מתי יעלה אתר של מטרודן?

מצב
הנושא נעול.
מתי יעלה אתר של מטרודן?

מתי יעלה אתר של מטרודן?
לחברי פורום יקרים שלום רב: כבר חודשים שחברת "מטרודן" נוסעים ברחובות העיר באר שבע ועדין אין לה אתר האינטרנט,ואני שואל מתי יעלה האתר כי כבר חודשים יש אתר שאומר בקרוב יעלה מה זה קרוב עודחודש חודשים שנה!!! בסוף יהיה כמו חברת "נתיב אקספרס שיעלו אתר אחרי 3 שנים. תודה מראש: ערן הובר.

אוהד11

New member
מסכים עם דבריך - זה לא הגיוני

מתי יעלה אתר של מטרודן?
לחברי פורום יקרים שלום רב: כבר חודשים שחברת "מטרודן" נוסעים ברחובות העיר באר שבע ועדין אין לה אתר האינטרנט,ואני שואל מתי יעלה האתר כי כבר חודשים יש אתר שאומר בקרוב יעלה מה זה קרוב עודחודש חודשים שנה!!! בסוף יהיה כמו חברת "נתיב אקספרס שיעלו אתר אחרי 3 שנים. תודה מראש: ערן הובר.
מחלות ילדות אינן יכולות להימשך לעד ואין כל הצדקה להמשיך בהן. הבנו שהיתה בעית הפעלה עד הדקה התשעים, אבל חלפו חודשיים ואפשר להפעיל אתר מידע, תוך הסתמכות על נסיונו של "האח הגדול", הלוא היא חברת "דן".

ronatd

New member
ומה עם סופרבוס?

מחלות ילדות אינן יכולות להימשך לעד ואין כל הצדקה להמשיך בהן. הבנו שהיתה בעית הפעלה עד הדקה התשעים, אבל חלפו חודשיים ואפשר להפעיל אתר מידע, תוך הסתמכות על נסיונו של "האח הגדול", הלוא היא חברת "דן".
ומה עם סופרבוס?
ומה עם סופרבוס? גם להם מזמן אין אתר אינטרנט.

איזה מחלות ילדות?

איזה מחלות ילדות?
למה אתה מתכוון למחלות ילדות אוהד 11? תודה מראש: ערן הובר. נ.ב. הטעות כתבתי את התגובה שלי מחוץ להודעה של אוהד 11 אם אפשר למחוק מה שכתבתי בהוספת הודעה. שוב תודה מראש:ערן הובר.

איליה.

New member
הוא התכוון לזה שאין אתר

איזה מחלות ילדות?
למה אתה מתכוון למחלות ילדות אוהד 11? תודה מראש: ערן הובר. נ.ב. הטעות כתבתי את התגובה שלי מחוץ להודעה של אוהד 11 אם אפשר למחוק מה שכתבתי בהוספת הודעה. שוב תודה מראש:ערן הובר.
הוא התכוון לזה שאין אתר
וזאת "מחלת ילדות" של מטרודן בתור חברה חדשה.

אוהד11

New member
התכוונתי למחלת ילדות

הוא התכוון לזה שאין אתר
וזאת "מחלת ילדות" של מטרודן בתור חברה חדשה.
התכוונתי למחלת ילדות
בכך שהיתה בעית הפעלה עד הדקה ה- 90, כאשר החברה לא ידעה אם בית המשפט יתיר לה לפעול, בעקבות צו מניעה שהוצא ע"י עובדי תח"צ. כבר הזכרנו באתר את ההורדה החפוזה של אוטובוסים של "דן" יום-יומיים לפני ההפעלה מת"א לבאר שבע. כאמור, מאז נפתרה הבעיה הזו, וכפי שהבנתי, החברה פועלת באופן סדיר והתלונות פוחתות והולכות. לפיכך "מחלת הילדות" הזו חלפה עברה לה, ומשום מה האתר עדיין לקראת העלאה. "סופר בוס" אינה טורחת להעלות אתר, וצריך להסתמך על האתר "מודיעין תחבורה ציבורית", וגם "ביתר תור" אינה טורחת להעלות אתר, לא של ביתר עילית ולא של אלעד, שבקרוב תעבור להפעלה של "אגד תשתית". גם "מרגלית" העלתה אתר חלקי ביותר ובלתי מעודכן, וניתן להגיע למידע על שרותיה באמצעות חלון צדדי באתר של העיתון "הארץ". ובל נשכח את האתר של "אגד", ששודרג ועדיין הוא צולע, משום שאי אפשר לציין בו רק מספר קו, אלא צריך לציין נקודות מוצא וסיום, והאתר אינו כולל את קווי אגד הפנימיים בערים השונות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה