משפחה מורכבת אבל סיפור פשוט

משפחה מורכבת אבל סיפור פשוט

הנה אם כן גם הסיפור שלי, למען תדעו שלא לשווא אני שוהה פה במחיצתכם שאין נעימה ממנה. נולדתי לפני ארבעים ואחת שנים בתל אביב. תמיד אהבתי את ריח הגשם הראשון ועד היום הריח הזה מכה בי ומציף אותי בשמחה. יש לי שערות מתולתלות אך הן לא גדלות אף פעם מפני שפעם בשלושה ימים אני מגלח אותן עד לעור הקרקפת ממש. אני עושה זאת משיקולי יופי ונוחות כאחד. אתם רואים, אמרתי לכם שמדובר בסיפור פשוט. כשהייתי בצבא פגשתי בחיילת גבוהה ומוזרה. היא היתה הבת הראשונה שדיברה אתי, כי הייתי ביישן גדול. לכן התחתנתי אתה שנים אחדות אחר כך. נישואים אלה לא הניבו שמחה. להפך. הם עוררו את המרירות והכאב מתרדמתם . אבל מקשר זה נולדו שני ילדים. ע' בת 14 וחצי וא' בן תשע. החלטתי לעזוב את הקשר העצוב הזה סמוך לתחילתו אולם מצאתי עוז לעשות זאת רק בחלוף עשר שנים. לא יכול הייתי לחשוב על פרידה כלשהי מילדיי. זמן קצר אחר כך, פגשתי את מיליה. מיליה שונאת את המילה "רווקה" בגלל הצליל הריק שיש בו, אבל נכון שהיא לא התחתנה קודם לכן עם אף אחד. זה כבר היה סיפור שמח. גם כיום הוא שמח. שמח ומבדח. נולדו ממנו תאומים, בן ובת. הם נולדו בדיוק שנה אחת אחרי שקרסו התאומים ההם בארצות הברית. בזמן שאני כותב את הדברים הללו הם ישנים ואני שומע את נשימתם וכמעט מריח את הבל פיהם. הגדולים נמצאים אצלנו כמעט חצי מהזמן. הם אוהבים מאוד את הבית שלנו שהוא ביתם ממש כמו שהבית של אימם (אותו טיפוס גבוה שתיאארתי קודם) הוא ביתם. יש לנו כלבה קטנה, ר'. זה היה יכול להיות סיפור עוד יותר פשוט אם לא היינו נזקקים לבתי משפט כדי שהגדולים יהיו כאן הרבה זמן. את פצעי הדיונים המשפטיים ליקקנו עוד זמן רב אחרי תום המשפט. מה אגיד לכם, תלכו לבקר חברים שלכם ואל תלכו לבית המשפט לענייני משפחה. תאמינו לי, מוטב תלכו לסרט, לטיול על שפת הים או למסע לילי בלילה שבו הירח נחבא בצל ענן, והאוויר רטוב מטל.

אח, איזה סיפור יפה עם סוף טוב

אתה גם יודע לספר אותו בצורה נהדרת. מאחלת לכם שלא תזדקקו לעולם לבית דין לענייני משפחה יותר. בהצלחה עם כל הילדים שלכם, נשמע לי שממש שמח אצלכם, שחר

תודה, שחר

המילה שמח רב משמעית... אילו אני במקומך, לא הייתי מסתפק בשמועות והייתי נוסע לבדוק את המצב בעצמי. שמת לב עד כמה השם שלך בפורום מחייב? הוא מתאים לך להפליא, ובכל זאת!

../images/Emo9.gif

אש"א, הניק הזה מלווה אותי כבר שנתיים, בפורומים בתפוז. הוא "פרץ" בתקופה מאוד אופטימית של חיי, לפני שנתיים, כשמלאו לי ארבעים. במקום משבר גיל 40, דווקא עברתי פריחה מחודשת והרבה אושר. בכל מקרה, החיים הם גלגל, כפי שידוע לך. פעם אתה למעלה ופעם למטה. מקווה שתמיד נמריא לשחר של יום חדש ולעולם לא ניפול לתהומות ייאוש שבוודאי כל אחד מאיתנו עובר בתקופות שונות בחייו. ואני מבטיחה לנסוע לבדוק את המצב בעצמי. אגב, גם אני נולדתי בתל אביב לפני 42 שנה. שנה לפניך. יכול להיות שאתה הילד המתולתל עם המשקפיים שלמד בכיתה מתחתיי ורץ אחריי בהפסקות כדי למשוך לי בצמות?.... סתתתתםםם.... לך תדע... נפלאות דרכי הגורל. יום שמח לך ולרעייתך המתוקה, שחר

על חלב שנשפך אין לבכות ולכן

לא אומר לך...חבל שלא עזבת קודם לכן... הנה הגורל העיר לך פנים.. פגשת את מיליה המדהימה... יש לכם ילדים נפלאים גם משותפים ובטוחני שגם שלך כאלה... שמור על מה שיש לך וטפח אותם...כי יש לך...והרבה

תודה!

עם דברי עידוד כאלה אני הולך לישון הרבה יותר שמח! הילדים (ארבעתם) באמת נהדרים טפו טפו טפו.... לילה טוב! והמשך חגיגות שמחות לך!

מה אגיד ומה אומר

למרות הכל טוב לכם יחדיו. אז בת ה-14 יכולה כבר להחליט ולבצע בעצמה היכן היא רוצה להיות ומתי. כך שבית המשפט לא ממש יעיל במקרה הזה. לגבי הקטן גם הוא יודע מה רוצה ובקרוב יוכל גם לבצע כך ששוב, מה שבית המשפט קבע כבר לא ישנה.

החתולית

New member
סיפור פשוט זה לא של עגנון ?

בגלל ההתרגשות מהסיפור הפשוט והיפה שלי, אני אחסוך ממך וממיליה את ההומור הציני שלי הפעם (נכון שאני מתאפקת יפה ובאופן בוגר בהחלט?)... איכשהוא הסיפור שלכם, כמו עוד סיפורים של אנשים כאן, מחזקים את האמונה שבסוף יכול להיות טוב. נדמה לי שזו אמונה טובה מאד להחזיק בה... בוקר טוב לאש"א, למיליה, ולארבעת הילדים והילדודים...

למעלה