משמין יותר מדי...

אמאיילה

New member
משמין יותר מדי...../images/Emo13.gif

האחות בטיפת חלב טוענת שהפיצקי שלי שמן לגילו, הוא לא נחשב (עדיין)בעודף משקל, אבל הוא קרוב לגבול... לנו זה לא מפריע, אני חולה על הלחיים והרגליים השמנמנות שלו, אבל אולי זה באמת לא טוב... הוא בן 3 חודשים, צריך לאכול 6 ארוחות של 120, ולפעמים הוא אוכל 7 ארוחות של 120, מה אתן מציעות לעשות?

לדעתי

גיל 3 חודשים זה לא הגיל לדיאטה. תני לו לאכול כמה שהוא צריך, הרי לא תרעיבי אותו נכון? חוצמזה כשהוא יתחיל לזחול וללכת ,העלייה במשקל תהיה איטית יותר.

ברבאמא4

New member
אצלנו בטיפת חלב אמרו לנו שאנחנו

"מרעיבים" אותה, כי אנחנו נותנים 6 ארוחות של 120 ולא 6 ארוחות של 140 (שזה אותו דבר כמו 7 ארוחות של 120) - כנראה שתלוי עם מי מדברים. כל זמן שהתינוק רגוע בריא ומתפתח בסדר - אז מבחינתי הכל בסדר. זה באמת לא זמן לדיאטה - תני לו לאכול כמה שבא לו כשהוא יתחיל לזחול ולזוז זה ירד...

הג יולי

New member
שטויות במיץ עגבניות

אין דבר כזה תינוק בן שלושה חודשים שמן. זה גיל קטן מדי - מה היא ממליצה לעשות לו דיאטה. נכון שיש הבדל בן תינוק יונק לתינוק שניזון מתמ"ל אבל עדיין נראה לי גיל צעיר מדי ל"תינוק שמן". נדב בגיל 4 חודשים שקל מעל 9 ק'ילו - אין מה לעשות. ברגע שהם מתחילים לנוע יותר, לזחול וכו' הכל יורד. על תתרגשי. אם הילד רעב תתני לו לאכול

ronboy

New member
לפעמים

עדיף לא להתרגש ממה שהאחות בטיפת חלב אומרת. מה את חושבת שעלייך לעשות? להנהיג משטר דיאטה לתינוק בן שלושה חודשים? אם הוא אוכל, זה אומר שזה מה שהוא צריך. בעוד כמה זמן הוא יתחיל לזוז, ואת תראי שהמשקל שלו מתאזן, והוא לא יהיה כזה שמן כמו עכשיו. אנחנו היינו כל הזמן באחוזון 97, ואף אחות טיפת חלב לא אמרה לנו שזה לא בסדר. נראה לי שנפלת על אחת מהחוכמולוגיות, שתמיד יש להן מה לומר, גם כשאין שורה תחתונה.

אני יודעת שילד רעב אז לתת לו

צריך לזרום עם התינוק, כך הוא נהיה רגוע? שאלת אותה מה היא מציעה לעשות? יש לי חברה כשהילד שלה היה תינוק הוא היתה תינוק שמנמן וכשהוא היה גומר את הבקבוק הוא היה בוכה, היום הוא בן חמש ולא אוכל כמעט כלום...

איזה מין שטויות

לירי בגיל 4 חודשים הייתה 8 קילו... והיום בגיל 9 שוקלת 9 וחצי קילו... זה מתאזן עם הזמן...מה שכן אני לא נותנת לה לאכול שטויות כמו במבה ועוגיות ומשתדלת שהתזונה שלה תהיה עשירה בסיבים ופחות בשומנים

אמאיילה

New member
האחות הציעה לתת לו במקום סימילאק

בארוחה של הלילה, לתת מים, אבל במשרד הבריאות ממליצים לא לתת מים עד חצי שנה...איך מסבירים את זה??? ושתבינו היא פתחה עלינו דיון ושאלה אחות שעברה, והאחות אמרה לתת דייסת קורנפלור לפני השינה, ואז הוא יהיה שבע יותר עם פחות קלוריות.

גם אנחנו בגיל 3 חודשים נתנו דייסת

לילה טוב, אבל הוא המשיך להתעורר בלילה, והמשכנו עם דיסת לילה טוב עוד איזה חודש וחצי רק בגלל שהוא אהב את הדייסה, גם לדעתי מוקדם לעשות לתינוק דיטאה בגיל זה. בהזדמנות שתלכי לרופא הילדים תספרי לו מה אמרה אחות טיפת חלב.

shlomits

New member
זה נשמע לי מוזר כי בדרך כלל

ההתנגדות לדיסת קורנפול נובעת מכך שהיא מלאה קלוריות. הייתי מתיעצת עם רופא לפני שינוי התזונה שלו-בדרך כלל לא נהוג לעשות דיאטה לתינוקות כל כך קטנים ועל סמך קביעה קצרת מועד

נשמע שהאחות מחופפת לגמרי..

אם יש משהו משמין זה קורנפלור. תמשיכי לתת לו סימילק כרגיל, יש בזה את אבות המזון שלא יחסרו לו בגלל השטויות של האחות ה"חכמה".. נראה לך לעשות דיאטה לפיצי כזה? בעלי, לפי סיפורי חמותי, היה תינוק ש-מ-ן, עם קפלים כאלה ולחיים והכל, ואח"כ הוא היה ילד שחיף. אז מה? עזבי שטויות.

MASHY BOSTON

New member
איך מסבירים את זה ? ../images/Emo60.gif

בכך, שגם אחיות לא תמיד יודעות על מה שהן מדברות. מים לא נותנים לפני התחלה של אוכל מוצק. דייסת קורנפלור מלאה בקלוריות ורק תשמין את התינוק יותר. בקיצור, תמשיכי לתת לו אוכל, מתי שהוא רוצה ורעב. כרגע אין דבר כזה יותר מדי. אם הוא רעב, סימן שהוא צריך את זה. גם תמרי התחילה שמנמונת ועכשיו היא רבע עוף. הכל מתאזן ברגע שהם מתחילים לזחול וללכת ולהוציא הרבה אנרגיה. לא לדאוג !

למעלה