מתי אבנתם שאתם אוהבים תח"צ

מצב
הנושא נעול.

זה אומר שאיך זה התחיל אצלכם למשל אצלי זה התחיל בגיל קטן מאוד שאתחלתי לאיתענין ברכבי אספנות ובמקרה הגיע עלי תמונה של אוטובוס אמריקי ישן ויפה וזה נימשך שתמיד רציתי לשבת במקום הנהג ובחופש הגדול הגשמתי את החלום אומנם לא אוטובוס נוסע אבל אוטובוס

omer landau

New member
אמרו לי שאני מתלהב יותר מידי מ.....

זה אומר שאיך זה התחיל אצלכם למשל אצלי זה התחיל בגיל קטן מאוד שאתחלתי לאיתענין ברכבי אספנות ובמקרה הגיע עלי תמונה של אוטובוס אמריקי ישן ויפה וזה נימשך שתמיד רציתי לשבת במקום הנהג ובחופש הגדול הגשמתי את החלום אומנם לא אוטובוס נוסע אבל אוטובוס
אמרו לי שאני מתלהב יותר מידי מ.....
בכתה ז התחלתי לנסוע כל יום באוטובוסים בית ספר--> הבייתה והתלהבתי מזה קצת יותר מידי מכל הסידור בסוף נרגעתי מזה מטוסים ורכבות זה תמיד היה משהו מיוחד שוב כתה ז-טסתי פעם ראשונה בחיים שלי ואז ממש התחלתי לאהוב מטוסים הרבה יותר ממקודם ,ידעתי כל דבר על מטוסים והספקתי לשכוח קצת רכבות זה תמיד היה משהו מגניב ומהנה ויום אחד כשנתיים לפני פתיחת התחנה בכפר סבא שמעתי על התחנה הרבה התחלתי להתעניין וכל קטע הרכבות נדבק בי גם על מטוסים ורכבות אמרו לי שאני מגזים

יש לי עוד סיפור

יש לי עוד סיפור
בגיל 8 קיבלתי לוח שנה של אגד הנה דוגמה תמונה אחת באיכות גרועה

הייתי רוצה של הרכבת ועוד משהו

יש אפשרות להשיג את לוח השנה שהרכבת
מוציאה מידי פעם לעובדים שלה??????
הייתי רוצה של הרכבת ועוד משהו
את הלוח של אגדהוא לא חולק רק לעובדים למשל את שלי קיבלתי מסבא שלי שהוא לא עובד ולא עבד באגד

צחקן

New member
יפה!!.

יש לי עוד סיפור
בגיל 8 קיבלתי לוח שנה של אגד הנה דוגמה תמונה אחת באיכות גרועה
יפה!!.
ב"ה סרוק הכל. אם אני מנחש נכון, גם דוקטור יש את זה, למרות שמעולם (כידוע לי) אינו העלה תמונה מלוח שנה זה. בכל אופן יישר כוח!!.

צחקן

New member
אצלי, זה מלידה.

אצלי, זה מלידה.
ב"ה מכיוון שכשנולדתי נולדתי לציורי המיפרקיות של אחי הגדול ADMINI (הזה שהתלונן על קו 9) . כבר אז, התחלתי להתענין באוטובוסים ובמטוסים. מכיוון שלא הלכתי לגן עד גיל גן חובה, היתי רואה אותם ההההמממממווווןןןןן מחלון הבית ומביט בהם. ידעתי לזהות שזה אריקיע וזה ישראייר וזה אל על . ומכיוון שיש לנו תחנה מרכזית ליד הבית, התחלתי יותר ויותר לאבהוב את האטובוסים. מה גם שכל יום שישי, אבי היה נוסע לסבתא כשעוד גרה בת"א, ואני אהבתי מאוד לנסוע באטובוסים. לאחר שהסבתא הזדקנה, היא עברה לבני דודי. הם, גרים בשכונת כפר גנים, ובדרך שאלתי את אבא" איזו חברה יצרה אותה, ואיזה אותה"?. לאחר שידעתי מכוניות , החלתטי לחזור לאוטובוסים. בכתה ג', התחלתי ללכת ל"עזרא". בדרך, היתי אוהב לראות אטובוסים נחים פעם בשבוע בתחנה מרכזית מאז שהצטרפתי לפורום, אני יודע לזהות אותם גם.וכל זה קרה לפני 10 שנים בלבד. (מצטער על הטעויות).

אני האתי אולך אם אבא לדודים

אצלי, זה מלידה.
ב"ה מכיוון שכשנולדתי נולדתי לציורי המיפרקיות של אחי הגדול ADMINI (הזה שהתלונן על קו 9) . כבר אז, התחלתי להתענין באוטובוסים ובמטוסים. מכיוון שלא הלכתי לגן עד גיל גן חובה, היתי רואה אותם ההההמממממווווןןןןן מחלון הבית ומביט בהם. ידעתי לזהות שזה אריקיע וזה ישראייר וזה אל על . ומכיוון שיש לנו תחנה מרכזית ליד הבית, התחלתי יותר ויותר לאבהוב את האטובוסים. מה גם שכל יום שישי, אבי היה נוסע לסבתא כשעוד גרה בת"א, ואני אהבתי מאוד לנסוע באטובוסים. לאחר שהסבתא הזדקנה, היא עברה לבני דודי. הם, גרים בשכונת כפר גנים, ובדרך שאלתי את אבא" איזו חברה יצרה אותה, ואיזה אותה"?. לאחר שידעתי מכוניות , החלתטי לחזור לאוטובוסים. בכתה ג', התחלתי ללכת ל"עזרא". בדרך, היתי אוהב לראות אטובוסים נחים פעם בשבוע בתחנה מרכזית מאז שהצטרפתי לפורום, אני יודע לזהות אותם גם.וכל זה קרה לפני 10 שנים בלבד. (מצטער על הטעויות).
אני האתי אולך אם אבא לדודים
בס"ד ולראות את סבתא במוצ"ש האינו חוזרים בקו 9,8

