משקאות פרימור ופריגת מסוכנים לפי

חפיפון

New member
משקאות פרימור ופריגת מסוכנים לפי

הכתבה על חברת החביות. אז השאלה מה לקנות? אולי דווקא לחברות החלשות יותר של מיצים יש גם חביות שבעבר היו עם חומרים מסוכנים?! אני צמא! אשמח להמלצות !

שלום לך ../images/Emo13.gif

בניגוד למשתמע מדבריך, כל מוצרי פריגת בטוחים לשתיה! מוצרי פריגת עוברים באופן שוטף בדיקות איכות קפדניות ועומדים בכל תקני משרד הבריאות ומכון התקנים. אתה מוזמן להמשיך וליהנות ממוצרינו בלי לדאוג

חפיפון

New member
ברמה הפסיכולוגית, כלבוטק גורם לי

לחשוב שקיים סיכוי קטן שבחלק מהמוצרים שלכם יזלוג חלקיק מסוכן ובמקרה זה יהיה הבקבוק שאקנה מהסופר. ברור שנגרם נזק לפריגת ופרימור ברמת הרולטה הרוסית של האם לרכוש או לחפש חברות אחרות . לדעתי דגימות של המיץ לא מייצגות את כלל הבקבוקים. ואולי יותר חכם לומר לי שמהיום תחליפו לחביות חדשות עם פיקוח שיוודא שהן חדשות והחל מתאריך הייצור של עוד שנה אחזור לרכוש את המיצים הטבעיים שלכם. ועד שלא משתנה כלום אפסיק לקחת סיכון. איך לא בדקתם שאתם קונים חביות טובות?! אם תחקירן כלבוטק עשה זאת בקלות אז אתם יכולתם לשכור בלשים או מרגלים תעשייתים וכבר מזמן למנוע זאת. אתם מרוויחים ים כסף אבל לא טורחים לבדוק מה היה בחבית המשומשת. ביפן אמרו שמהסיבה הזאת עובדים שם רק עם חביות חדשות. ויש לי 2 קרטוני פריגת במקרר שאני לא מתכוון לשתות . וגם פרימור אכלו אותה. והאחרים מי יודע. אני אקנה מסחטה ואקנה תפוזים ובא לציון גואל. /tapuzforum/images/emo88.gif

שוב שלום

לגבי החביות: חשוב לציין כי חומרי הגלם נארזים באריזה אטומה, רב שכבתית וסטרילית המוכנסת ליריעת הגנה נוספת. כך נמנע לחלוטין כל מגע בין חומר הגלם לבין החבית. זאת ועוד, בהסכמים של גת עם ספקיה וע"פ תקנות ה- ISO הספקים מחוייבים לעבוד ע"פ התקנים. גת בודקת את הספקים במטרה להבטיח את איכות הסחורה שהם מספקים לה. הנושא שהוצג בכתבה נמצא עדיין בבירור.

חפיפון

New member
מומחי הטכניון טענו שהיריעות ניילון

שאתם שמים בחבית לא מבטיחות שקט נפשי בעניין. וכמובן שהתחקיר של כלבוטק צריך לעבור בירור ולא תיזרקו הכל לפח כל כך מהר. ואני מקווה שכשתדעו יותר תקבלו את ההחלטות המתחייבות ועד אז אמתין. /tapuzforum/images/emo140.gif

זיו510

New member
ולפריגת!!

מה אתם בכלל מבזבזים זמן לענות לכל אחד שלא מבין כלום בטלויזיה? זה הכל עריכה ושטויות!

פריגת תפסיקו את העבודה איתם חבל על הלקוחות

באמת. עם החברה הזאת עשתה ככה וככה. אז פשוט תעיפו אותה. ועם תהיה חס וחלילה משהו ביריעת ההגנה? אתם מבינים.. ודבר כזה וכלבוטק וזה מפחיד את הציבור.

leef

New member
לגבי תרכיז לימון 3 ליטר פריגת

מזה תקופה אני מרגיש ריח שונה שהתווסף לתרכיז אך לא מוצא כל פגם בטעמו או שינוי צבע או אחרים , המשכתי לשתות ללא חשש את המשקה יחד עם בני משפחתי ללא כל חשש , לאחר שראיתי את התחקיר נחרדתי , התקשרתי לשרות הלקוחות של פריגת וסיפרתי כי יש בידי מיכל החשוד שחומר כימיקלי חדר לתוכו . לא עברה שעה אחת מהרגע שהתקשרתי ועד שהגיע לביתי שליח לאסוף את המיכל . ואינני תושב מרכז הארץ . הושאר מסמך בידי כי החברה תיקח את התרכיז לבדיקת מעבדה ותיתן לי תשובות החברה אשר הגיע אלי והמסמך שהושאר בידי הוא של החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ חברת קוקקולה ... מצד אחד כל הכבוד על השירות המהיר , מצד שני למה זה היה כל כך מהיר ? בשיחתי עם נציגת החברה הצעתי לה כי לדעתי עליהם לתבוע את חברת פחמס אשר מכרה את החביות המזוהמות לדרוש ולפצות את הלקוחות אשר שתו את המוצרים המזוהמים , כל לקוח כזה שיתגלה בעתיד סרטן במערכת העיכול סביר להניח שמקור הסרטן הוא בחומרים המסרטנים אשר נכנסו למערכת העיכול של הלקוחות . גולשים יקרים , לדעתי מדובר בקצה המזלג של פרשיות כאלה מי יודע כמה מוצרים שבהם כימיקלים מסוכנים חודרים לגופנו ללא ידיעתנו ,אך מי שעשה מעשה כזה צריך להיענש כרוצח המונים כי זה בעצם מה שהוא עשה, אני לא מאמין שהוא היה לוקח בבית בקבוק אקונומיקה ושם בו מיץ פטל לילדים .

prince amir

New member
בושה וחרפה לפריגת, חרם צרכנים פה ועכשיו !!!!

לא מספיק מתהדרים בפרסומות, כסף לפרסם יש, כסף לקנות חביות חדשות אין ??? עלות עשרות חביות חדשות לא מגיע לעלות 30 שניות פרסומת שהם השקיעו, הם מספרים סיפורים על שקיות פוליאטלין חזקות שיחזיקו את החומר בחביות , ?? למה, אולי הם ידעו שהיו פעם חומרים מסוכנים בפנים ?, העיקר לחסוך\ לקנות בזול ולמכור לנו הצרכנים את המיצים " הטבעיים " שלהם במחיר מופקע, אני רוצה תשובה אדון יחסי ציבור של פריגת, לידיעתך גם " ציאניד" הוא חומר טיבעי, שמגיע 100% מהטבע, אולי לזה התכוונתם שאין חומרים כימיים אחרים מלבד חומרי רעל טבעיים ??? על חביות פלסטיק לא שמעתם? בהזמנה ??. יש עשרות מפעלים לייצור , קשה להזמין. אני לא שותה יותר אף פעם מוצר שלכם, תישתו אותו אתם בלבד. כמו שנאמר" מי שסוחט לבד שותה לבד !"

למעלה