מתוך 16 משלוחים שנשלחו לברזיל, 5 נעלמו

ramha

New member
מתוך 16 משלוחים שנשלחו לברזיל, 5 נעלמו

היה לי יום בחודש שעבר אחרי החגים שהצטברו כמות של משלוחים שמתוכם היו 16 משלוחים ללקוחות שונים בברזיל.
עבר חודש וקצת ואין שום אות חיים ל5 מהמשלוחים, רק מופיע באתר של דואר ישראל שהם נשלחו ובאתר של דואר ברזיל לא מופיע שום מידע על המספרי מעקב שלהם.

יש לציין שמתוך אותם משלוחים היה לקוח ששלחתי לו 4 משלוחים ומתוכם 3 כבר הגיעו ואחד נעלם (כולם נשלחו יחד באותו זמן מבית השואר פה בישראל).

שלחתי טפסים לדואר שיברר מה עלה בגורל המשלוחים, אך יש למישהו השערה מה זה יכול להיות ?
לעוד מישהו קרה מקרה דומה בעבר ?

תודה מראש

mptmib23

New member
לי יש משלוח לברזיל שמתעכב מעל חודש

רשום באתר הברזילאי שמה-15 לחודש הוא נמצא בסאו פאולו ומאז אין שום אות חיים ממנו...

ramha

New member
מצבך טוב, לפחות מופיע לך באתר הברזילאי שהוא

הגיע לשם.
במקרה שלי, המשלוחים שאני מדבר עליהם בכלל לא מופיעים באתר הברזילאי שהם הגיעו.

hai78

New member
אצלי משלוח מ 19-9 הגיע לברזיל אתמול רק!@2

בנוסף משלוח לאוסטרליה מתעכב כבר חודש וחצי
והלקוח פתח עליי דיספיוט
אין לי ספק שזה יגיע
השאלה מה קורה הלאה בדיספיוט מישהו יודע?

ramha

New member
כל עוד אין לך הוכחה שהמשלוח הגיע ללקוח אתה

קצת בבעיה.
משלוחים שהגיעו לברזיל וארה"ב לדוגמא, אתה יכול להיכנס לאתר של הדואר שם ולהוכיח שאכן המשלוח הגיע ללקוח מכיוון שיש מעקב באותם מדינות.
באוסטרליה אין לך שום אפשרות לעקוב ואתה די בבעיה, ואז פשוט פייפאל מזכים את הלקוח בסכום הקנייה.

ramha

New member
זה לא אני קבעתי, זה אתר דואר ישראל קבע

העלתי תמונה מהאתר של דואר ישראל שמראה באיזה מדינות שרות המעקב תומך, אוסטרליה לא בין המדינות.

Mידאס

New member
המידע באתר של הדואר לא מדויק ולא מלא

יש מדינות נוספות שניתן לעקוב בהן, כמו סין, הונגריה, ארגנטינה, הפיליפינים ויש עוד מלא.

לא לקבל את מה שכתוב בנושא זה באתר הדואר כמובן מאליו. כל חבילה שאתם שולים לחו"ל, לא משנה לאן, פשוט תיכנסו לאתר הדואר המקומי ובדקו אם יש מידע אודות החבילה ששלחתם.

Mידאס

New member
הניסיון שלי מלמד שלא ניתן לעקוב אחרי חבילות

מישראל באתר הדואר האוסטרלי.

מה שכן, ניתן לפנות אליהם באמצעות עמוד הפייסבוק שלהם והם חוזרים עם תשובה מה עלה בגורל המשלוח.

hai78

New member
אני התכוונתי שחבילה שיוצאת מסין ולא מישראל

חבילה שיוצאת מסין לכיוון אוסטרליה
אני אבדו ק אם ניתן לעקוב אחריה
אדווח בהמשך

שלחתי לפני חודש לאוסטרליה...לא ניתן לעקוב:

לא ניתן לעקוב אחר חבילה מישראל לאוסטרליה בדואר האוסטרלי.

אנסה לפנות אליהם בדף בפייסבוק...

למעלה