משפט עם כפר אורנים

amuta2

New member
משפט עם כפר אורנים

קראתי בדאגה רבה את המסמך שפורסם היום בפורום של כפר אורנים בנוגע למשפט בין הישובים. לפי מסמך זה העבודות שבוצעו ברחוב הזית מנוגדות לחוק!! מה בכוונת הוועד לעשות ? הדברים שכתבה הפרקליטות חמורים מאד. האם הוועד קיבל יעוץ משפטי לפני תחילת העבודות? לחברי הוועד קיימת עכשיו סכנה אישית אם תהיה שם תאונה -הם עלולים להתבע אישית על הנזק וזה יכול להיות הרבה מאד כסף במקרה של פגיעות גוף. זה לא צחוק חברים.

אתה לא באמת מלפיד אלא מתחזה

כי אתה בעצם תושב כפר האורנים שמחפש סכסוכים.בעניני התחזות אתה עדיין צריך ללמוד ממני. מה בכוונת ועד לפיד לעשות? לפי מה שאני רואה הם כבר מזמן עושים את הדבר הנכון............. להתעלם מפרובוקטורים בפורום.

ginats

New member
תגיד, מתחזה יחיד, קראת את המסמך?

קרא את המסמך שפורסם בפורום כפר האורנים ואז תגיד אם זה מטריד אותך או לא. אני יכולה להבין אם זה מטריד אנשים. למה ישר להשמיץ?

ginats

New member
אתה בדרן ../images/Emo6.gif

טוב, ננסה לשפר את הריח ואז אולי תקרא?

הנה אני בשמי המלא מחכה לתגובה של

הנציגים הרשמיים שלכם. אני מוכנה לשמוע גם תשובה מסוג: יו"ר הועד שלך מטעה אותך, אם גם אתם תציגו לי הוכחות בכתב. בינתיים, תיאורטית לפחות, אנחנו (כפר האורנים מובילים 1:0. האבסורד הוא שבשטח, לצערי אנחנו בפיגור.

אירילה

New member
הטווס וזנבו.......

כנראה שלזנב הטווס אין שום ערך קיומי , אדרבא ,הוא מסורבל,מכביד ומקשה וקיומו הו חיסרון לטווס במאבק ההישרדות. ואולם הוא מתחרה כנגד זנבות שכניו ,בפאר ובגודל ,הוא מצהיר על עצמו:אני יכול להרשות לעצמי זנב ארוך , אני הוא המנצח בכל, כי צבעיי עזים ונוצותיי רבים וזנבי הארוך יימגרו את אויבי. אולם ללא הזנב ,הטווס ישאר רק טווס

anataa

New member
רגשי...

אתה נשמע נורא אומלל כשאתה מספר את משל הטווס. הנה, סוף סוף אני - הנחות והמכוער, מראה לטווס מה זה!

WishU

New member
ועכשיו ברצינות. מישהו מהוועד יכול

לענות? 1. האם לא נבדקה משפטית חוקיות התכנון? 2. אם זה באמת יבוטל לפי הנראה. מהיכן נלקחו הכספים. האם מכספי הוועד שאנו משלמים? אם כן, מי אישר לעשות כזה צעד. כמשלם מיסים אני מצפה לדעת. ואני מניח שאינני היחיד.

אני מריח עוד מתחזה מתוחכם יעני

אני יודיע בבית שאני עובד היום שעות נוספות בשל התקפת מתחזים פתאומית.

אירילה

New member
amuta2 & WishU - רק עם זיהוי השם

האמיתי חברי הועד ישיבו פה לפונים. לא אחת כתבתי כאן כי שמות אנונימים לא ייענו לשאלות שיופנו לוועד. עשו כמוני ,אכפת לכם ,הצטרפו לאחת מישיבות הועד המתקיימות בימי שלישי בהתחלת כל חודש ,את מועד הישיבות תוכלו לקבל אצל גלית החמודה 9763032 ,אשר בשמחה רבה תשיב לכם. כך לפחות אני נוהג כאשר מתקיימות ישיבות עם סעיפי בטחון ,כל תושב מוזמן לישיבות ,הן פתוחות וגלויות. גרשון

amuta2

New member
הבנתי את הרמה

אני מקווה שקו ההגנה של הוועד במשפט יהיה יותר רציני. דרך אגב - היכן בדיוק מופיע הפרוטוקול שבו הוחלט על עבודות אלו? אני לא רואה זאת באתר. נקווה לטוב

אירילה

New member
הפרוטוקול נמצא בועד כנראה 9763032

אלא אם כן אינך תושב הישוב וקשה לך להגיע למשרדי הועד.

kiyossi

New member
ולמי שאינו מבין ../images/Emo220.gif

המדיה הזו נועדה להפיץ הודעות ולא לתת פומבי לגחמות, דיונים ברמה תמיד כייף לנהל אבל להתנצח...מיותר. מי שמעוניין לדעת פרטים מוזמן כמו שגרשון אמר לפנות למשרדי הועד ואין ספק שיענה על כל השאלות כי מניסיוני-גלית אדיבה, ענינית ומקצועית ושינייה אינן חדות... הרי לא יתכן כי כאן תיווצר ברברת אין סופית והתעסקות אם/מי/למה/היה או לא היה בתשבץ הניקים. את התשובות אני משאיר לגנרלים ואת הצחוקים לאוהבים הומור שנון וטוב לא ע"ח אחרים
.

למעלה