מתי ירדן יא חזי???
ח חזי יצחק New member 24/3/04 #2 נראה לי שרק בשנה הבאה אייל, נראה לי שבשנה הבאה ולך תדע מה יהיה המצב הבטחוני עד אז. עלה לי הרעיון לרכב על תוואי גרך הבשמים הנבטית מהגבול עם ערב הסעודית עד חערבה, משהוא כמו 5 ימים ונראה לי שיכול להיות מגניב. מצאת עבודה? חזי
נראה לי שרק בשנה הבאה אייל, נראה לי שבשנה הבאה ולך תדע מה יהיה המצב הבטחוני עד אז. עלה לי הרעיון לרכב על תוואי גרך הבשמים הנבטית מהגבול עם ערב הסעודית עד חערבה, משהוא כמו 5 ימים ונראה לי שיכול להיות מגניב. מצאת עבודה? חזי
E eyal bz New member 24/3/04 #3 יש שפה, יש אישה, יש אופניים, אאאיייןןן עבודה, קשה קשה!! יש משהו באופק. אני עדיין לא קבלתי CD עם תמונות. בפעם הבאה שאבוא לבקר. ד"ש איל
יש שפה, יש אישה, יש אופניים, אאאיייןןן עבודה, קשה קשה!! יש משהו באופק. אני עדיין לא קבלתי CD עם תמונות. בפעם הבאה שאבוא לבקר. ד"ש איל
ח חזי יצחק New member 24/3/04 #4 יש אישה יש פחות אופניים אייל, אתה תלמד את זה בדרך הקשה, אבל גיא יוכל לעזור לי לשכנע אותך. למה לא קפצת אלי והייתי צורב לך את הדיסק.
יש אישה יש פחות אופניים אייל, אתה תלמד את זה בדרך הקשה, אבל גיא יוכל לעזור לי לשכנע אותך. למה לא קפצת אלי והייתי צורב לך את הדיסק.