משלוח אופניים מחו"ל לארץ..

משלוח אופניים מחו"ל לארץ..

שלום לכולם, אני עתיד להתחרות באירונמן מערב אוסטרליה בתחילת דצמבר, התוכנית המקורית הייתה להתחרות לשלוח את האופניים הבייתה ולהמשיך לטייל. בבירורים ראשונים עם חברות כמו UPS וFEDEX מגיעים למחירים לא סבירים של 1000$ וצפונה. האופציה היחידה שנשארה היא משלוח באמצעות הדואר EMS. הבנתי מהדואר בארץ שאין אפשרות לשלוח מזוודה, משמע אי אפשר לשלוח את האופניים עם מזוודה קשיחה, מה שמשאיר אופציה של מארז חצי קשיח או קרטון(בעדיפות לאופציה השנייה). אבל מתעוררת בעייה נוספת המידות של האריזה הגדולה ביותר שמאפשר הדואר האוסטרלי לשלוח הוא 105 אורך על 140 היקף(שנשמע לי קצת קטן לארגז - מדובר על ההיקף). האם אפשר להתכנס למידות האלה? מישהו יודע מה המידות של ארגז לאופניים?(האם אפשר להכניס שם גלגלים?) או בשורה התחתונה מה לעזאזל עושים? תודה.

יש לי שני רעיונות בשבילך:

1) האופציה היותר סבירה בעיניי: תשאיר את האופניים (כולל כל ציוד הטריאתלון שלך) בנקודה מסויימת באוסטרליה, תמשיך לטייל בראש שקט, בסוף הטיול תחזור לאסוף אותם מהאפסון. איפה לאפסן? אפשר לאפסן בתשלום במלונות\מכולות שמשכירים במיוחד לכך ויש את האפשרות החביבה עליי: למצוא מישהו שיאפשר לך לאפסן אצלו בבית. איפה תמצא אחד כזה? אני מניח שיש קבוצה בפייסבוק לאיירונמן שאתה עושה. תכתוב על הקיר בקשה. אם חברים שלך טיילו באוסטרליה\עשו תגלית עם אוסטרלים והם מכירים מישהו באיזור של האיירונמן שיוכל לאפסן, תבקש. אם תייר היה מבקש ממני לאפסן את ציוד הטריאתלון שלו, לא הייתי מהסס. אם לא תמצא יש אתרים כמו קאוצ' סרפינג או פורומים אוסטרלים של טריאתלים. בקיצור, אם תחפש אני מאמין שתמצא. 2) משלוח ימי- הרבה יותר זול בדרך כלל.

זה מסובך

כי אני הולך לטייל גם בניו זילנד וברגע שאני עוזב את אוסטרליה תוקף הויזה מסתיים ככה שגם אם אני ירצה אני לא יוכל לחזור לאוסטרליה. המשלוח הוא משלוח דרך הים עד כמה שאני זוכר פשוט המשלוח בחברות אלה פשוט יקר.

YOSSINOW

New member
אני מוכן לטוס לאוסטרליה

ולהחזיר לארץ את האופניים שלך. תמורת סכום סימלי של חצי ממה ש UPS דרשו.

למעלה