מתגייסים ?

מה אתה אומר הצחקת אותי......

אתה ישראלי אתה רוצה לקבל זכויות במדינה הזאת אתה צריך גם לכבד את ה-fucking חובות שלך וצבא אם לא ידעת זה אחד מהם אנשים כמוך הם הזבל של המדינה הזאת אידיוט! אני אולי מתכוון לעזוב את המדינה אבל בזמן שאני נמצא בה אני לפחות מכבד את החובות שלי

Sh0rtY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני באמת לא יודע איפה ההוא חי...בתור אזרחים חובתנו לשרת,בין אם זה צבא או שירות לאומי(לרוב בנות עושות) כדאי שהוא יפתח ספר אזרחות לפני שהוא מדבר

וואוווו דני...../images/Emo2.gif

לפני שניה אמרתי אתה חכם
בתור אזרח במדינה זו חובה!! איך אתה בכלל יכול להגיד דבר כזה?? הרי מי שומר עליך?? בזמן שאתה ישן טוב בלילה יש כאלה ששומרים ומגינים על המדינה שלנו שמתים למען המדינה, למען זה שאנשים גם כמוך <לצערי> יוכלו לישון בשקט ולחיות חיים בטוחים ושקטים !! אם כל אחד יחליט שהוא לא מתגייס מי ישמור עלינו?? חשבת על זה?? בתור אחת שאח שלה בקרבי אני יודעת מה זה.. מה הם עוברים שם.. לילות ללא שינה, אוכל.. מקלחת לא כמו שצריך<אם בכלל>
שלא נדבר על זה שהם מסכנים את החיים שלהם, נלחמים!! בזמן שאתה יושב לך בכיף בבית או איפה שלא תהיה חשבת על זה פעם?? תחשוב קצת... בכל אופן זו רק דעתי!! אבל מעצבן אותי לשמוע דברים כאלה!! יום טוב..

6ברטה6

New member
גם אח שלי

שירת בקרבי וידע סבל... רק משום כך אני שואל את עצמי ? גם לי מגיע לסבול ? עשיתי משהו רע?

gil levi

New member
זה לא קשור.

שירות בצה"ל הוא לדעתי חובה שחלה על כל אזרח במדינה בתורו. פשוט כי יש צורך בצבא וכרגע הוא לא צבא מקצועי.

gil levi

New member
ממש מזעזע.

בחייך, בסך הכל כמה טעויות כתיב. אמנם לפעמים אי אפשר להבין בלי סימני פיסוק, אבל הפעם זה לא כך. ההודעה שלך מזכירה לי את המערכון של מונטי-פייטון על המזלג המלוכלך במסעדה.

רוניי

New member
חבל לך על הזמן לבזבז על גיבוש ...

כי טייס בחיים לא תהיה עם "אידיאולוגיה" כמו שלך בכל מקרה אני מקווה שתנצל את הצבא יותר טוב מאשר את בית הספר שאחרי 12 שנות לימוד אתה עדיין כותב עם טעויות כתיב(3 טעויות במשפט אחד)

MiTzi Miau

New member
גם אני מתגייסת ../images/Emo108.gif

תאריך מיועד 25 באפריל 206 מקווה להקדים לא יודעת לאן ולמה? א. כי זה אחרי הכל חוויה. ב. למה לא להתגייס? חיילים היום מתים כדי שאני אחיה פה, אני חושבת שגם אני צריכה לעשות את זה אחרי שהם ישתחררו. וכי אם כולם יתחילו לבלבל בשכל "לא צריך להתגייס" איפה תהיה לנו פה מדינה? כן, למרות שחרא פה.

yoelgo

New member
בהצלחה....

חמודה אני מאחל לך שרות טוב,שיהיה לך כייף בשרות....... שתצליחי......

MiTzi Miau

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

אם אתה מתגייס בכיף, סיכוי רב שתשרת בכיף.

טוב...

אני עוד לא יודעת איפה אני רוצה לשרת... אבל נראה לי שאני רוצה בסיס סגור. אני אמורה להתגייס ב 3.10.06 שזה עוד המון זמן... ובעקרון התקבלתי לנ"מ... בהתחלה עוד רציתי דברים מפוצצים. אבל עכשיו כבר התחלתי להבין שאולי יצא לי להכין קפה...

למעלה