אחרי המון התכתבויות עם הבוטים שלהם וההופעה בטלויזיה נראה לי שהחזירו לה את התשלום של ההזמנה. אבל לא נתנו פיצוי. איזה איכס. זה עוד מקרה חמור יחסית. יש מקרים פחות חמורים כשמזמינים משלוחים כאלה. תקנו בסופר ותבשלו בעצמכם.ואיך זה נגמר?
החזירו לה את מלוא הסכום (אמנם בדרך של זיכוי) תוך 3 שעות מהאירוע. אמנם אכן לאחר כמה התכתבויות (בתחילה הציעו פיצוי חלקי בלבד). זאת על אף שקיבלו חלק מהמשלוח (שלא נפל על הרצפה כמובן) ונהנו ממנו. נראה לי שירות בסדר גמור ולא מצאתי כאן כל בעיה מיוחדת או חריגה.אחרי המון התכתבויות עם הבוטים שלהם וההופעה בטלויזיה נראה לי שהחזירו לה את התשלום של ההזמנה. אבל לא נתנו פיצוי. איזה איכס. זה עוד מקרה חמור יחסית. יש מקרים פחות חמורים כשמזמינים משלוחים כאלה. תקנו בסופר ותבשלו בעצמכם.
הבעיה היא שאין פרוטוקול ברור של החברה מה עושים בתקלה כזאת. שליח בשום אופן לא יכול להרים מזון שהתפזר על הרצפה ולהחזיר אותו לכלי שאיתו הגיע. זה מה שגרוע במה שקרה.החזירו לה את מלוא הסכום (אמנם בדרך של זיכוי) תוך 3 שעות מהאירוע. אמנם אכן לאחר כמה התכתבויות (בתחילה הציעו פיצוי חלקי בלבד). זאת על אף שקיבלו חלק מהמשלוח (שלא נפל על הרצפה כמובן) ונהנו ממנו. נראה לי שירות בסדר גמור ולא מצאתי כאן כל בעיה מיוחדת או חריגה.
ברור שהוא לא אמור להחזיר מזון שנפל על הרצפה. השאלה (אליה התייחסתי בכל אופן) נוגעת לשארית המנה. האם תקין שהוא מביא אותה ללקוח (אמנם במחיר מופחת מטבע הדברים, בגלל הירידה הכמותית). כלומר המזון שכלל לא נפל על הרצפה, אבל היה סמוך למזון שכן נפל ונותר שם.הבעיה היא שאין פרוטוקול ברור של החברה מה עושים בתקלה כזאת. שליח בשום אופן לא יכול להרים מזון שהתפזר על הרצפה ולהחזיר אותו לכלי שאיתו הגיע. זה מה שגרוע במה שקרה.
אבל זה לא מה שקרה. מה שקרה שהוא אסף מהרצפה והחזיר חזרה. ולא אמר ללקוח כלום. המצב הכי גרוע.ברור שהוא לא אמור להחזיר מזון שנפל על הרצפה. השאלה (אליה התייחסתי בכל אופן) נוגעת לשארית המנה. האם תקין שהוא מביא אותה ללקוח (אמנם במחיר מופחת מטבע הדברים, בגלל הירידה הכמותית). כלומר המזון שכלל לא נפל על הרצפה, אבל היה סמוך למזון שכן נפל ונותר שם.
לא חושב שצריך "פרוטוקול" מיוחד. ראשית כל מקרה לגופו, שנית הדברים בס"ה די ברורים ומובנים מאליהם, שלישית לא חושב שלדברים שמתרחשים אחת לכמה זמן צריך להכין תוכניות עבודה ופרוטוקולים מיוחדים, משל היינו מערכת צבאית משומנת שצריכה להיות מוכנה להתממשות כל תיאוריה רחוקה.
ראיתי גם פרסומים אחרים. לא יודע מה האמת. בוודאי שאם נהג כפי שכתבת שזה פסול מכל וכל ולא תיתכן על כך מחלוקת מיוחדת.אבל זה לא מה שקרה. מה שקרה שהוא אסף מהרצפה והחזיר חזרה. ולא אמר ללקוח כלום. המצב הכי גרוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.