מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)

Skiter

New member
מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)

ב25.5 יום שבת (קודש, כופרים!!) בעיר ראשון - לציון - שבדרך כלל לא ניתן למצוא בה פיגועים ומאז האחרון מאובטחת מתמיד כמו שתמיד הייתה ותהיה.. יש מקום קטן בין הרים (כבישים) וגבעות (מכוניות) את פארק הזכרון שהוא מן עמק כזה כי הוא נמוך מהכביש ובכלל אין רעש ויש מדשאות והוא בדרך כלל פנוי יש בו ברווז שבא עם אגם (או להפך) המקום שקט מאובטח (טוב הוא לא מאובטח אבל מי יבוא להתפוצץ בתוך פארק?) ונחמד בואו בהמוניכם!!!! כל מיש רוצה לבוא שיעשה את הסימן הבא:
כן כן הסימן הזה זאת לא טעות!!!! ותשימו תוכן בתוך ההודעות למען ההכפשה... ובחלק האומנותי של מפגשנו: ליידיס, ג´נטלמן & מייג´ן בקרוב תוכלו לקבל את פרס מושית הזהב, האוסקר, הגראמי, וכמובן פרס האיגוד לדוחו"ת חירבון ואתם יודעים למה? כי אולי אתם תהיו: השחקן הראשי הטוב ביותר, השחקן המשני הטוב ביותר, פיסת הדשא המעולה ביותר או אפילו הנופל לאגם הכי טוב כי כולכם (כל אלה שבאים למפגש - משמע כולכם) הולכים לשחק בסרט שאנחנוו נעשה במפגש. הסרט היה מבוסס על הפיק: "אין לנו מוגש בנתיים, בקרוב תדעו" יש רק בעיה קטנה, לאחר חוסר תקציב ענקי, אין לנו מצלמה אז מי שיביא יהיה לו סיכוי ללקק את האדמה שאני וצחי נדרך עליה. אז זכרו אם אתם באים לחצו על סימן ה
ואם יש לכם מצלמת ווידאו תאמרו שתביאו (ותתכוונו לזה..).. דרך אגב אני וצחי לא החלטנו על שעה אז תבחרו אתן (אני מדגיש אתן - כי שוביניסטיות זה רע - זה פונה לשני המינים) איזו שעה ולהתחשב בכך שצריך כ - שעתיים לצילום הסרט (ככה צחי אומר אני אומר ששעה עד שעה וחצי יספיקו) הא כן ויש לכם הצעות לפיק שכולם יוכלו להיות בו ופארק הוא תפאורה מתאימה?, אולי כמה פלקטים שיהיה מעניין....

קרא אותי!.TXT../images/Emo168.gif../images/Emo93.gif

קודם כל אנחנו עדיים מחפשים פיק, משהוקצר ומותח שיהיה יפה. או, אם משהו או משהי יהיהיו נחמדים ויועילו בטובם לכתוב פיק, שייתרחש בפארק, זה יהיה ממש נחמד. אוקיי, מצלמה. אם אנחנו רוצים לעשות סרט, לברור שאנחנו צריכים מצלמה, וכמה שיותר כך יעדף (ויותר מקצועיה). שקד, רוצה לעשות סרט פצלוח, שעושים בשתי שניות וקוראים ת´טקסטים מפלקטים שמאחורי המלמה. אני, אומר שעדיף לעשות את זה יותר בסיגנוניות, בסטייל, להשקיע בכל סצינה שחס וחלילה הפיק יהרס וייראה כמו הגירסה הקולנועית ליצירה "הארי פוטר ואבן החכמים". על כל מקרה, הפיק שיצולם יהיה חייב להיות מוחלט עד יום שני מקסמיום.שנוכל להקפיד על מלאכת הליהוק. ואל תשכחו בואו בהמוניכם! זה בחינם!

Skiter

New member
לא לא אל ´ דברים..

1. לפי דעתי הג"ה לא מתאים ממש קצת שחקנים... 2. לא התכוונתי שנעשה סרט כזה זאת אומרת כל אחדג יקבל טקסט לפני המפגש ויתאמן ונביא תלבושות, אבל אתה רצית שנפרוס את זה על כמה מפגשים ונלך לכל מיני מקומות נו באמת.. צריכים לעשות משהו קליל מושקע אבל לא יותר מידי...

לא!!!! ../images/Emo168.gif

תיכננו לעשות את ה"ג, אני רק אמרתי שצריך למצוא מקום מתאים כי לעשות את זה בפארק ממש לא יילך. ומעכשיו נדבר באיציק כיא אנחנו הורסים את השירשור!

Mooa-Numi

New member
אני מציעה לעשות את מש"ט

אף אחד אחד לא באמת הבין מה קרוה שם, בכל מקרה
או אולי את ה"שנה-אחרונה-שושלת-אופל-שעון-אור-מה כבר נגמר?!" של חן?

