מתחבר ל-ADSL - העדפה למודם מסויים?

TriPax

New member
מתחבר ל-ADSL - העדפה למודם מסויים?

שלום, אני מתחבר בימים הקרובים ל-ADSL. בזק אמורה לספק לי מודם. האםכדאי לקחת מודם מסויים או לחילופין, האם יש מודם שכדאי להתרחק ממנו? אני בכל מקרה אחבר את המודם לראוטר. ראיתי את הרשימה של ראוטרים מומלצים ואני לא ממש יודע איך לבחור בינהם (מלבד מחיר)... תודה!

dani666

New member
מודם - אותו דבר מבחינתך.

נתב - קרא באתר של הצ'יף סקירות. המומלץ הוא נתב בתקן N, יש 3 מובילים, ובאחת הסקירות )לזכרוני) יש בסוף השוואת ההבדלים ביניהם כדי לעזור לך לבחור.

TriPax

New member
תודה,ה-1043ND של TP-Link נראה מתאים

כרגע אין לי כרטיס Giga על אף מחשב, והנייד לא תומך בתקן N, אבל עדיין נראה לי חכם לחשוב קדימה וכן לרכוש נתב תואם. אני מניח שהמשמעות של רשת Giga היא רק בהעברת קבצים מהירה יותר בתוך הרשת הביתית, בהנחה שלכל המחשבים יש כרטיס מתאים?

rafid1

Active member
מנהל
לא רק. המשמעות היא גם הוצאה כספית גבוהה יותר

"בעתיד", כשבאמת תזדקק לה סביר שהציודגם יעלה פחות.

Ynhockey

New member
דעה אישית: ממציץ לקחת מודם–נתב אלחוטי מבזק

שלום, אם לא תצטרך את הציוד לשימוש מתקדם מאוד, אמליץ לקחת מודם–נתב אלחוטי בחינם מבזק (אם לא אכפת לך להתחייב)—אין בהם בעיות רציניות וזה ללא עלות ומספיק לכל שימוש ביתי סביר. בגדול, אל תיקח Siemens או RTA, אלא ASUS, D-Link (תקן G בלבד) או Netgear אם אתה רוצה מודם בכבילה בלבד, מומלץ אך ורק 600E מניסיון רב עם מודמים של בזק (למרות שהאלקטלים הישנים היו מעולים! אבל לא מספקים אותם כיום).

חחחח לידיעתך

הRTA יצא כבר מבזקסטור..600 E זה הדבר היחידי שהיה עד לא מזמן עכשיו נכנס גם הדי לינק 2500U

Ynhockey

New member
אפילו תומכים טכניים בבזק ...

לא יודעים בד"כ איזה ציוד יש בחנות שלהם, אז לאדם הפשוט זה קשה אף יותר לגלות. נתתי מבט כללי על הציוד שלהם. ד"א, אם הם עדיין מחלקים סימנס אבל לא RTA1025 אז זו טעות—למרות ששניהם לא משהו, ה־RTA טוב יותר מבין שניהם (סטטיסטית). אולי הם החליטו לא לחלק אותו כי ה־RTA1320 היה כ"כ גרוע.

חחח אם לא הבנת..אני עובדת בבזק...

מה יש בדיוק במלאי אף אחד לא יכול להגיד לך,אבל מה בזק כן מוציאה ומכניסה מהשוק זה אנחנו יודעים. והם מחלקים גם סימנס וגם RTA ברמת ראוטרים שאמרתי שהוציאו את הRTA התכוונתי למודם רשת כי השיחה פה עוסקת במודם רשת..(חשבתי שזה ברור ברגע שהגבתי לשורה על ה600E)

למעלה