מתגעגעת לגעגוע

ביאנה

New member
מתגעגעת לגעגוע

אהבתי אותך כל כך טירוף האהבה תפס אותי חזק כשלא הייתי מוכנה בכלל כל מילה שאמרת ננצרה בלבי במקדש היית האל שלי הלב שלי החיים שלי חשבת שאתה היחיד ואז פגעת בי כל כך חזק שרק מההלם שכחתי ממך ומה שקורה לי עכשיו הוא השלב הכי קשה הפצע מגליד לאט לאט שכבה אחר שכבה יורדת מלבי אני רוצה לאהוב אותך שוב רוצה להרגיש אותך רק עליך לחשוב לחלום עליך לבכות כי אני בלעדיך לדמיין שאני איתך רוצה לאהוב אולי עמוק בפנים חלומותי מתגשמים שימי
לעיתים גם ילדה זה בשבילך אבל לא רק ולקסנדרה אני יודעת שכבר פרסמתי את זה ואת כבר הגבת אבל יש אנשים שלא שמו לב

אנגלינה

New member
גם אני מתגעגעת...

וואי ניסחת את מה שאני מרגישה ממש טוב........ גם חברה שלי אמרה לי שאני גם מאוהבת באהבה ואני משערת שגם את במקומי ואויי עכשיו כל כך ריק ולא מרגישים ואין כמיהה אבל אולי יבוא עוד בחור ויחכה לנו והפעם הוא בנו לא יפגע....... אנגלינה

ביאנה....

היה שווה לחכות!! מקסים!!!!!!!!! וכואב יחד עם זאת... תודה, לעיתים גם ילדה (כן יש לי שני כינויים)!

Mack_ler

New member
טוב, אז....

מה אומר ומה אגיד? ממש יפה! באמת הבאת ביטוי לאהבה חזקה מהכל, אבל השאלה המתבקשת, למה את רוצה לקבל שוב ממנו סטירה? הרי הוא עזב אותך! את רוצה ששוב יכאב ליבך?

ביאנה

New member
אז לא הבנת.......

הוא לא עזב אותי הוא פשוט לא התייחס אלי ואהבה הזאת מעולם לא מומשה!!!!!!!!!!!!!!!!! ההתעלמות עצמה(שכתבתי עליה באחד השירים שפרסמתי פה שנקרא"מתעלם ממני", אתה יכול לחזור כמה עמודים אחורה ולקרוא אם אתה סקרן) ואני לא רוצה לקבל שוב סתירה כי רואים שאני מחזיקה את עצמי לא להתאהב בו שוב אבל יש רגעים שאני רוצה לכמה שניות להרגיש את זה שוב

למעלה