משמעת עצמית

revigoren

New member
משמעת עצמית

שלום לכולם. אני גם ביום ה4 לאחר טבעת. רעבה כל הזמן. קראתי בהמון מקומות שכדי להצליח עם ניתוח טבעת זקוקים להרבה משמעת עצמית!! רגע... אם היה לי משמעת עצמית גדולה הייתי.... עושה אולי.. דיאטה.? אה.. הבנתי... משתילים בניתוח גם משמעת עצמית... אז יופי... אפשר עכשיו להוציא את הטבעת.. ולעשות דיאטה.. לא ככה?

קובי d1

New member
משמעת עצמית

בכל סוג של ניתוח צריך משמעת עצמית ,הניתוח משמש אך ורק כלי עזר לירידה במשקל ,ואם תאכלי מאכלים עתירי קלוריות ,או שתנשנשי לא תרדי במשקל ,אולי ההפך אין הוקוס פוקוס ,ואם חשבת ככה לצערי את טועה. את 4 ימים אחרי הניתוח הטבעת פתוחה לגמרי ,ואני מבטיח לך שברגע שיתחילו לסגור \תרגישי הגבלה וחוסר יכולת לאכול את הכמויות שאכלת בעבר,ואז תראי גם תוצאות. בהצלחה!!! קובי

טול30

New member
משמעת עצמית

תראי משמעת עצמית תמיד צריך בחיים בכל תחום. לגבי הניתוח אם לא היית עושה את הניתוח והיית מתפתה לאכול הרבה היית עולה במשקל אבל מכיוון שעשית את הניתוח עכשיו יש לך מישהי שתעזור לך לשלוט בעצמך ולא תוכלי לאכול כמו שרצית אחרת תקיאי. אז מתחילים עם הפוש הזה עם המוטיבציה הזו שהטבעת נותנת ובסוף מתרגלים והכל הופך להיות חלק מהשגרת חיים. בהצלחה רבהההה

אופירA

New member
מנהל
לא צריך להתרגש מכל מה שכתוב...

אחרי 3.5 שנים עם טבעת, עדיין לא הבנתי איזה משמעת עצמית צריך בדיוק, ולמה מתכוונים הכותבים. הם מעולם לא מסבירים בדיוק למה הם מתכוונים. קראתי הרבה מנטרות במאמרים על ניתוחים, ולמדתי שכדאי להתרכז במציאות ולא במנטרות השגורות עפ"י בעלי דעות אלו או אחרות. את כבר אחרי ניתוח הטבעת, אז בוודאי ובוודאי שכדאי לך להתרכז בללמוד את המציאות שלך, ולא להתעסק בשאלות עקרוניות שבפועל בכלל לא קיימות. אני חושבת שהמשמעת שמתכוונים לה הכותבים זה לציית לטבעת ולהסכים לוותר על העונשים שלה. כלומר להיות ממושמע, וללמוד להתנהג בהתנהגות האכילה הנכונה עם טבעת, כדי למנוע את ההקאות ולמנוע את ההתקעויות והעומס. וכמובן, כמו בכל הניתוחים, לוותר על ממתקים ודברים משמינים שעוברים בקלות בטבעת. זו לא אותה משמעת עצמית שצריכים כדי לעשות דיאטה, כי בדיאטה צריכים להסכים להיות רעבים כל הזמן, וזה מאוד קשה. מי שלא מוכן ללמוד להתרגל לאכול נכון, יקיא ויסבול מכאבים וירגיש רע ויסתכן בסיבוכים. מי שמוכן להתרגל, הטבעת נותנת לו עונשים מיידיים, שמקלים מאוד על הלמידה ועל פיתוח המשמעת. אגב, אם לא רוצים להיעזר בטבעת, לא צריכים להוציא אותה (בשביל מה לפתוח את הגוף בהרדמה מלאה???). אפשר להשאיר אותה פתוחה, ואז היא לא תעזור, כאילו אין טבעת. עוד אגב, אם את רעבה, תשתי חלב ממותק, תאכלי מעדנים חלקים, ובכלל מהיום החמישי את יכולה להתחיל לעבור לכלכלה רכה בהדרגה. תתחילי עם פירה תפוחי אדמה דליל בשלב הראשון. בשלב הבא - ירקות מבושלים מעוכים.

למעלה