנה שאני ממש לא יודעת מהו הרגע שיודעים שפשוט הגיע הזמן להמשיך הלאה. אני יודעת שרבים יגידו שחודש זה ממש מעט זמן אבל אני בטוחה שאני ארגיש בדיוק כך גם עוד חצי שנה. כי.. בדייט הראשון עם כל בן זוג קודם שהיה לי עוד הייתי מאוהבת בחבר הקודם. זאת אומרת, מעולם לא הייתי במצב שאני לבד ואני "נטולת רגשות" כלפי מישהו. רק אהבה חדשה הצליחה להשכיח ממני את האהבה הישנה. נכון שאומרים שהזמן הוא התרופה הכי טובה אבל עליי התרופה הזאת לא עבדה אף פעם ודווקא היו לי תקופות יחסית ארוכות שבהן הייתי לבד בחיים . מאד מסקרן אותי איך זה אצל אחרים?? האם היתה תקופה שהייתם לבד ותמונה של האקס לא העבירה בכם שום צמרמורות ושום עניין ושום מועקה? אשמח לתגובות. שבת שלום לכולם!

זה המבחן הכי טוב

להסתכל על תמונות ולהיווכח שזה בעצם כבר לא עושה לך כלום. רק מזכיר לך תקופה יפה או פחות יפה... כבר כתבתי בעבר שאני מאמין גדול באהבה שמשכיחה אהבה. חבל שאת סוגרת את עצמך , אולי באמת את זקוקה לעוד זמן.... אבל כמה זמן תמשיכי לחשוב שאת זקוקה לעוד זמן ? אם לא תנסי, לא תדעי ולא תצאי.

נכון

לפעמים אני בטעות נתקלת בתמונה של החבר לפני האחרון וזה מזכיר לי שגם אותו מאד אהבתי פעם ועכשיו ממש אין לי כלום כלפיו. וזה כיף לדעת שבסופו של דבר זה עובר. לגבי הזמן- זו בדיוק הבעיה שלי. אני לא חושבת שתגיע איזושהי נקודה מתישהו שאני אגיד לעצמי- "אוקיי התגברתי. עכשיו אני מוכנה להמשיך הלאה". אני לעולם לא ארגיש מוכנה. אולי אני באמת צריכה לנסות.

hofit1980

New member
בדיוק כמוך, אהבה חדשה סייעה לסגור פרק ישן

אני זוכרת את התחושה המתסכלת, ואני דווקא לא יכולה לומר שהיו תקופות בהן הייתי לבד. תמיד נפלתי מזוגיות לזוגיות. מונוגמית סדרתית שכזאת, משהו הזוי....... אני כן יכולה לומר שהיה אחד שלמרות שהייתי איתו 4 חודשים לא נותקתי רגשית מהאקס, וזה עבורי היה הסימן הברור ביותר שזה לא ממש זה. כך שיש בכלי זה מלבד כאב לב, גם יתרון אחד קטנטן. המון בהצלחה, זו תמיד תקופה לא פשוטה, אבל אני יכולה להבין מדברייך כמה את פופולרית, כך שאני בטוחה שזה ימשך זמן רב :)

התכוונת

לא ימשך זמן רב
. אני מקווה. ואני לא כזאת פופולרית כמו שהצטיירתי בהודעה, סתם היה לי ערב מוצלח , אבל לפעמים אני מחכה הרבה זמן עד שצצות הזדמנויות. תודה

ברגע שאת תשדרי שאת בעניין

הבחורים יבואו, אחר כך את תצטרכי לסנן בין מי שרוצה להכניס אותך למיטה לזה שבאמת חושק בך וברגע שיכנס לפוקוס הבחור הנכון ההיסטוריה תתפוגג לה אט אט

אל תעשי משהו שמרגיש לך רע...

אולי התרופה הטובה ביותר בשבילך היא להתעסק במשהו אחר כרגע. הרי הצורך בזוגיות היא דבר טבעי שיבוא מעצמו... כאשר תיהי מוכנה לזה, תרגישי את הפרפרים...

זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו

מתעסקת בדברים אחרים, מפתחת תחביבים.. אבל שוב- אני לא חושבת שארגיש באמת מוכנה לזה מתישהו

כאילו פרידה מבן זוג?

גם אם בסרט הוא מת ואילו במקרה שלך... הסרט מדבר על תהליך ההשלמה והקטע להמשיך הלאה.

שזה היה בהחלט מתוק מצידו...

מראה את אהבתו הגדולה... הסרט בנוי כמו מחזה יווני - בסופו מגיעים לקתרזיס... לכן מומלץ. כמובן יש דרכים אחרות.

במבי674

New member
אין נוסחה לדברים כאלה

אצל כל אחד זה שונה אם הרגיש לך לא נוח לתת טלפון או שאת עדיין חוששת מזה שיכירו לך מישהו חדש, אז את כנראה לא מוכנה קחי את הזמן, תהני מעצמך ומחברים ומכל הדברים שגורמים לך אושר נכון שאהבה חדשה משכיחה לפעמים אהבה ישנה, אבל גם הזמן.. אגב, את המיתולוגי שלי פגשתי כשנה אחרי שנפרדנו, בשנה הזאת הבנתי כמה לא התאמנו וכשפגשתי אותו שוב, לא היה זכר לאהבה או לגעגועים, רק חיבה למישהו יקר שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה