משקיעים. ראו הוזהרתם!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

עציון

New member

כאשר אני קורא בעיתון שפעילים צופים שוק חזק,טוב,מצויין,עולה,גואה- מחוק המיותר זה הזמן לברוח. הם מחפשים את הכסף של התמימים. הם מחפשים תשואות של סוף שנה. כמי שניככווה בגלל "פעילים" כמה וכמה פעמים, ראו הוזהרתם.

לביא4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

כאשר אני קורא בעיתון שפעילים צופים שוק חזק,טוב,מצויין,עולה,גואה- מחוק המיותר זה הזמן לברוח. הם מחפשים את הכסף של התמימים. הם מחפשים תשואות של סוף שנה. כמי שניככווה בגלל "פעילים" כמה וכמה פעמים, ראו הוזהרתם.

assaf4441

New member
להתחיל לממש רווחים

להתחיל לממש רווחים

נוסטרו

New member
תאוריות הקונספרציה מכה שוב ...

מנומק היטב ומשכנע מאוד! כל הכבוד!
אני יכול להבטיח לך ש"פעילים בשוק" לא משתמשים בשוק להעלות או להוריד את השוק כולו (לגבי מניות לפעמים מדברים מהפוזציה). הנזק שיש בתחזית הפוכה מהמציאות לאדם שמתפרנס מניהול כספי אחרים עולה באלפי מונים על עוד חצי גרוש רווח בחשבונות הנוסטרו. אף מנהל השקעות סביר לא יכול לצאת בכותרת בעיתון ולפעול בהשקעותיו הפומביות (קרנות , קופ"ג , תיקים מנוהלים וכו') הפוך , זה ימוטט את הקרדיבליות שלו בפני לקוחותיו. ההערות שרואים בעיתון מפעם לפעם הם במטרה אחרת והיא להסביר ביצועים או אסטרטגיה ולתת לה חותמת של "פורסם בעיתון" צבי סטפק ממיטב נוהג להתראיין מדי פעם בהערות בובמסטיות וזה משרת אותו היטב , התשואות החודש חלשות , אם נסביר בעיתון שזה נובע מאסטרגיה סולדית וחוסר אמונה בשוק (מה שמאוד יכול להיות שהוא באמת חושב) הוא חוסך אלפי שיחות טלפון למנהלי ההשקעות שלו ומונע מלקוחות מתנדנדים לעזוב. בסה"כ אסטרטגיה שיווקית ניהולית בפירוש לא נסיון להטות שוק.

lernery

New member
אבל יש אמת מסויימת

אני יכול להבטיח לך ש"פעילים בשוק" לא משתמשים בשוק להעלות או להוריד את השוק כולו (לגבי מניות לפעמים מדברים מהפוזציה). הנזק שיש בתחזית הפוכה מהמציאות לאדם שמתפרנס מניהול כספי אחרים עולה באלפי מונים על עוד חצי גרוש רווח בחשבונות הנוסטרו. אף מנהל השקעות סביר לא יכול לצאת בכותרת בעיתון ולפעול בהשקעותיו הפומביות (קרנות , קופ"ג , תיקים מנוהלים וכו') הפוך , זה ימוטט את הקרדיבליות שלו בפני לקוחותיו. ההערות שרואים בעיתון מפעם לפעם הם במטרה אחרת והיא להסביר ביצועים או אסטרטגיה ולתת לה חותמת של "פורסם בעיתון" צבי סטפק ממיטב נוהג להתראיין מדי פעם בהערות בובמסטיות וזה משרת אותו היטב , התשואות החודש חלשות , אם נסביר בעיתון שזה נובע מאסטרגיה סולדית וחוסר אמונה בשוק (מה שמאוד יכול להיות שהוא באמת חושב) הוא חוסך אלפי שיחות טלפון למנהלי ההשקעות שלו ומונע מלקוחות מתנדנדים לעזוב. בסה"כ אסטרטגיה שיווקית ניהולית בפירוש לא נסיון להטות שוק.
אבל יש אמת מסויימת
בכך שאין כל כך קשר בין מה שה"פעילים" אומרים למה שיקרה בסוף... כשהפעילים אומרים שהשוק יעלה - זה סימן שעליות מטאוריות כבר לא יהיו..

קרלטון

New member
נוסטרו...

נוסטרו...
הזכרון של המשקיעים בשוק קצר מאוד משום מה, מנהלי ההשקעות יכולים לומר פחות או יותר כל דבר שהם רוצים. אם התחזית מתממשת הם יזכירו לך מה אמרו ואיזה גאונים יצאו, אם לא, הם יסבירו בדיעבד למה זה לא קרה, יזרקו באז וורדס ויצאו "מומחים" בעיני ציבור ההדיוטות פעם שנייה. תראה את מנהל דסק המסחר של כלל פיננסים בטוחה, שנותן סקירה ומסביר לנו איך הפקיעה אתמול היתה בשער של 935... למעשה לא היתה שום פקיעה, הבנאדם עשה את הפאדיחה של החיים שלו... נראה לך שמישהו יזכור לו את זה שבוע הבא? בעולם מתוקן היו עוזבים מיד 20% מהלקוחות של כלל פיננסים. אני לא רואה מניעה שמנהל יצא בהצהרות שווריות ואז ימכור כי "הוא בחשיפה גדולה מדי לשוק המנייתי אפילו לנוכח התנאים החיוביים", או כי "איתר הזדמנויות השקעה אטרקטיביות אחרות" או כי "ניתוח עומק הראה שהשוק אמנם חזק אבל מתקרב למיצוי הפוטנציאל שלו" או כל קשקוש תורן אחר. בקיצור, הצהרות אפשר להוציא בלי חשבון, פעולות אפשר תמיד להסביר בצורה כזאת או אחרת.

יקימונו

New member
כל שבוע מופיע איזה נביא זעם אחר

כל שבוע מופיע איזה נביא זעם אחר
וצועק מפולת. כבר 3 שנים התופעה הזאת מתרחשת באינטרנט כשהנביאים המתוסכלים רואים איך השוק בורח להם כל הזמן למעלה והם שבויים בקונספציה הנבואית שלהם ומחכים ליום הגואל שבו יכריזו על נצחונם. דצמבר ינואר אלו החודשים הטובים ביותר למשקיעים בבורסות העולם ולכן בוא נפגש בינואר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה