משנכנס אדר מרבין בשמחה

משנכנס אדר מרבין בשמחה../images/Emo149.gif

כבר יש לכם תחפושת? למה אתם מתחפשים השנה? אתם שולחים משלוחי מנות? משקיעים בזה? אוהבים אוזני המן? ובאיזה טעם ? איזה תחפושת שלכם בילדות הכי אהבתם? אתם מוזמנים לצרף תמונת ילדות של פורים

סמלת

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

כבר יש לכם תחפושת? לא ואני אשמח לקבל עצות מקוריות!!!! למה אתם מתחפשים השנה? עוד לא החלטתי אתם שולחים משלוחי מנות? משקיעים בזה? עשי לי טובה, באה לאמא המרוקאית של החברה הכי טובה שלי ולוקחת ממנה כל מיני עוגיות של מימונה
אוהבים אוזני המן? ובאיזה טעם ? תמרים מן הסתם...כל השאר זה בעעע גדול איזה תחפושת שלכם בילדות הכי אהבתם? לא אהבתי אף אחת באופן מיוחד....תמיד הבד הזה גירד לי

מותר לי

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אין לי תחפושת שונאת להתחפש לא שולחת שום דבר לאף אחד (ובזה לא צריך להשקיע
) שונאת אוזני המן בכל טעם שלא יהיה הכי אהבתי את התחפושת של הליצן
והנה אני מלפני כך וכך שנים

סמלת

New member
../images/Emo67.gif

אני אצנזר כאן את סיפור כיפה אדומה שאני מכירה

סמלת

New member
כולנו ילדים של החיים../images/Emo79.gif

בשלב זה או אחר הם יצטרכו לדעת

לא יודעת איזה סיפור את מכירה

אבל לפני שבוע לקחתי את הבן של דודה שלי להצגה של כיפה אדומה. מסתבר שזאביק הזאב כבר לא אוכל את כיפלה וסבתא
הוא רוצה לאכול את הבננות
שבסל שלה

סמלת

New member
אוי ואבוי...

את יודעת, כשאחותי למדה הוראה...נתנו להם כל מיני תיאורית וקנספירציות על סיפורי הילדות ואני זוכרת שאמרו שכיפה אדומה היא סמל למחזור האשה ואונס לא זוכרת בדיוק, אבל הרס אותי איך שלקחו כל סיפור ילדים תמים והחריבו אותו לפירושים פסיכולוגיים מרושעים!

איזה סיפור עשו מזה

להבין מהסיפור שאסור לדבר עם זרים זה בסדר. אבל איך הם הגיעו שהיא סמל למחזור האשה?!

מותר לי

New member
אמא שלי התאימה ../images/Emo8.gif

ואגב- זה לא יער, זה יער עד שצמח לו בחצר של הבית

../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

כבר יש לכם תחפושת?
לא למה אתם מתחפשים השנה?
לא יודעת עדייין אתם שולחים משלוחי מנות? משקיעים בזה?
כן. ומשקיעה בזה מאוד. סלסלה ,צלופן , מפוצצת בשוקלדים
אוהבים אוזני המן? ובאיזה טעם ?
לא אוהבת בכלל
איזה תחפושת שלכם בילדות הכי אהבתם?
את מלכת אסתר, כיפה אדומה, דרדס ומלכת הכוכבים. כרגע אין לי תמונה במחשב של הילדות מפורים אבל מחר אני אחפש משהו.

למעלה