מתח סוללות מקלט

totaly fly

New member
מתח סוללות מקלט

א. איזה נגד עומס צריך לשים במקביל לרב מודד כדי למדוד את הסוללת תחת עומס זהה ל 4 סרבואים רגילים? ב. מהו טווח המתחים הנורמלי של הסוללה?

iftacha

New member
שים 20 אוהם.

מתח של סוללה תקינה צריך להיות מעל 1.05 וולט לתא כלומר מעל 4.2 וולט לסוללת RX. לגבי הטסה, אם לא היתה ברירה, הייתי עולה לטיסה אחרונה עם מתח של 4.7 וולט או יותר, אבל תשים לב שאם אתה טוען את הסוללה, אין סיבה שתגיע למתח נמוך מ 4.8 וולט.

iftacha

New member
קח נגד של לפחות 1.5 וואט.

אם השימוש הוא רק לכמה שניות בשביל למדוד, ואין לך נגד אחר, גם 1 וואט יספיק.

totaly fly

New member
תודה יפתח, אבל עכשיו אני ממש מבולבל

תציץ בבקשה בשירשור הבא, שם מדובר על נתונים אחרים. יש לזה הסבר? תודה דני

iftacha

New member
כתוב שם אותו דבר...

============================================================== • שתי טעויות בתשובה אחת ו Flat spin ו 18:05 | 08/06/05 1. על מנת לדמות מתח תחת עומס בזרימה של 300 מיליאמפר הנגד צריך להיות 16 אום. לזרם של 400 מיליאמפר יהיה הנגד 12 אום. 2. צריך להשתמש בנגד עומס להספק מינימלי של 1.5 וואט ל-300 מיליאמפר ו-2 וואט ל-400 מיליאמפר ============================================================== • הציור שהעלית הוא נכון ו Flat spin ו 18:47 | 08/06/05 לגבי גודל הנגד, קרא את תגובתי הקודמת ל-funfly. יש בה פירוט מדויק. ל-4 סרוואים מספיק נגד 16 אום (300 מיליאמפר). אני לעולם אינני ממריא עם טיסן שהסוללה בו מראה מתח פחות מ-4.8 וולט תחת עומס.

toolyr

New member
לאיזו סוללה ?

בהנחה שמדובר בסרוואים רגילים וסוללה 4.8, 4 כאלו צורכים בסביבות האמפר עד אמפר וחצי ביחד, אתה צריך נגד של 4 אוהם שיזרים זרם של 1.2 אמפר, בהספק של בסביבות 6 וואט. כל זה בהנחה שאתה רוצה לדמות פעולה של 4 סרוואים בבת אחת.

למעלה