מתחתנים בזכרון יעקב

יוניתג

New member
מתחתנים בזכרון יעקב

היי, אני רוצה לארגן חתונה קטנה (40 איש) במקום קטן באיזור זכרון יעקב, יש המלצות למקומות ?

היקבים בסביבה

בזכרון, בבנימינה, ואולי גם היקב בקיסריה... צילמתי בשלושתם, כשהייתי שמח לחזור ליקב בבנימינה.

d i n o l e

New member
יש בבנימינה איזה מקום שנקרא הבאר

של משהו או משהו בסגנון הייתי שם בבריתה והיה טעים

Oיון

New member
יש בזכרון יקב קטן שיש בו מסעדה

שנקראת "הבית / המסעדה ביקב".. המקום עצמו מאוד קסום ויפה, ומנסיון, האוכל שם מעולה.. שווה לבדוק

karinns

New member
היינו בשבת במקום שנקרא יקב טוליפ

המקום ממש נחמד ונעים ויש שם אירועים בדיוק בגודל שאת מחפשת. יש להם אתר באינטרנט (חיפוש בגוגל של "יקב טוליפ"). המקום נמצא גם בקצה של כפר תקווה וחלק מההכנסות שלו הולכות לכפר אז ככה שזה הופך כבר לדבר יפה.

יוניתג

New member
לא מצאתי את האתר

את יכולה לעזור לי למצוא את הלינק בבקשה ?

מקומות לאירועים קטנים

יש מקום מדליק בגבול בנימינה פרדס חנה שנקרא פאצ'ולי - מעין מבנה בסגנון הודי עם אוירה הודית מדליקה (מומלץ גם למי שסתם מחפש מקום נחמד לשבת בו בסופי שבוע), יש להם גם חצר. יש מסעדות בטיילת של קיסריה שאולי יסכימו לשתף פעולה (תמורת סכום סמלי...) וכך הרווחתם מקום על הים ובמיקום מעולה... יש עוד מקום שנקרא WHITE, לא רחוק מהפאצ'ולי, משמש כפאב בערבים אבל גם כמקום לאירועים קטנים ובינוניים... וכמובן מצטרף להמלצות של בדרך כלל על היקבים באזור - היקב בבנימינה נחמד - לא יקר, ביתי וטעים

יוניתג

New member
מקומות קטנים באיזור

הייתי אתמול ביקב בנימינה בעקבות ההמלצות והמקום מקסים! ממש נהדר לארוע קטן, אולי אתם מכירים עוד מקומות קטנים כאלה באזור שבין זכרון יעקב לבין בנימינה ? גם קיבלתי המלצות חמות עבור הרבי של קיסריה, מישהו מכיר אותו ?

למעלה