משפחה חדשה וכל כך עצוב שם...

נירה63

New member
משפחה חדשה וכל כך עצוב שם...

היום קיבלתי שיחת טלפון מרותי היקרה שסיפרה לי על משפחה חדשה - אם חד הורית+ילד בן 16. האב עזב את הבית, המצב שם קשה קשה קשה, וכל כך עצוב היה שם. לפנות ערב נסעתי עם רותי לפגוש את האישה, האמא. הגענו אליהם הביתה והיה עצוב מדכא נורא ואיום. כלכך קשה לאמא ותחושה של חוסר אונים שם. הבאנו הרבה אוכל שקלרה שלחה , האמא היתה מאושרת עד לשמים.תודה קלרה ולמשנעים לחיפה. ישבנו ניסינו לעודד ושאלנו במה ניתן לעזור לה?? אז ככה ממש לימים הקרובים הם זקוקים לדברים הבאים: שמפו אבקת כביסה סבון כלים משחת שיניים נייר טואלט מזון הקושי הוא ש...עדיין אין לאמא גט והאבא לא משלם מזונות כך שזה נשמע נורא. קושי גדול מאוד לשלם חשבונות חשמל ומים. אודה לכל מי שיוכל להצטרף ולעזור לנו לארגן לאמא ובמיוחד לילד את המצרכים החסרים להם, ובתקווה שהאם תוכל לקבל גם עזרה רפואית, ונקווה לטוב .

מאמאסאן

New member
היי נירה יקרה- שבוע טוב

תתקשרי אלי בקשר לאמא החד הורית יש לך טלפון שלי אני מקווה

33 אבי

New member
אופ

קשה לי לקרא במוצאי שבת כאלו דברים. מאחר ואני רחוקה וקשה לי לשלוח זה ממש מציק לי. האם יש דרך להעביר דברים אליהם? האם הילד זקוק למשהו שיישמח אותו? אפילו מותרות לא רק משהו הכרחי? שבוע טוב ובשורות טובות.

נירה63

New member
אבי33 האם אפשרי שנדבר בטלפון?

לגבי הנער, בן 16 לערך. מה הוא צריך? אוי אוי כמה קשה לי...הוא כל כך עצוב היה אתמול, כל כך. אולי חולצה יפה אולי נעלי ספורט, אולי לא יודעת...מה, אבל ישנה בעיה שם...חוסר במזון, אוכל שם חסר, לא יודעת מתי הילד אכל לאחרונה בשר או מוצרי חלב, המצב שם ... אולי ממתק שישמח אותו, אולי נוכל להתארגן לשלם חשבון חשמל, אני זורקת דברים מכל מה שראיתי אתמול שם נעשה לי רע בנשמה. אשמח אם נוכל לדבר ואולי ביחד בשיחת טלפון נעלה איזה רעיון.

נירה63

New member
דיגה ליסטה נדבר היום גם לתאם העברת הדברים

אליך ונראה במה תוכלי לעזור. אני מאוד מודה לך.

ruthi226

New member
שבוע טוב לכולם, ותודה לנירה

דיברתי קודם עם האמא, היא היתה כ"כ מעודדת מהביקור שלנו היום, והודתה כ"כ על האוכל. כעת, כשיש לה אוכל והיא לא חייבת לרוץ ולחפש, היא הבטיחה לי שהיא תעשה את כל הסידורים הנדרשים כדי להתחיל להרים את הראש ולטפל בבעיות הרפואיות והכלכליות שנחתו עליה. תודה רבה לנירה על שהתלווית אלי, היה לי קשה מאד, ובלעדייך לא יודעת איך הייתי מגיבה. כיוון שיש לי בן בגיל של הבן שלה, היה לי עוד יותר קשה לחזות במה שראינו שם. נירה, בכל פעם שאני פוגשת בך, אני שמחה לגלות שיש אנשים כמוך. כפי שנירה אמרה, חסרים שם מוצרי מזון והגיינה. כל מי שיוכל לעזור יבורך. שבוע טוב לכולם.

ruthi226

New member
תוספת קטנה

אתמול הבאתי לבנה זוג נעלי ספורט שהיו לי בבית ולא היה להן דורש, מסתבר שהן מתאימות ליציאה (פומה שטוחות) ולא לשיעורי התעמלות. אם למישהו יש נעלי ספורט במידה 43 אשמח להעבירן אליה. תודה מראש.

אילנית03

New member
היי נירה מה שלומך?

אם יש מי שיבוא לקחת ממודיעין אני אדאג לסבון כלים, שמפו, ומשחת שיניים

נירה63

New member
מודיעין בוקר טוב-ביום ג' יש שינוע

ממודיעין, רק מה האם תוכלי להעביר לבחורה שגרה במודיעין? שולחת לך מסר. וכמובן כמובן תודה אילנית.

liat qwer

New member
נירה

אוכל לארגן לילד בגדים של בעלי מידות M-L ועוד כל מה שיש לי ככה מיותר בבית סבון כלים, סבון קרם איפור לא יודעת אני יעשה חבילה

נירה63

New member
ליאת מהיכן את?שלחי לי בבקשה במסר

פלפון להתקשרות ומראש כבר מודה לך.

למעלה