מתאבק השנה ב-WWE

מתאבק השנה ב-WWE

הסקר הגדול והחשוב (?) כאן. לפניכם הסיקור שהכינו חברי הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=13&a=89848&c=645&sc=3227&ssc=691 והסקר: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll.asp?PollID=23916&ForumId=13 ושרשור לפניכם גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, במקרה של חשש לזיוף ההצבעות, תיספרנה באופן ידני ההצבעות כמו שייכתבו בשרשור זה, ולכן אנחנו מבקשים מכם לכתוב כאן במי בחרתם, גם בלי פירוט

liranoymark

New member
ג'ף הארדי

כי פשוט מרגע החזרה שלו, ולאורך כל השנה האחרונה הוא היה פגז בקרבות......... לא גרם לאכזבה השנה, כמובן חסר לא היכולת לתת פייט בדיבור, אבל הוא עדיין אלוף הבין יבשתי וב"ה שנה הבאה יהיה עוד יותר גבוה למעלה...

LIADSES

New member
אדג'

אגב... מצטער היה עוד סקר שהצבעתי לפני כמה ימים ולא ידעתי שצריך לרשום את הצבעתי גם פה.. אז אחרי זה ראיתי שהיה חשש של זיופים. מצטער אם זה אשמתי

Taker4ever

New member
אנדרטייקר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

אין ספק שיש לא מעט מתאבקים אחרים שעשו הרבה השנה, אבל למרות זאת טייקר עשה הרבה יותר מכדי שאוכל להתעלם מכך, אפילו שהוא נפצע ולקח הפסקה ל-4 חודשים. הוא זכה בראמבל בתור האיש הראשון שהגיע לקרב כמספר 30 וניצח, הוא זכה באליפות העולם בקרב מצויין מול בטסיטה,מה שנתן בשבילי את ה-PPV של השנה, קרב ה-PPV של השנה וגם את מארק אאוט מומנט השנה שלי, והוא נכנס לפיוד מצויין מול בטיסטה שהוביל לסדרת קרבות אדירה שפשוט נחקקה אצלי בזיכרון, מה שהוביל אותי גם לפיוד השנה שלי, וגם לקרב ה-TV של השנה שלי בקרב הכלוב בסמאק. אז גם מארק אאוט מומנט השנה, גם אירוע השנה, גם קרב ה-PPV של השנה, גם קרב ה-TV של השנה ופיוד השנה, אני לא יכול שלא לבחור בו. ולכן, אני בוחר בטייקר בתור מתאבק השנה לי לשנת 2007
.

paul sold out

New member
מייקלס

מבחינתי הוא הוציא גם הכי הרבה פרומואים טובים השנה וגם כמה קרבות מצוינים ואני חושב שזה מגיע לו. וגם הקאמבק שלו פשוט היה מצוין ומפתיע.

ג'ון סינה ../images/Emo185.gif

הצליח לעשות מה שלא הרבה הצליחו לפניו,זה כולל גם את שנת 2007. אולי ב2008 זה יהיה מישהו אחר.

EdgeHead

New member
בחרתי באדג' - צפוי אבל..

את האמת לא כי אני מאמין שהוא מתאבק השנה,כי פשוט ב-2006 לא הייתי פה להצביע לו..ובנוסף גם,הורדתי בסופו של דבר כל PPV מהשנה האחרונה ואני חייב לציין שאין מישהו שבאמת מגיע לו.. אולי הארדי,אבל זה אני שומר לסוף השנה הזו

BeN ShaDe

New member
ג'ון סינה.

השתתף בהמון מיינאבנטים מצויינים , נתן פיודים מצויינים , המשיך לספק את הסחורה על המיקרופון וללא ספק הוא מתאבק השנה שלי.

למעלה