משכורת בשירות קבע בצה"ל

abgenius

New member
משכורת בשירות קבע בצה"ל

האם מישהו יודע בקירוב (לא חייב להיות מדוייק) מה המשכורת שמרוויח קצין בדרגת רב סרן עם תואר שני בהנדסה

amir_aikido

New member
תפקיד, תקן, דירוג, תוספות ?

ערוך חיפוש קצר על הדברים שכבר הוסברו כאן על משכורות בצה"ל, ותבין למה התשובה ממש לא פשוטה. אמיר

kripton

New member
../images/Emo32.gif קר פה ויורד גשם...

ואני לא יכול לצאת מהספריה - ומשום מה המזגנים בספריה עדיין פועלים על קירור. אוף. ויש לי עוד מה להוריד מהמחשב - מלא חומר לימודי - ולהדפיס בבית, ואין לי חשק לקום ולזוז, אבל אני רוצה משהו חם - ואין לנו בקפיטריה שום דבר חם חוץ מהפוך או אספרסו מגעיל - ושוקו חם כבר שתיתי מהמכונה - וזה לא כיף לשתות פעמיים שוקו חם מהמכונה באותו יום, ואני רוצה לדבר בטלפון אבל אי אפשר כי זו ספריה - והספרנית תבוא ותנשך אותי ותזרוק אותי בודד וגלמוד החוצה - ולא הבאתי איתי מעיל היום כי היתה קצת שמש בבוקר כשהגעתי, ויש לי עוד שעתיים תאטרון היום וזה רחוק, וצריך לעשות קניות בסופר - ואלוהים לא מרחם עלי. מסקנה
עדיף להיתקע בספריה כעתודאי מאשר לטחון עכשיו שמירות בהר-דב בגשם.
(שלומות לכל חיילי המדינה באשר הם - ושירטבו כמה שפחות. מי כמוני שעבר טירונות חורף (ינואר) ושמר בלילות כמו כלב בגשם רטוב כולי, בלי אפשרות להתגונן מפניו (לא שמעו בצהל על המושג: "סככה", "גג", "עמדת שמירה" וכו'), רוחות קרות ולילות עם טמפר' נמוכות, מה עוד שהאוהל היה מוצף, ולא היה אפשר ליבש את המדים. בואו לא נתחיל בכלל את הקטע שאין חימום)
לחיילים

למעלה