אצלי זה התחיל בגן חובה

אצלי זה התחיל בגן חובה
שהיה ממוקם ליד מסוף אגד בגילה י-ם (קוים 30,31,32) כשכל הילדים העו משחקים בחצר אני הייתי בוהה באוטובוסים עם חבר שלי (שדרך אגב כבר נגמל)

ליילנד

New member
אצלי גם מאז שאני זוכרת את עצמי../images/Emo6.gif

אצלי זה התחיל בגן חובה
שהיה ממוקם ליד מסוף אגד בגילה י-ם (קוים 30,31,32) כשכל הילדים העו משחקים בחצר אני הייתי בוהה באוטובוסים עם חבר שלי (שדרך אגב כבר נגמל)
אצלי גם מאז שאני זוכרת את עצמי

חלמתי להיות נהגת האוטובוס הראשונה, בימים שבקושי ראו בארץ נהגות של רכבים פרטיים. כל נסיעה באוטובוס היתה בשבילי חגיגה וברכבת זה היה כבר פסטיבל.

טוארג

New member
אני היתי אצל מטפלת בגיל שנתיים וחצי

אצלי זה התחיל בגן חובה
במרכז העיר בירושלים, והיא היתה לוקחת אותי לטייל בקו 15 ברחוב יפו, ולאחר מכן חזרה הביתה. בגיל 3 הייתי יושב עם סבתא שלי על ספסל בשדרות הרצל, ושם היינו מזהים ביחד סוגים של מכוניות... אהבתי הגדולה ל-0305 ואחריו ל-SL200 התחילה קצת יותר מאוחר, כשהתחלתי לנסוע בקו 36 הירושלמי בעצמי (עוד לפני שהמפרקיות נכנסו, ועבדו עליו בעיקר 0305 גרמניים), ושם הייתי יושב על המנוע (מאחורי השורה האחרונה) כי זה היה חם ונעים בתחת (באמת). האוטובוסים התל אביבים נהגו לעשות "סאונדים" שיותר מצאו חן בעיני, חוצמזה שאני לא חובב גדול של מרצדס מאז ומתמיד... מאז, ה-SL200 הגרמני והישראלי הם האהובים עליי ביותר.

כל חיי ישבתי רק בספסל האחורי בכל

במרכז העיר בירושלים, והיא היתה לוקחת אותי לטייל בקו 15 ברחוב יפו, ולאחר מכן חזרה הביתה. בגיל 3 הייתי יושב עם סבתא שלי על ספסל בשדרות הרצל, ושם היינו מזהים ביחד סוגים של מכוניות... אהבתי הגדולה ל-0305 ואחריו ל-SL200 התחילה קצת יותר מאוחר, כשהתחלתי לנסוע בקו 36 הירושלמי בעצמי (עוד לפני שהמפרקיות נכנסו, ועבדו עליו בעיקר 0305 גרמניים), ושם הייתי יושב על המנוע (מאחורי השורה האחרונה) כי זה היה חם ונעים בתחת (באמת). האוטובוסים התל אביבים נהגו לעשות "סאונדים" שיותר מצאו חן בעיני, חוצמזה שאני לא חובב גדול של מרצדס מאז ומתמיד... מאז, ה-SL200 הגרמני והישראלי הם האהובים עליי ביותר.
כל חיי ישבתי רק בספסל האחורי בכל
האוטובוסים ותמיד !!!! מעולם לא הסכמתי לשבת בספסל אחר אלא רק במושב הנהג... מיום שנולדתי עד היום נסעתי אך ורק במושב האחורי בכסא האמצעי - זה שמשקיף על מסדרון האוטובוס ! אם המושב האחורי לא פנוי, תמיד עמדתי !!! אפילו אם כל שאר האוטובוס ריק ! זו מן אובססיה: כל חיי תמיד אני גר בקומה האחרונה ואף פעם לא אסכים שמישהו יגור מעלי ! אף פעם לא סובל שמישהו יושב אחריי באוטובוס !

alantan

New member
אצלי זה מגיל שנה (בערך)

אצלי זה התחיל בגן חובה
אצלי זה מגיל שנה (בערך)
מתי שמתחילים לדבר. המלה הראשונה שלי הייתה כשאמי לקחה אותי לקניות ברחוב הראשי Uxbridge Road בפרבר של לונדון בשם Hatch End. לטענתה, בראותי אוטובוס LT בקו 209 ז"ל (הוא הוחלף בקו מידיבוסים בשם H12 בעל מסלול שונה בשנות השמונים), הצבעתי ואמרתי Buuuuuuh! כלומר, Bus.

ליילנד

New member
איזה יופי

אצלי זה מגיל שנה (בערך)
מתי שמתחילים לדבר. המלה הראשונה שלי הייתה כשאמי לקחה אותי לקניות ברחוב הראשי Uxbridge Road בפרבר של לונדון בשם Hatch End. לטענתה, בראותי אוטובוס LT בקו 209 ז"ל (הוא הוחלף בקו מידיבוסים בשם H12 בעל מסלול שונה בשנות השמונים), הצבעתי ואמרתי Buuuuuuh! כלומר, Bus.
איזה יופי
בעברית תינוק אומר בההההה אומרים שהוא אומר אבא

omer landau

New member
נצל"צ-שמתם לב לצאט??? הוא פעיל פתאו

נצל"צ-שמתם לב לצאט??? הוא פעיל פתאו

מצב
הנושא נעול.
למעלה