משמרת ערב....

אשת נמש

New member
והיום בפינתנו- עכבישי../images/Emo5.gifם

מה עושים איתם? בדירה החדשה יש לנו כנראה איזה קן או משהו בשירותים. כל פעם אני נכנסת לשירותים וכמעט דורכת על עכביש (לא הדקיקים האלו אלא הגדולים השמנים והשעירים) אחרי שהוא נרצח ברוב כבוד (בדרך כלל ע"י הנמש) אני נכנסת למחרת או יום אחרי ושוב עומד לו שם אחד וכך חוזר חלילה כבר כמה שבועות... איך לעזאזל נפטרים מהם? מישהיא יודעת????

shmupie

New member
הדברה...

מאז ההדברה האחרונה טפו טפו טפו אני מוצאת חיות מתןת בריצפה כולל עכבישים מתים...

להדביר את הקן.

תחפשו חול בקירות החיצוניים של ח.השירותים-הם כנראה שם.להזמין מדביר או להדביר עצמאית אם הנמש פנוי לזה..

mimor2

New member
../images/Emo5.gif אני הייתי מתעלפת כבר מזמן!

מצטרפת להמלצות - הדברה! בלע! איכס! מגעיל ברמות! לא עומדת בדברים כאלה! (אה] ומזל טוב!!!
)

אשת נמש

New member
איפה כולן? ואיך אני מוצאת

את השרשור שהיה פה על סרטים מומלצים? צריכה איזו קומדיה קלילה

גואה4

New member
את פה?

סחטין עליך! אם יש לך כוח ויכולת לשבת מול מחשב כנראה שהיה ממש קלול... אני מחפשת בצפיה ישירה את סקס והעיר הגדולה 2, עוד לא מצאתי באיכות נורמלית. אדווח לך. אגב - ראית את הפרק האחרון בסדרתנו האהובה? אח, האמריקאים האלה, יודעים איך לרגש....

נ ט ש ה

New member
אבל מה היה הקטע של הפרק אחד לפני אחרון??

ומה לדעתכן צריכה פמלה לעשות עכשיו עם צייס? אמרתי לחתיך, דיר בלאק אתה אי פעם מפסיד לידה. אבל עוד יותר דיר באלק אם אתה צופה בה און ליין!!!

גואה4

New member
שילוב בין .... זהירות ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

army wives ל NYPD אכן היה הזוי גם לדעתי (אבל ברור שזה היה רק כדי לבנות את הרקע לזה שמציעים לה קידום ובדיוק הדביל הזה נזכר שבעצם הוא רוצה אותה ולא את הצבא...) ומה היא תבחר? קשה לי לומר... כאילו, אחרי גירושים לחזור ל X? בכל זאת - זה לא אמור להיות טלנובלה... אבל תודי שכשהוא הוריד את הכאפייה היתה תחושה של "כבוד"... יא, מה יהיה איתנו? אין לנו חיים...

נ ט ש ה

New member
אוי נו, הקטע עם הכאפיה היה

פשוט הזוי! איך עוד לא חשבו כאן להביא את צייס לחלץ את גלעד שליט??? לדעתי היא תחזור אליו... הרי אם היא עוזבת, כל הסדרה נופלת. אלא אם כן... היא תתלבט עונה שלמה, תחליט שלא, וכולן יתפזרו.. במיוחד אחרי שרוקסי אמרה את זה לפמלה שמתישו הן יתפזרו..

גואה4

New member
חושבת שתעזוב

ואז - סוף לסדרה... הרי גם זה צריך להגיע מתישהו.

אשת נמש

New member
בסוף

ראיתי את "ההצעה". סרט קיטש אבל חמוד. ואכן ראיתי את נשות קבע... לפחות הפעם הם לא סיימו את העונה עם איזו תכנית דרמטית שנגמרת במתח כמו בעונות הקודמות. הצחיקה אותי סצנת הלידה. תמיד עושים את זה כל כך מצחיק בטלויזיה. ונטשה גם לי, רגשנית שכמותי, היה כיף כצ'ייס הוריד את הכאפייה. טוב נצטרך לחכות ולראות מה תחליט פאמלה... אבל זה המתח היחיד שהשאירו לנו העונה... ביינתים גריי תחזור אז יהיה לי במה לצפות... (אם הם לא יהרסו את העונה החדשה)

גואה4

New member
אוי! אוי!

ואני לא הבנתי שזה פרק סיום עונה. אוף. עכשיו אני במשבר! וגם - שמתן לב שבאתר של וואלה, שבו היה אפשר לראות בחינם את התוכניות של יס צריך עכשיו לשלם??? איזה חמורים וחצופים! קטעו לי את ה"לרדת בגדול" האמריקאי באמצע....

א ו ח

New member
ההתמכרות החדשה שלי- פרנטהוד

או בשמה הישראלי- הורים במשרה מלאה מ-ז-מ-ן לא התחברתי ככה לסיפורים ולדמויות, אני ממש מחכה משבוע לשבוע לפרק הבא משודר ביס, יום שני, 21.15 ועוד המלצה, סרט נפלא שזכה במלא פרסי אמי- טמפל גרנדין. משודר הערב אאל"ט ביס 1

shmupie

New member
גם אני התמכרתי

וחייבת להגיד הקטע של האח שלה עם הדמות אבא, כל פעם שאני רואה את אחי עם הבנות (שלי ושלו) יש לי דמעות בעיניים. ואני יודעת שהכל זה זמני, ואני יודעת שאבא של הבת שלי הוא אבא נהדר שאוהב אותה הכי הרבה בעולם, אבל אבא של הבת שלי לא זמין למעט בסופי שבוע

א ו ח

New member
מבינה אותך מאד!!!!

גיסתי עברה לגור לידנו והתינוקת פיתחה אדיפליות גמורה כלפי גיסי. מצד אחד, כיף שיש לה ככה מישהו שמרים וזורק וכאלה מצד שני זה צובט לי שהיא שמחה אליו ומחפשת את התשומת לב שלו

נ ט ש ה

New member
חולה על זה!!

זאת תוכנית כל כך מעולה שכבר הצצתי וראיתי באינטרנט את הפרק של שבוע הבא.. אני כל כך מזדהה שם עם הדמויות..

למעלה