מתבקש, לא?

N0

New member
לקנא...

N0 היה בועידה הארצית של השומר הצעיר... אחרי שהוא לא ישן כל הלילה כי הוא היה צריך להכין פלקט פרסומת לגרעין שהוא ודנקי רצו להקים (שלא ממש שירת את המטרה אבל בסוף יצא ממנו משהו טוב...)אחרי שהוא היה צריך ללכת מהצ`ק פוסט לצומת לב המפרץ כי מישהו שאחראי על ההסעה חשב שהנו``שניקים לא באים... (טוב נו אז מה עם זו הליכה של חמש דקות) אחרי שיחות של שעות על נושאים ממש חשובים והרצאה של יוסי שריד שסיפר לנו על הנכדה שנולדה לו (N0 נחר ליוסי שריד מול הפרצוף ולא רק כי הוא היה עייף...) N0 גילה שהחדרים פתוחים וכל מי שרוצה בא ותופס לו מיטה... כמובן שהוא ודנקי גילו את זה מאוחר מידי וכל המיטות היו תפוסות, באזור שלהם. אז הם היו צריכים להסתובבים בחדרים של אזורים אחרים, עד שהם מצאו שתי מיטות פנויות... ודנקי הכריחה את N0 לישון במיטה למעלה שהרווח בינה לבין הקיר היה קילומט וN0 כמעט נפל כל הלילה... בבוקר הוא ישן ופיספס את הארוחת בוקר, ולארוחת צוהריים היו לו בדיוק 10 דקות, ועקב המבחר העלוב (החליטו משומה לתת להם לאכול חוץ...) הוא בקושי אכל משהו. בסוף התחילה הוועידה ועד כמה שהחליטו על דברים טובים חליטו גם על דברים ממש רעים שN0 חושב שאם היה יותר זמן לדבר עליהם אנשים היו מחליטים אחרת... אבל בכללי היה די נחמד, לפחות הייתה ועידה (אחרי משהו כמו שבע שנים שלא הייתה ), לN0 הציעו להצטרף לשני גרעינים שאחד מהם עם אנשים שהוא ממש אוהב ומטרות שהוא ממש מאמין בהן, והארוחות הנורמאליות שכן היו כרגיל היו מצויינות... N0

N0

New member
אוי נו קטנונית...

בחוץ, בחוץ, בסדר ? אז לN0 נפלה הב` אז מה, אפשר לחשוב שלא עלית על זה לבד... גם כן מחוננת B-p

Levinzone

New member
אוווף

לא הבנתי את זה.. אני הימרתי דווקא על עוף או משהו כזה :) נתנו לכם לאכול בחוץ- תחת כיפת השמיים. או בחוץ- לקנות לבד אוכל? אני אסיק שזה א`...

N0

New member
כשאת תחת כיפת השמיים זה נשמע טוב...

האמת שזה יכול להיות מגניב תחת כיפת השמיים, אבל הם סתם לקחו מגשים ואוכל מהחדר אוכל ושמו אותו שני מטר ממנו בחוץ, וחוץ מבשר וסלטים היו איזה שלושה שניצלים צמחוניים שנגמרו ישר, והמון לחמניות... ואכלו על כלים חד פעמיים שזה ממש מעצבן (ודנקי לא אכלה כי היא מתנגדת להם אידאולוגית...) N0

Levinzone

New member
כשאני אומרת התכוונת, לא?

חיחי, כיף לי להציק. למה להתנגד אידיאולוגית לכלים חד פעמיים?

נו``ש?

אתה מנו``ש? לחולמת יש תגובה אחת :אהההההההההההה! נוש rules. אתה מעירוני ג במקרה גם?:) מי``ב מדעית? סתם תהיות באויר. חולמת בהקיץ.

N0

New member
כן...

ועם מי יש לN0 את הכבוד ? הוא לא זוכר שהוא ראה אותך בפורום קודם...

החולמת מבקרת לפעמים...

היא חולמת הרבה ולא מגיבה. וסתם קישרה בין הדברים. זה הכל. ועד לפעם הבאה, טה טה. -חולמת-

N0

New member
רגע...

אבל מאיפה את יודעת מאיזה בית ספר וכיתה N0. ובכלל יותר מרשים מה נו``ש אומר... האם N0 מכיר אותך, או האם כמו שרוב הסימנים מראים את ג` שהחליט להתחזות... N0

תשובות ומי זה ג?

אז ככה: מה נו``ש אומר , אני מכירה ת`סביבה. מאיזה בית ספר? זה הבית ספר תיכון היחיד בנו``ש יש כאן לאובק אבל זה לדעתי בכרמל או משהו - לא בטוחה בכלל. וכיתה סתם ניחוש, י``ב מדעית נשמע טוב, אחלה אנשים. יש שם כמה ממש נחמדים.... מי אתה אגב?:) החולמת ``אני לא ג ו who the fuck is ג?`` בהקיץ

N0

New member
לא אתה לא...

ג` זה ג` ואתה זה גלעד... רגע את מי את מכירה מהמדעית, ובכלל כל הקטע של הניחוש המוצלח הזה נראה לי חשוד ביותר... N0

mmm

New member
מה אפשר לעשות....

ביום שישי... לא יודע אמר m .... אז אל תקנאי... בקשה מטופשת... לא?... BY mE

למעלה