מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)
ב25.5 יום שבת (קודש, כופרים!!) בעיר ראשון - לציון - שבדרך כלל לא ניתן למצוא בה פיגועים ומאז האחרון מאובטחת מתמיד כמו שתמיד הייתה ותהיה.. יש מקום קטן בין הרים (כבישים) וגבעות (מכוניות) את פארק הזכרון שהוא מן עמק כזה כי הוא נמוך מהכביש ובכלל אין רעש ויש מדשאות והוא בדרך כלל פנוי יש בו ברווז שבא עם אגם (או להפך) המקום שקט מאובטח (טוב הוא לא מאובטח אבל מי יבוא להתפוצץ בתוך פארק?) ונחמד בואו בהמוניכם!!!! כל מיש רוצה לבוא שיעשה את הסימן הבא:
כן כן הסימן הזה זאת לא טעות!!!! ותשימו תוכן בתוך ההודעות למען ההכפשה... ובחלק האומנותי של מפגשנו: ליידיס, ג´נטלמן & מייג´ן בקרוב תוכלו לקבל את פרס מושית הזהב, האוסקר, הגראמי, וכמובן פרס האיגוד לדוחו"ת חירבון ואתם יודעים למה? כי אולי אתם תהיו: השחקן הראשי הטוב ביותר, השחקן המשני הטוב ביותר, פיסת הדשא המעולה ביותר או אפילו הנופל לאגם הכי טוב כי כולכם (כל אלה שבאים למפגש - משמע כולכם) הולכים לשחק בסרט שאנחנוו נעשה במפגש. הסרט היה מבוסס על הפיק: "אין לנו מוגש בנתיים, בקרוב תדעו" יש רק בעיה קטנה, לאחר חוסר תקציב ענקי, אין לנו מצלמה אז מי שיביא יהיה לו סיכוי ללקק את האדמה שאני וצחי נדרך עליה. אז זכרו אם אתם באים לחצו על סימן ה
ואם יש לכם מצלמת ווידאו תאמרו שתביאו (ותתכוונו לזה..).. דרך אגב אני וצחי לא החלטנו על שעה אז תבחרו אתן (אני מדגיש אתן - כי שוביניסטיות זה רע - זה פונה לשני המינים) איזו שעה ולהתחשב בכך שצריך כ - שעתיים לצילום הסרט (ככה צחי אומר אני אומר ששעה עד שעה וחצי יספיקו) הא כן ויש לכם הצעות לפיק שכולם יוכלו להיות בו ופארק הוא תפאורה מתאימה?, אולי כמה פלקטים שיהיה מעניין....
ב25.5 יום שבת (קודש, כופרים!!) בעיר ראשון - לציון - שבדרך כלל לא ניתן למצוא בה פיגועים ומאז האחרון מאובטחת מתמיד כמו שתמיד הייתה ותהיה.. יש מקום קטן בין הרים (כבישים) וגבעות (מכוניות) את פארק הזכרון שהוא מן עמק כזה כי הוא נמוך מהכביש ובכלל אין רעש ויש מדשאות והוא בדרך כלל פנוי יש בו ברווז שבא עם אגם (או להפך) המקום שקט מאובטח (טוב הוא לא מאובטח אבל מי יבוא להתפוצץ בתוך פארק?) ונחמד בואו בהמוניכם!!!! כל מיש רוצה לבוא שיעשה את הסימן הבא: