משק"ית ת"ש

משק"ית ת"ש

חברה שלי עכשיו בסוף קורס משקיות תש והיא קיבלה רשימה של מקומות לשיבוצים, איזה מקום הכי עדיף להיות משקית תש? באיזה חיל? היא רוצה מקום שיהיה בו תפקיד טוב, הרבה עבודה, שיהיו באמת אנשים בעיתיים שצריך לעזור להם, היא מעדיפה להיות בבסיס סגור, מישהי ממליצה על מקום ספציפי.......?????

../images/Emo41.gifתפקיד הכי מדהים שקיים

- מי המפקדת קורס שלה?! לא משנה איפה היא תהיה, היא תהנה מאוד מאוד!!! זה מאוד תלוי מה היא מחפשת ( בסיס פתוח/סגור ) אני ממליצה בכל מקרה על בא"ח או גדוד ותאמיני לי, אני יודעת על מה אני מדברת.. שיהיה לה בהצלחה!!!

נראה לי שקוראים לה דני......

אם אני לא מתבלבלת עם חברה שלי שבקורס אחר. את גם משקית תש? איפה?

חיפו

New member
קצת עזרה..

איילת,הכי חשוב שחברתך תבין שכל מקום היא תאהב בסופו של דבר,העיקר הוא לעשות את העבודה ולעזור ולהנות.. בתור קצינת ת"ש יש לי קצת ניסיון אז נראה במה אפשר לעזור...קודם כל אם חברה שלך מחפשת עבודה קשה..בכל מקום יש עבודה קשה לא משנה אם זה בסיס סגור או פתוח,השאלה היא מה היא מחפשת-סגור שזה אומר עבודה עד שעות מטורפות,מטבחים,נסיעות,תנאים לא תנאים אבל מצד שני גאוות יחידה,חברה נהדרים והרבה כבוד,או בסיס פתוח או בסיס קבוע אבל סגור כמו בא"ח או מפח"ט,שזה אומר בסיס קבע-תנאים נוחים,לא כל כך הרבה תורנויות כמו גדוד,חיילים שיושבים איתך,חיי חברה וזמן לעצמך אם זה בסיס פתוח. אאני הייתי מש"קית בפתוח ויצאתי לקצונה ועכשיו אני קצינה בבסיס סגור,ה\בחטיבה סדירה והבנות שלי קורעות את התחת אבל נהנות מכל רגע-כמו שאני נהניתי בפתוח. עוד משהו הוא שמהניסיון שלי,לא מתחשבים ברצונות-אבל שתהיה עם ראש פתוח!! זהו ואם יש עוד שאלות..בכיף.

תודה,

אני יגיד לה את כל זה, ואם יהיו שאלות אני יכתוב, אבל את יודעת משהו על חוות השומר? כי הם היו שם כל הקורס שבוע והיא ממש נהנתה את יודעת אולי איך התנאים שם? או משהו שיכול לעזור לה אם לבחור את זה ? מה? הם לא התחשבו ממש ברצונות? במקרה שלך? או שגם לחברות שלך בקורס לא התייחסו לרצונות?

למעלה