משפחה וסוסים

S H I L G I

New member
משפחה וסוסים../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

המשפחה שלכם קשורה איכשהו בסוסים? (מישהו מהמשפחה רוכב, אתם בעלים של חוות סוסים...) ומה המשפחה שלכם עשתה בשבילכם בעניין הסוסים?

Blue Eyessss

New member
../images/Emo9.gif

אמא שלי ואני התחלנו לרכב ביחד... אחותי רכבה אבל יצאה להפסקה בגלל המחול... ועכשיו לי ולאמא יש סוסה
(קורונה-כבר שבוע ויומיים!!) והם עשו הכל בישבילי ובישביל הסוסים...חבל על הזמן לא יכולתי לבקש ליותר

S H I L G I

New member
וואל...

אצלי אפאחד לא רוכב..חוץ מבדודה שלי שרוכבת ווסטרן איפשהו..
חוץ מהעניין שהם משלמים, מסיעים, ממנים את כל העסק וכו'.. אני זוכרת שכשהייתי ממש קטנה, כשהסרט "הלוחש לסוסים" יצא, הם ראו אותו ולא נתנו לי לראות למרות שממש ממש רציתי, כי הם סיפרו לי שמי שרוכבת שם נפגעת והם לא רצו שזה ישפיע לי על הרכיבה מבחינת הפחד. כשהסרט שודר לראשונה בערוץ 2, כשהייתי כבר כמה שנים משוכנעת שאני יכולה לראות את הסרט (למרות שתמיד הייתי משוכנעת), ראיתי אותו סוף סוף

פפפפפפ

אווקיי.. אז אבא שלי רוכב כבר 4 שנים!!!!! כן כן.. הוא התחיל שנתיים אחרי.. חחחח
הנה תמונה שלו קופת עם גוליבר מלפני שבווווע!!!
ואמא שלי לפני איזה חצי שנה+ ניסתה איזה שעור וזה והיא אמרה שזה נחמד אני בשכנועים שתמשיך... חחחח אח שלי גם אוהב לרכב על סוסים אבל רק בשטח ולדהור.. לא סתם בשטח סגור או לקפוץ.. ובת דודה שלי שהיא דתייה בכיתה ז' עכשיו אז היא רוכבת ווסטרן באיזה שהיא חווה בקריית טבעון.. ואמממ ההורים שלי עשווו הכלללל בשבילי ברכיבה לא יכולה לבקש יותר.. כמה שאני יקטר וזה אני יודעת בתוכי שהם ממש משקיעים בי ושהם עושים הכל בשבילי והם ממש מוציאים המווון כסף עלי ועל התחביב הזה שלי שזה אפילו לא תחביב כבר!!! ואוהבת אותתם

פפפפפפ

אווקיי.. אז אבא שלי רוכב כבר 4 שנים!!!!! כן כן.. הוא התחיל שנתיים אחרי.. חחחח
הנה תמונה שלו קופת עם גוליבר מלפני שבווווע!!!
ואמא שלי לפני איזה חצי שנה+ ניסתה איזה שעור וזה והיא אמרה שזה נחמד אני בשכנועים שתמשיך... חחחח אח שלי גם אוהב לרכב על סוסים אבל רק בשטח ולדהור.. לא סתם בשטח סגור או לקפוץ.. ובת דודה שלי שהיא דתייה בכיתה ז' עכשיו אז היא רוכבת ווסטרן באיזה שהיא חווה בקריית טבעון.. ואמממ ההורים שלי עשווו הכלללל בשבילי ברכיבה לא יכולה לבקש יותר.. כמה שאני יקטר וזה אני יודעת בתוכי שהם ממש משקיעים בי ושהם עושים הכל בשבילי והם ממש מוציאים המווון כסף עלי ועל התחביב הזה שלי שזה אפילו לא תחביב כבר!!! ואוהבת אותתם

Unreachable

New member
כן

אחותי התחילה ללמוד ווסטרן בקיבוץ ואני ממש מקווה שהיא תשאר שםםםם ולא תעבור למשמר העמק בטעות... מממ אח שלי יתחיל שנה הבאה כנראה וסבא שלי רכב פעם... וזייהו

The centaur

New member
כן....

כל המשפחה שלי רוכבת.... והם עשו בשביל זה הכול וממש תומכים בי..... קנו לי סוס וסוסה ובקרוב שמים ת'סוסים בבית.......

