משלוחים של ירקות מהשדה ל... ירושלים?

vashti72

New member
משלוחים של ירקות מהשדה ל... ירושלים?

קראתי כבר פעמיים על מקומות ששולחים פעם בשבוע ארגז לירושלים ורציתי לנסות. מישהו/י מכיר/ה?

talit2

New member
מה'זתומרת?

יכול להיות שבאתר אין מידע אבל אנחנו קיבלנו מהם (ואנחנו ממש בעמינדב, שזה נחשב י-ם). תדברי איתם בטלפון - ואז יש המון מידע. יש להם 2 מקומות עיקריים שאז המשלוח לא יקר כ"כ שזה - מבשרת ו- מאה שערים. אנחנו מנסים לאסוף עוד משפחות פה מהאזור כדי שהמשלוח לא יהיה כ"כ יקר. בהצלחה!

אשכר ש

New member
חוביזה

www.chubeza.com עושים משלוח של סל ירקות (וקצת פירות לפעמים) פעם בשבוע. אני מרוצה עד הגג. חשוב לדעת שלא ניתן לבחור מה מקבלים. זו חקלאות עונתית (אבל יש השלמה של עגבניות ומלפפונים תמיד). אורגני למהדרין.

vashti72

New member
תודה מותק../images/Emo99.gif נפגשים בקרוב?

אני אשמח לראות את החתיך שלך...

אשכר ש

New member
../images/Emo9.gif

תודה! מקווה שכן, תראי אם מתאים לכן התאריך. אנחנו נהיה שם.

yoelnd

New member
משלוחים

היי ישנם כמה אתרים המשווקים תוצרת אורגנית וכן ישלהם חנויות בשטח וכך ישלהם תפוצה רחבה ותר. ניתן לנסת עם ניצת הדובדבן גם בירושלים וגם באיזור השרון (הרצליה, רעננה). בהצלחה!

babi12

New member
ממליצה בחום על משק כספי

נמצאים במושב חרות , ומגיעים גם לירושלים עם משלוחים

התקשרתי אליהם

הם באמת עושים מישלוחים, אבל הם חנות, עם מחירים של חנות, קוויתי למצוא קניה ישירה מהחקלאי אבל לא בטוחה מה ההבדל במחיר כל כך קשה להשוות...

טלימה

New member
אני חשבתי שהם חקלאים

אולי הם חקלאים שיש להם חנות? אני חושבת שאין חקלאי בארץ שמגדל את הכל, מטבע הדברים יש איזורי אקלים שונים ומה שמתאים לגדל בערבה לא מתאים לגדל בשרון, בגליל, או בגולן. ייתכן שהענין הוא שהם מביאים השלמות למה שאין להם בעונה, או למה שצריך חממות כדי לגדל היטב לאורך כל השנה (מלפפונים ועגבניות בעיקר).

מבקשת המלצה לחברת משלוחים אורגניים

לדרום. יש את "טבע הבשור" ו"ארץ אורגנית" ואולי יש עוד שלא שמעתי עליהן. יש לכםי המלצות על חברה כזו מבחינת הטריות, האיכות והמחירים?

למעלה