מתי אית'ן יגלה כבר שהוא לא קריין??? איך וכיצד יגיב? ואיך סם יגלה? אני ממש מסוקרנת
P p_nurit New member 30/6/04 #1 מתי אית'ן יגלה כבר שהוא לא קריין??? איך וכיצד יגיב? ואיך סם יגלה? אני ממש מסוקרנת
P p_nurit New member 30/6/04 #2 מחר באלי מקביל יהיה את טימי מחר בשעה 11:45 בערוץ 3 יהיה את טימי באלי מקביל כמה שאני זוכרת הוא ישחק ילד גאון שהוא עורך דין, אך לא משוכנעת
מחר באלי מקביל יהיה את טימי מחר בשעה 11:45 בערוץ 3 יהיה את טימי באלי מקביל כמה שאני זוכרת הוא ישחק ילד גאון שהוא עורך דין, אך לא משוכנעת
I I n n u e n d o New member 30/6/04 #4 אית'ן יגלה עוד הרבה פרקים,אבל לא ממש הרבה סם יגלה חד איתו הם יעשו איזה מסיבה[נראה לי אירוסים של לואיס ושרידן או אירוסים של אית'ן ותרזה ] אית'ן בהתחלה יהיה בשוק אבל אחר כך היא ילמד לאהוב את סם
אית'ן יגלה עוד הרבה פרקים,אבל לא ממש הרבה סם יגלה חד איתו הם יעשו איזה מסיבה[נראה לי אירוסים של לואיס ושרידן או אירוסים של אית'ן ותרזה ] אית'ן בהתחלה יהיה בשוק אבל אחר כך היא ילמד לאהוב את סם
P p_nurit New member 2/7/04 #5 שאלה נוספת בקשר לעתיד האם יגלו את סודה של איב? אם כן, איך יהיו תגובות המשפחה?
I I n n u e n d o New member 2/7/04 #6 עד עכשיו בפרקים לא גילו אבל כנראה שאיב מתכננת לגלות בינתיים רק וויטני יודעת שיש לאיב רומן עם ג'וליאן היא לא יודעת שהיה לה גם בעבר
עד עכשיו בפרקים לא גילו אבל כנראה שאיב מתכננת לגלות בינתיים רק וויטני יודעת שיש לאיב רומן עם ג'וליאן היא לא יודעת שהיה לה גם בעבר