מתוך שיחה שהתקיימה אי שם

afi fon

New member
../images/Emo45.gif

כשמו כן הוא: כוס - בא - רע !!!!

יוקה

New member
לגבי הצמא

אנסה במילים אחרות: דג מצמיא. צמא גורם לשתיה מרובה. כדי לשתות צריך לקום או להניח ערכת שתיה ליד המיטה. ואח"כ, אם לילותייך ארוכים - צריך לקום גם בשביל הזיכוי. אל תגידי לי שלא הבנת אותי עדיין, כי אז אבין שהניסוחים שלי נורררא מסורבלים.

עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

חשבתי שאמרת לי שהדג עצמו צמא, מה שעורר בי ביעות קל...תיאורייך לא מסורבלים, הם פשוט ספרותיים : ) בדיוק עכשיו חברה שלי ואני דיברנו על מטנומיה, מטאפורה, אוקסימורון וכיו"ב.

וואי, וואי, נראה לי שלואי יעשה מה שטיפול

פסיכולוגי וערבי שתייה עם א' לא עשו עד הסוף- יגרום לי לאבד שליטה... הייתי מקבלת דום לב למראה לואי על עציץ שאני עסוקה בלטפח אותו.

../images/Emo6.gif

היתה לי פעם חתולה שאהבתי להעיר עם גפילטע פיש
היא ישנה שנת ישרים בסלון, אני לוקחת צלחת עם גפילטע פיש מהמטבח והולכת לשבת בסלון לא עוברות 5 שניות הגברת מתעוררת ביללות ומתחילה לחפש את הדג
כל חג הטקס הזה חזר
יש להם גלאי

ניקי237

New member
החתולה שלי לא משנה איפה היא יושנת ישר מגיעה

כשיש דג במטבח אנו יכולים לחפש אותה בכל הבית כי אם היא יושנת היא שמה פס על כולם ואנו יכולים לקרוא לה עד מחר אבל אם נפתח אריזה של דג תוך שניה היא מופיעה ומייללת זה פתרון די טוב אם לא מוצאים אותם בבית :))

eירלי

New member
ושתהיה שנה טובה, מנצל"שת תמונה של הגורה החדשה

פשושית קטנה:) ולדבר עם חתולים כאל תינוקות (בכלל עם בע"ח) זה הדבר שמרגיש הכי טבעי שיש:)

sadju

New member
היא מקסימה תתחדשו!

ואיך היא מסתדרת עם החתולים האחרים?

eירלי

New member
ההסתגלות שלה אליהן וההיפך ממש מהירה והפתיעה

אותנו, הפרסית אימצה אותה מהרגע הראשון(זה היה מחזה קסום, כבר התיישבה לידה , שיחקו בנגיעות בידיים:)ממש היה קשה להפריד בינהן שהיינו צריכים לסגור את הדלת של הקטנה בלילה הראשון:) השתיים האחרות אחת מהן אדישה אליה ולא עויינת, והשניה מזמינה אותה למשחק (היא מזהה אצלה את הפן השובבי ונראלי שזה ממש מוצא חן בעינה כי היא עצמה בנדיטה:)

enbalush

New member
שירלי מזל טוב

אם את מחפשת חבר לגורה, יש אצלי גור מראשון אוהבת חיות, בן 4.5 חודשים, שחור כולו ועדין, או אם תשמעי על מישהו שרוצה... תודה

eירלי

New member
:) תודה, נכון לעכשיו אנחנו כבר עם 4 חתולות

ועדיין חולמת על עוד:), אם אשמע על מישהו/י אשמח לעזור ולהפנות אלייך

יוקה

New member
תתחדשי ! התאהבתי מיידית.

יש משהו בחתולים השחורים שמוציא ממני את כל החמידות שבעולם. מתה עליהם ובהחלט חושבת שיש גם שוני באופי. הם מביעים עצמם נהדר, אינטליגנטים, ולא נודניקים. :) כייף לך ובהצלחה גם לפשושית שזכתה בלוטו.

למעלה