מתבקש, לא?

Levinzone

New member
מתבקש, לא?

טוב, מה אתם עושים היום? לי אישית יש כמה ברירות, אבל אני לא יכולה לעשות כלום כי אני עדיין קצת חולה... אז תספרו לי מה אתם עושים כדי שאני אוכל לקנא, טוב? ביי -יעל-

flowr..

New member
תקנאי תקנאי.

אני אישית הולכת לעסוק, כרגיל, בפעילות היום-שישית הקבועה שלי. שינת 12 שעות. flowr..

kit k@t

New member
תקנאי........לא

אני גם לא יוצאת היום אני לא מרגישה טוב נראה לי שכשהעברתי לך היום אנרגיות באייסיקיו העברתי יותר מידי וזה החליש אותי אז אני שכבתי כמעט כל היום במיטה תרגישי טוב קאט

שחכת לציין ימים...

בכל מקרה ידידה שלי אמרה לי שהמקום מעולה אבל לבני 18 אין בדיוק מה לחפש שם... בנות זה כבר דבר אחר...

kirk hammet

New member
הבילוי הקבוע למחצה

אלא אם כן מודיעים לי שהולכים למישהו כי יש לו יומולדת אני יישאר כמו תמיד בבית

MERD!

New member
אין לי מושג

או מועדון בתל אביב או סנוקר וכנראה יהיה גם מכות שם אחד מהם...... ובגלל שעכשיו כבר 10:20 אז כנראה רק הסנוקר נשאר

rastotman

New member
אני הלכתי לסבא פוליק

הלא הוא הסבא החמוד של ענת, כן,כן, אם אתם רואים ילדה שחורת שיער שצועקת ברחוב: סבא שלי כל- כךךך חמוד!! זאת ענת. בכל מיקרה, כשסבתא זיסה בחו``ל, אנחנו צריכים לבוא אל סבא פוליק לשמור על ענת שתישמור על סבא. והיה נורא נחמד, ניר הביא את הגיטרה שלו, ואילנה נישמעה בדיוק כמו הלנה. ובטח נחזור גם הלילה.

Hell is beige

New member
יומולדת של חבר שלי

שם פגשתי אנשים שלמדו בבצפר שלי שכבה מעלי ולא ראיתי כבר שנתייפ(קרלינסקי ושחר למי שמכיר), זה היה מוזר.

איך היה?

איך הגעת בסוף.... בסוף ידיד שלי הסיע אותי לאזימוט ואמא נתנה לי כסף... איזה חמודה היא:)

Hell is beige

New member
תראי..

מסיבה עם קרלינסקי, שחר ואלון... איך כבר יכול להיות? 3 נרגילות, הרבה וודקה (לא נגעתי בה, לא היה לי כוח להשתכר) וחבית בירה. הרבה אנשים שלא הכרתי קודם (רוני, רחלי, פתיק, רן בלה בלה בלה). הרבה אנשים השתכרו (ביניהם אחמד וג`ני, למרבה ההפתעה...), אפילו נטלי השתכרה (וזאת באמת הפתעה). וזהו... באמצע הלילה, כשכולם היו כבר שיכורים, שמתי את ברבי גירל... חחח... לא תאמיני מה הלך שם

Tangled_Heart

New member
כראשלצית.....

אמנזיה מן הסתם והאמת היא שאני כבר לא ממש סובלת את המקום....אבל ברור שהלכתי... (?) בכל מקרה, היה חביב, לא יותר... רוני, שמחפשת מקום אחר להזרק בו בימי שישי.

למעלה