מתי להתחיל לדאוג ?

ayush

New member
מתי להתחיל לדאוג ?

למרות שכבר התחלתי
אתמול בלילה בר החליט להקיא בפעם הראשונה "כמו גדולים". הוא כבר מרגיש טוב אחרי המחלה של שבוע שעבר, ואין לי מושג למה הוא הקיא. זה קרה כ 3 פעמים, כל פעם שהנחנו אותו במיטה...בסופו של דבר אבא שלו נשאר איתו על הידיים כל הלילה. היום בבוקר הוא עשה קקי נוזלי (אך עדיין לא שלשול) ועכשיו "התבשרתי" ע"י המטפלת כי הוא הספיק לעשות זאת שוב עוד פעמיים... חוץ מהתיאור להלן, הוא מרגיש מצויין
ומתנהג כרגיל. שותה ואוכל. בהתחלה חשבתי אולי סתם משהו מהאוכל אתמול לא ישב לו טוב בבטן..עכשיו אני כבר דואגת...

b o t t e n

New member
יש עכשיו וירוסים כאלה של עד 72 שעות

וזה עובר לבד, הכי חשוב שישתה כדי שלא יתייבש.

אפעופ

New member
גם לנו היה וירוס כזה לא מזמן. ../images/Emo5.gif

מסכנול בר. הם כאלה סמרטוטים מההקאות והשלשולים. זה עובר אבל בינתיים קבלו כמה
ים וגם
.

rona25

New member
מצטרפת לאיחולים - ובאמת שישתה

המון לי אמרו בזמנו שזה הכי חשוב - שכתינוק משלשל ומקיא במקביל לשמור על מאסת הנוזלים שלו שלא יתייבש הרופא שלנו בזמנו הורה לנו לקנות אבקה שנקראית הידרן שממיסים במים (ורודה כזו) ונותנים לו לשתות וזה שומר על % המלחים בגוף בקביל לתת דייסת אורז

יערה שילשלה שבועיים

וסבלה מפצעים איומים ונוראיים בטוסיק , אני מקווה שאנחנו כבר בסוף וזה עבר, וגם הפצעים כמובן משתפרים בהתאם.

אנידס

New member
זה בדיוק מה שהיה לנו לפני שבועיים.

כולל ההקאה, הקקי הנוזלי ומצב הרוח הטוב. תוך יומיים הכל חלף כלא היה. אם אין חום והמצב רוח באמת טוב תני לזה יום יומיים, זה לבטח יעבור.

ayush

New member
OK. ועוד שאלה - איך מכינים מי אורז?

הרופאה אמרה לי להכין לו סימילאק על בסיס מי אורז... היות ואני והמטבח מזמן בברוגז- איך מכינים ?

rona25

New member
אם אני לא טועה את מכינה

אורז כרגיל - ואת המים שנשארים מהבישול מכניסה לסימילק אנחנו השתמשנו בדייסת אורז של רמדיה - והכנסנו לתמ"ל

מסכנון, תרגישו טוב!!! ומי אורז באמת

מכינים אורז ואז משתמשים במים של האורז כדי להכין את הסימילאק.

ayush

New member
אאוווף ! הוא הקיא שוב ../images/Emo10.gif

סליחה על העדכונים המלבבים....פשוט נמאס לי. עוד לא עברה מחלה אחת וכבר תוקפת אותנו השניה... מה קורה פה ?

carmits

New member
בדיוק כמו שהסבירו לך...

ויש גם דייסת אורז מעולה של גרבר, שמעבירה כל שלשול! בהצלחה וחיבוקים לבובר.

lulyK

New member
היה לנו את זה לפני שבועיים

ל-24 שעות (בעקבות אכילת מעדן סויה, או סתם וירוס). זה היה זוועה ממש (הקאות שלושלים וחום. אבל הכי גרוע - ילד אחר שאני לא מכירה)

twiti

New member
מסכנצ'יק../images/Emo4.gif

אולי תתני לו כל פעם כמה כפות מי אורז ולא הכל בבת אחת כדי שישאר בבטן כמה שיותר זמן. תרגישו טוב.

לתומר היה את זה לא מזמן ../images/Emo10.gif

זה וירוס כזה של 24 - 48 שעות. מאד מאד מדבק. תומר תפס את זה מבן של חברה שלי. זה מבאס לאללה... תקפידי שישתה מספיק ואני גם נתתי בננה ושוקולד שאמורים לעצור שלשולים. שירגיש טוב הבובר

למעלה