../images/Emo93.gif ../images/Emo34.gif

אווווו אני בטוח באה!!! זה נשמע נורא חביב... אני מציעה את הג"ה... ואותי בתפקיד אלינור כמובן... ועוד איזה שניים להארווי ואלרונד... ושהארווי יהיה איזה אחד חתיך... קיי?...
אניוואיי... נניח ויבואו 20 ילדים?... אז... יש פיק ש\יש בו כל כך הרבה תפקידים?.. דונט טינק סו...
וגם איך נוכל לזכות בפרסים אם יהיה רק סרט אחד ושחקן/שחקנית ראשיים אחד(?)? אה?... נקודה למחשבה... (הו סאד דאט???) אניוואיי... לכל מקרה... אין לי בעיה להיות הבמאית... זה יהיה הסרט הראשון שלי... וכשאני אגדל ואביים סרטים בהוליווד אני תמיד אזכור אתכם...
נכון שלא ידעתם את זה?... אניוואיי... עוד שאלה?... מהו מייג´ן אם זה ליידיז ג´נטלמן אנד מייג´ן?...

יופי! ../images/Emo168.gif

נגיד יבואו 20? לא כולם משתתפים (אלא בתור נציבים) חלק יהיו צלמים, מאפרים, מכיני תפאורה וכו´. ו-אני הבימאי, תודה תוד) סתם.... כולם יהיהו (לא!) יהיו תפקידים לכל אחד. גם אני רציתי את הגברת האפורה המושלם, אבל אם כבר עושים אותו, עדיף שזה יהיה על גבי כמה ימים במרתף של משהו, ייה יותר נוח. ת´אמת, עלייך מיכלש חשבתי בתור נערת תסריט.....

אמ...../images/Emo34.gif

לא כדאי שמי שכתב את הפיק עליו נעשה יהיה נער/ת התסריט?... ואני גם מעדיפה להיות שחקנית (שרה ואורה אמרו שאני שחקנית טובה
) או עוזרת במאי... או בעוד מקרה טוב מנחת האוסקר?...

*נאנחת* ../images/Emo57.gif

אני עוד לא יודעת אם אני אבוא או לא. אני צריכה לדעת את השעות כי אין סיכוי שההורים שלי יבואו בשתיים בלילה להחזיר אותי או משהו... סרט על הג"ה? אני רוצה להיות אחראית על ה.... אמ... לא במאי, יותר מי שאומר לשחקנים איך הסצינה צריכה להיראות נו... במאי?

אל תידאגי, אם באמת נעשה ../images/Emo168.gif

את הג"ה ניתן לך ולמאיה זכות שליטה מלאה על האופן שהדברים צריכים להיראות האופי והכל. דווקא חשבתי שזה יהיה מעולה אם את ומאיה תכתבו איזה פיק קצרצר שאותו נסריט, משהו שמתרחש בפארק עם אגם, מה את רומרת?

YaLdoNet 4 EveR

New member
איזה רעיון אדיר

כדאי לכם להשתמש בהג"ה, יש שם הרבה התאבדויות וריבים קטלניים.

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

ענבל ופורג´- בבקשה בקשה בבקשה אל תמחקו את זה! אף אחד לא נכנס ללוחות!!!

PopPy

New member
../images/Emo93.gif פורג´ בא?../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

קרעת אותי פורג´
יייייייייייייייששששששש!!!!!!! כן כן כן כן כן כן!!!!!!!!
אני לגמרי בעד!!!!!!!!!!! כן!!!!!!! וזה שלושה ימים אחרי היומולדת שלי!
ד"א, בגללכם התערבתי עם אמא שלי והפסדתי לה 500 שקל (בכסף של מונופול
)- התערבתי איתה שהפארק הזה זה הפארק שהיינו בו, איפה שיש את הסקי מים, והחלטנו שדודה שלי שהיתה איתנו גם והיא ראשל"צית תפסוק מי צודקת. לצערי, מתברר שהפארק שאני מדברת עליו נקרא גם הוא "פארק האגם" או משהו בסגנון, וגם הוא נמצא קרוב לכביש, וגם בו יש אגם חביב עם ברבורים (וגם אגם פחות חביב עם סקי מים), אבל הוא ליד שכונת התקווה בת"א
לאמשנה, אני חושבת שאני יודעת על מה אתה מדבר- זה צמוד לכביש הראשי לכיוון מערב ראשון, נכון? או איפה שיש כל שנה זיקוקים? לאמשנה! גם אם זה זה, גם אם זה לא זה, אני בבבבבאאאאאאאההההההה! (שאלתי את אמא שלי והיא לא הגיבה, אבל הו קרז?! לשם אני יכולה להגיע בכל דרך, אני יכולה ללכת לישון ביום שישי אצל דודה שלי בראשון ולקחת מונית ממנה לשם, אני יכולה להזמין את דוד ודודה שלי לפה (
) ולסנג´ר אותם להקפיץ אותי לשם בדרך, אני יכולה לבקש מדוד שלי שיקח אותי, אני יכולה לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 *מקפצת* המפגש השלישי שלי.. *מוחה דמעה* מי חשב שאני אגיע ליום הזה? ואני מאוד מקווה שגם מי שעוד לא פגשתי (שזה מסתכם במיכל (העז), שניצל, יעל ויעל, איריס, פורג´, ועוד כמה מעטים שלא היו במפגש פורים אצל לירון, או במפגש המאולתר בבת-ים
) יגיע! למרות שדיברתי עם רובכם בטלפון
לא משנה!!! העיקר שאני מגיעה למפגש השלישי שלי! הורי!
אני אפסיק עכשיו כדי לא להפחיד אותכם יותר מדי

למעלה