משחק

tuty fruty

New member
משחק

אני נותנת משפט באנגלית שזה בעצם שורה בעברית של שיר לדוגמא: i dont have head to long words - הכוונה למשפט "אין לי ראש למילים ארוכות" - שיר הפרחה /עפרה חזרה המטרה שלכם לגלות את השירים... אל תשימו לב למשפט הגיוני שימו לב לאיך כל מילה ומילה מתפרשת. 1.know i am because he was gone 2.sugar girl you are going and i am stay 3.when we are sad we go to the sea this is why the sea is salt 4.What you didn't understand 5.still your smell is on me from yesterday 6.be like i need and dont give me any rest

נטלי 100

New member
אני אני

when we are sad we go to the sea this is why the sea is salt כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח.......... שלום חבר של אביב גפן!!!

נטלי 100

New member
אני אני עופעם!!

sugar girl you are going and i am stay ילדה סוכר את הולכת ואני נשאר....... ילדה סוכר/ מוקי

אמממ....איזה לא מקורית את :p

1. אולי התכוונת ל-"now i him...." ואז התכוונת ל "עכשיו אני כי ההוא הלך" שבעצם זה השיר- עכשיו אני של החברים של נטשה? 2."ילדה סוכר את הולכת ואני נשאר"- ילדה סוכר-מוקי 3."כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח"-לבכות לך-אביב גפן 4."מה לא הבנת"- השיר הזה של האחיות פיק? 5."עוד הריח של עלי מאתמול"-פרפרים-אורי בנאי 6."תהיה כמו שאני צריכה ואל תיתן לי מנוחה"-כל מה שנשאר-בוטן מתוק בקרס

וגם אני מוסיפה משפט

even though he loves you tell him not to trust you youe not leaving cause of him tell him it because of you-not him.

למעלה