מתוך שיחה שהתקיימה אי שם

מתוך שיחה שהתקיימה אי שם

במרכז הארץ, אתמול, בשעה 18:10 לערך. "לואי, היום זה היום האחרון של שנת תש"ע ותיכף אני הולכת לארוחת חג" (תוך כדי פריסת הסלמון לפיסות קטנות) "מיייאאאוווו, ממממממייאוווו" "כן, כן, לואיטון, תיכף נאכל ארוחת חג ביחד, אני מכינה לך" "מייייייייייייייאווווווווווווווווו" "בכל מקרה לואי, השנה זו השנה הראשונה של....."<נקטע על ידי מייייאאאווווווו> (הולכת לחדר עם פיסות סלמון לאחר שביצעתי אבטחת איכות להיעדר עצמות) "לואיטוני, בוא" (נשיקה על הראש, מגישה לו פיסת סלמון ראשונה לפה) "לואי, זו ארוחת החג שלנו כי מחר מתחילה שנה חדשה לבני האדם. ואני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך" (
"טעים, טעים, גיברת, תתחילי להגיש ת'אוכל מהר יותר ולדבר הרבה פחות") "ואני שמחה שיש לי אותך השנה. <דמעות מתגנבות לעיניים> אני מרגישה שאתה המתנה שלי לשנה הזו" (
"תנסי בבקשה לדבר פחות כשאני אוכל, את מפריעה לי להתרכז") "ואני מקווה שתהיה לנו שנה של התחשבות הדדית ושל אהבה< מגישה פיסת סלמון רביעית, חמישית אחרי שאני ממששת ובודקת שוב שאין עצמות> ושיהיה לנו כייף ביחד" (
"באמא שלי מצ'וגעת זאתי. ברחוב לפחות לא דיברו איתי כל כך הרבה. אמרו לך פעם שאת חופרת?") "כן, טעים לואיטונצ'י?< מגישה פיסת סלמון נוספת לפה של לואי> אני שמחה שאתה אוהב את ארוחת החג הזאת. ואתה חתול טוב ואני מקווה שהשנה תנשך אותי פחות. אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך? <עוד פיסת סלמון> לואיטון, למי יש לשון ורודה כמו הסלמון? כן, כן, לך. ושתהיה לנו שנה טובה ביחד לואיטוןטון". <ממטירה נשיקות על לואי> "נגמר לואיטוני. עכשיו אני הולכת להתארגן לארוחת החג שלי" י': סלמון??? אני: כן, שירגיש שיש אווירה אחרת, אפילו שהוא חתול. יש חג היום. י': ומה יש לך לדבר אליו? הוא חתול. אני: בדיוק בגלל זה!...

kolper

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מבינה מה מוזר בלתת לחתול הרגשה של חג?...

higi2

New member
חג שמח מגי'ני וממני

היי לכולם, גם אני מדברת עם החתלתולה שלי. עזבו שאני עושה קולות כאילו אני מדברת עם תינוקת. ואתמול צ'יפרתי אותה בפנסי פיסט גריל קצוץ... יאם אמרה החתולה, יאם! הקדמתי ת'צ'פור, אני ממילא מביאה לה אחת לשבוע פחית. אבל במיוחד לחג שיהיה בכייף. אני גם תמיד מנשקת אותה בראש, כי כזו חמודה שבא למות עוד לא ראיתי וגידלתי. ואני רק אוהבת אותה יותר ויותר, ממזמן היה צריך להיות לי חתול ורק עכשיו אני מגשימה את כל מה שתכננתי, לתת לה חיים נפלאים. כי מגיע לה ולכל בעלי החיים שנה טובה ושנים ברוכות.

GeJuFan

New member
../images/Emo6.gif גם החברה שלי

קיבלו משהו מיוחד אתמול בערב. כף שימורים של פליקס (נשאר לי קופסא מהגורים בד"כ אני לא מתקמצנת ככה והם מקבלים פנסי פיסט). רק שהם בניגוד לשלך הראו לי בדיוק מאיפה משתינה הארנבת שהם היו אמורים לאכול בכיף רב. שתי ליקוקים וכל אחד התפזר בחזרה לפינה שלו... קליאו, החתולה של הבניין, לעומת זאת, אכלה בתאווה רבה את כל תכולתה של הקופסא שהעניני טעם שלי לא אכלו.

ToFLY

New member
גם אצלנו הביתיים המפונקים לא רצו

קניתי תריסר פחיות... והם לא היו מוכנים לאכול! רק פליקס ופנסי פיסט הם מוכנים השמאנדרקים האלה... אז חתולי החצר והרחוב נהנו מההפקר...

ג'נפו, אני נורא אוהבת גם ארנבות

אני לא יכולה לתת ללואי לאכול ארנבת
ואני גם מעדיפה אוכל של בני אדם כפינוק (דגים, גבינה צהובה שהוטרינר אמר לי, פסטרמה לא מתובלת מדי). גם על עצמי אני משתדלת כמה שפחות שימורים וצבעי מאכל וחומרים טעם וריח וכו'. כשהוא יגדל, ואחרי סירוס, אני כן אתן לו שימורים כצ'ופר כי הבנתי שזו דרך טובה למנוע חסימות שתן מכיוון שזה מזון שמלא במים.