../images/Emo41.gif

אני היחידה שרוכבת סבא שלי ובעלה של אחותו רכבו שהיו צעירים ברומניה בשביל הסוסים הם לא עושים כלום חוץ מלשלם על השיעורים ולהסיע אותי פעם בשבוע לחווה

ניצקוש

New member
טוב.....אה..../images/Emo9.gif

אבא שלי רוכב! ....אבל רק בשטח..טיולים כאלה כיפיים על הסוסים שלנו... אני והוא תמיד יוצאים ביחד לטיולים ויש לנו את הטיולים הכי מפחידים כי שתינו חולים על גלופים!!
ואנחנו מאודדד מופרעים... וגם אח שלי התחיל לרכב על הסוס שלי...זה חרא!! וזהו ... ההורים שלי מאוד משקיעים בתחום הסוסים!! כל דבר הם מוכנים לעזור... הם משלמים לי על הכל ..שיעור פרטי וכל האוכל והדברים והציוד של הסוסים שלי...ועוד...

talkk

New member
תשובות......

אחותי התחילה לי את כל השיגעון, היא רכבה שנה יחד איתי ווסטרן, ושתינו רצינו בעיקרון אינגליש, אבל לא מצאנו חווה, ושתינו התחלנו להפסיק לאהוב את הרכיבה, אז אני לא התייאשתי, אבל אחותי כן והפסיקה, ובסוף הגתעי לחווה שלי... פעם יצאתי עם כל המשפוחה לטיול על סוסים....... נחשב? מה ההורים עשו בשבילי? יותר נכון לשאול - מה הם לא עשו? הם ממש השקיעו וקנו לי סוססססס וכל שבוע אני מטרטרת להם על משו שצריך לקנות לו והם קונים.. טוב אבא קונה, כי אבא פחות מבין, אז אומרים לאבא שצריך לקנות כי זה הכרחי אז אבא קונה...חחחחחחח והכי הכי - הם 6 ימים בשבוע מסיעים אותי הלוך ושוב לחווה, שכל כיוון זה 25 דקות... ובשבילי זה נחשב הרבה........... טל

המשפחה שלי:

אמא שלי: לא אוהבת סוסים, פוחדת מהם...
אבא שלי: לא איכפת לו...
אחותי הגדולה: פעם אהבה אבל עכשיו כבר נמאס לה והיא לא רוצה....
אחותי הקטנה: אוהבת סוסים (כמובן שלא כמוני... חחח...) ורוצה לרכב אבל זה לא אומר כלום...
דודה שלי ובנות דודות שלי מצד אמא (יש לי רק דודה אחת מצד אמא): הדודה פעם רכבה אבל עקב נפילה קשה מאוד היא הפסיקה והבנות שלה "הלכו בדרכה" והן רוכבות ואחת קופצת אבל גם זה לא אומר ממש... סבא וסבתא שלי משני הצדדים ושאר הדודים והדודות ובני הדודים ובני הדודות האחרים משני הצדדים אני לא יודעת... אולי מסבתא רבה שלי שהייתה ספורטאית מאוד טובה או אולי מסבתא שלי מצד אמא שגם היא ספורטאית מאוד טובה... ו... זהו

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifתשובות../images/Emo9.gif

המשפחה שלכם קשורה איכשהו בסוסים? (מישהו מהמשפחה רוכב, אתם בעלים של חוות סוסים...) אבא שלי רכב איתי הרבה לפני שווינדי מת
.... פאק... כבר עברה שנה....
ומה המשפחה שלכם עשתה בשבילכם בעניין הסוסים? קנו לי ציוד (אוכפים, מברשות וכו'...) קנו לי שני סוסים... אבל ווינדוש מת...

ווינגז

New member
../images/Emo4.gifיכול להיות נטע אבל זה לא 100%

ההורים שלי לא אמרו לי את זה במפורש
פאק אני במצברוח רע...

בשתי מילים- אין קשר. ../images/Emo13.gif

אין קשר להורים שלי ולסוסים, הם רק מסיעים אותי ומשלמים.

אוקי...../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

אמממ סבא שלי, לפני שהוא עלה לארץ היה סוחר סוסים - היו לו יותר מ-400 סוסים והוא היה מעביר אותם בשטח ממקום למקום וגם סבא רבא שלי היה איתהבעסק...אבא שלי וכל הדודים שלי היו רוכבים כל יום על הסוסים רוב הזמן בלי אוכף ובעיקר גאלופים והתפרעויות. אבא שלי יודע לרכב, כאילו הוא לא אוהב ממש אינגליש הוא מעדיף ווסטרן ובכלל לרכב בשטח...אבל הוא תמיד אומר שהוא וחבר שלו ירכבו בחווה אבל אין לו זמן. אחותי גם רכבה כשהיא הייתה יותר קטנה אבל היום היא פקצה והיא לא רוצה! ההורים שלי עושים הרבה בשבילי בעניין הסוסים - כל מה שאני צריכה הם קונים לי, אבא שלי מסיע אותי כמעט לכל התחרויות שאני רוצה שלא רחוקות מדיי, הם סובלים אותי מדברת על סוסים כל היום, הם משלמים על השיעורים ולוקחים אותי לחווה והכי חשוב - הם מפרגנים לי הכי הכי הכי שבעולם ומעודדים אותי להמשיך ולהשתפר ותומכים תמיד.

למעלה