מתוסכל ומודכא...

benedectin

New member
מתוסכל ומודכא...

שלום רב, אני בחור בן 26, יפה, חתיך, חכם, את זה אני יודע רק ממחמאות אך גם אני רואה זאת בעצמי. אך כלפ פעם שאני מתחיל קשר שאני רוצה אותו למשהו רציני או לפעמים אפילו סתם סטוץ. אני הורס את זה או שזה פשוט חומק לי בין האצבעות. כאילו הייתי טוב מדי, אולי לא טוב, אני כבר לא יודע, ישיר מדי, אין לי שמץ, תמיד אני מרגיש כאילו אני עושה ההפך ממה שצריך, וזה גומר אותי, אין לי מושג מה הבעיה. יש מקום לספר שאני טיפוס חרדתי כך שאולי זה קשור. אבל הנתונים שלי כאילו טובים מדי שזה יהווה בעיה (כך אני חושב). חוץ מזה גם מבחינת תעסוקה אני עכשיו מובטל אולי גם זה משפיע. אני פשוט משתגע איך אני מקבל ממשהי טלפון, נפגשים איזה פעם פעמיים ואז בוף זה נעלם. חוץ מזה אני יודע שגם אני מבין עניין ומקסים, רק בגלל זה התסכול גדול והורס. ברקע עוד מרחפת דמותה של החברה האחרונה שלי (בחורה מאירופה) שהיתה כל כך יפה וסקסית שעדיין אני לא יכול להתנתק ממנה סופית. (גם היא זרקה אותי. מה עושים,ת אודה לכל מי שיעזור לי לצאת מהמצב המסריח הזה.

מה עושים../images/Emo35.gif

אני חושב שאין לזה חוקים ואין לזה תשובה חד משמעית. תנסה אולי פשוט לזרום עם הקשר. גם תנסה אולי לא לוותר על קשרים כ"כ בקלות. תנסה אולי לברר מבחורות למה הקשר הסתיים. אם יהיו לך תשובות מהבחורות, תנסה לא ליישם את הטעויות על הקשרים העתידיים שלך.

תהיה נחמד

תהיה עצמך ותשתדל להיות נחמד ככל האפשר לבחורות, לתת אהבה, להתענין להשתתף ולדאוג, ואז יעריכו אותך ויהנו אתך.

מממ...כתבת רק כמה שורות,

אבל אפילו מהן נראה שכבר יש לך כמה נושאים לעבוד עליהם:
אתה לוקח אחריות על "הריסת" הקשרים וזה יפה. את התשובה לשאלה איך אתה מחבל בקשרים שאתה מתחיל רק אתה יכול לדעת. ואם אין לך קצה חוט שווה לפנות לכמה שיחות של עזרה.
אתה טיפוס חרדתי. בטח שזה מקרין החוצה ופוגם בקשרים, לא רק בקשרים רומנטיים. אפילו בלי קשר לרומנטיקה נראה לי ששוה לטפל בזה
.
אתה מובטל- מעבר לרושם שזה יוצר, זה גם לא עושה הרגשה פנימית טובה וגם מקטין סיכויים לפגוש נשים חדשות. אז...כך את עצמך בידיים ולך לחפש עבודה בשביל הנשמה
דמותה של האקסית שלך עוד מרחפת ואתה לא מצליח להתנתק- זה גם משהו שיכול להקרין החוצה וגם משהו שמונע ממך לתת את כולך כשמתחיל קשר. בהחלט יכול להיות שזה אחד הגורמים להעלמויות המסתוריות שתוקפות אותך. לדעתי, שווה (כמו שכבר כתבתי) לפנות לכמה פגישות ייעוץ כדי לשים כמה דברים מאחוריך ולבוא עם תובנות חדשות אל קשרים חדשים.

למעלה