GeJuFan

New member
תקשיבי זה מה שהיה

באריזה. אני לא בחרתי מה לשים שם.

ניקי237

New member
גם החתולה שלי אכלה דג לכבוד החג

בדרך כלל אין אצלנו דגים כי בעלי ובני לא אוהבים ואם בא לי אז צריכה לעשות רק לעצמי בחג קניתי סלומון וגם הורי עשו דגים כי הם אירחו והחתולה השתגעה לגמרי, עוד לא ראיתי כזו התלהבות רק שמתי את הדג על השיש החתולה שישנה תוך שניה היתה במטבח כשהיא לא מפסיקה ליילל ולטפס לי על הרגל שרק התן לה כבר לא מעניין אותה עם בלי עצמות אלא דגים דגים כשכמובן אני בודקת כל חתיכה שלא יהיו עצמות לא רק החתולה אכלה אלא גם נתתי לחתולים למטה - הורי ניקו קרפיון שיש בו יותר עצמות וחתולים יודעים להסתדר כך שכל מה שניקו שמתי על נייר יפה והחתולים הלכו מכות למטה חח החג שהחתולים הכי אוהבים - דגים

וואי, דגים, זה כזה מעדן

אני מתה על דגים ותיכף הולכת להכין לעצמי דניס עם אורז ורוטב לימון, שקדים וקוקוס. לואי בימים האחרונים התחיל להגיע לשיש ולאגרטל על השידה העתיקה (היום התעוררתי מרעש מוזר וקלטתי את האגרטל נבלם על ידי ערימת עיתונים בדרכו לרצפה ואת לואי בורח) והוא רק בן חודשיים וחצי.... אז הקשחתי עמדות לגבי נגיעה באוכל שלי וגם רחרוחו.

GeJuFan

New member
ואת חושבת

שהקשחת עמדות לגבי נגיעה באוכל ימנעו ממנו מלהפיל לך את האגרטל לרצפה? (בסופו של דבר)

לא, אלה שני דברים שונים

אבל כדי שיהיה לנו נעים לחיות אחד עם השנייה זה אומר לשמור על גבולות ועל מסגרות ולכבד את הרצון אחד של השני. אבל מאז שהוא אצלי מצאתי את עצמי חצי צמה וזה אומר שבערב כשהייתי מגיעה הביתה מהעבודה לא הייתי אוכלת כדי שהוא לא יקפוץ עליי ויילל לי וכו'. ונמאס לי להיות רעבה בערבים
לגבי הפלת חפצים ושבירתם: בשבוע שעבר, לראשונה הוא עלה על השיש, התקרב לכיור שהיה גדוש בכלים והפיל איזה מכסה פלסטיק. מהרעש, הוא נבהל וברח. הרמתי אותו על הידיים, ליטפתי ונישקתי אותו, ואמרתי לו שלא צריך לפחד, שזה בסדר להפיל דברים כחלק מסקרנות ושאני שמחה שהוא מגלה דברים חדשים. לא התעצבנתי ולא כלום. יחד עם זאת, לא נעים לי שהוא דוחף את השפמנון הלבן שלו לתוך הצלחת שלי. אלה שני דברים שונים- אוכל שלי והפלת חפצים.

יוקה

New member
איך יצא?

ממרומי סבתאותי לא יכולה להתאפק ולספר לך שדג בלילה מאוד רוצה לשתות כל שארית הלילה, כך שאולי מאוחר מדי - אבל בקבוק מים צוננים ליד המיטה עשוי לחסוך קימות מעצבנות.... ולגבי דניס - הדג האולטימטיבי שלי (כמעט) - לאחרונה מכינה לו מצע של שום (לא מעט) פרוס, פלפל חרפריף ירוק מוארך כזה - טבעות (לא את כולו, תלוי במספר המנות כמובן), המוןןןן כוסברה - כל אלה בשמן זית לדקותיים - כבודו, ולאחר הפיכתו - עוד כוסברה, פרוסות עגבניה, ואם תתעקשי - אפשר גם קצת פרוסות גמבה). תכף תגידי לי שפולניות לא אוהבות כוסברה... אה? אני גם פרידמנית ובכל זאת... במקום להגיב על אגרטלים, אביא המחשות מצולמות מלפני 7-8 שנים, בערך בגילו של לואי.

מה פולניות לא אוהבות כוסברה?!

זה אחד הירקות והתבלינים האהובים עליי! יש לו טעם מעולה! הדניס והאורז יצאו לי מאוד טעימים. לא התאפקתי וכיבדתי בדניס את לואי אחרי שוידאתי שאין תיבול היסטרי וזה קר מספיק להכניס לפה אבל חם מספיק בשביל שיהיה טעים. לא הבנתי את הדג בלילה רוצה לשתות כל שארית הלילה? להסברייך אשמח.

Yukita

Well-known member
מנהל
כוסברה?

תסלחו לי אבל בתור פולניה 100% אני אומרת בלאאאאעעעעעכס...

למעלה