אנסה במילים אחרות: דג מצמיא. צמא גורם לשתיה מרובה. כדי לשתות צריך לקום או להניח ערכת שתיה ליד המיטה. ואח"כ, אם לילותייך ארוכים - צריך לקום גם בשביל הזיכוי. אל תגידי לי שלא הבנת אותי עדיין, כי אז אבין שהניסוחים שלי נורררא מסורבלים.
חשבתי שאמרת לי שהדג עצמו צמא, מה שעורר בי ביעות קל...תיאורייך לא מסורבלים, הם פשוט ספרותיים : ) בדיוק עכשיו חברה שלי ואני דיברנו על מטנומיה, מטאפורה, אוקסימורון וכיו"ב.
כשיש דג במטבח אנו יכולים לחפש אותה בכל הבית כי אם היא יושנת היא שמה פס על כולם ואנו יכולים לקרוא לה עד מחר אבל אם נפתח אריזה של דג תוך שניה היא מופיעה ומייללת זה פתרון די טוב אם לא מוצאים אותם בבית )
אותנו, הפרסית אימצה אותה מהרגע הראשון(זה היה מחזה קסום, כבר התיישבה לידה , שיחקו בנגיעות בידייםממש היה קשה להפריד בינהן שהיינו צריכים לסגור את הדלת של הקטנה בלילה הראשון השתיים האחרות אחת מהן אדישה אליה ולא עויינת, והשניה מזמינה אותה למשחק (היא מזהה אצלה את הפן השובבי ונראלי שזה ממש מוצא חן בעינה כי היא עצמה בנדיטה
יש משהו בחתולים השחורים שמוציא ממני את כל החמידות שבעולם. מתה עליהם ובהחלט חושבת שיש גם שוני באופי. הם מביעים עצמם נהדר, אינטליגנטים, ולא נודניקים. כייף לך ובהצלחה גם לפשושית שזכתה בלוטו.