משחק סקסי חדש....

shoteret

New member
משחק סקסי חדש.... ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

היי סקסיים שלי, על סייבר כולם שמעו נכון.... ושיקום האחד שיאמר אני לא עשיתי סייבר בצאט אין כזה אז החלטתי לערוך כאן איתכם סייבר כולם משתתפים גם אלה שרק מציצים כל אחד יכתוב שורה אחת בלבד בשירשור ארוך ונראה איזה סייבר נקבל בחצות מחרמן או סתם לא מעניין הבנתם את המשימה אז כשוטרת אני מתחילה בהודעה הבאה ואתם המשיכו וזיכרו רק שורה... אוהבת שוטרת

shoteret

New member
הלילה ירד....

ואני בביתי פושטת את מדיי לאחר משמרת ארוכה...

שורה הבאה...

נוגעת בגופי, חשה את כולו עדיין על איבריי הלאים, והכאב מזכיר לי את סערות ליל אמש

ממשיכה בחושניות.....

רואה אותך יושב מול המסך המהפנט..... רוצה לחוש אותך.. את איברך החם בתוך גופי הלוהט.... מגיעה אלייך מאחור, מנשקת את צאוורך.. מלקקת את אוזנייך מסובבת את הפנים שלך ומלקקת את שפתייך ומכניסה את לשוני עמוק בתוך פיך החם... מתיישבת לך על הברכיים מעבירה אצבע ארוכה ומצמררת על החזה שלך... מורידה את היד למכנסייך ההדוקים שלך ומרגישה שאברך עומד למגע ידיי... מישהו רוצה להמשיך ? או שאני ימשיך....? מקווה שהעברתי בכם את החרמנות שעוברת בי עכשיו

schizoid

New member
ממשיך

ידיי מחליקות במורד גבך חשות את עורך החם...את גופך הצמוד לשלי...את ליבך הפועם אנחנו צמודים ךשנייה, לנצח, לשונות מתפתלות, מתערבבות ידיים אצות רצות, מסירות חלקי ביגוד שדייך נחשפים, פטמותייך באוויר. אני נוגע מלטף חופן ומועך. מנשק את צווארך, לוחש באזנך... אמחות משתחררות לחלל כשהיצרים עולים... התמשיכי?

ממשיכה

אכן ימשיך..... אתה נוגע בפיטמותי הזקורות... מלקק נושך ואף מוצץ אני מתענגת לכל מגע של הלשון החמה שלך... רוצה להרגיש אותך עמוק בתוכי התמשיך?

schizoid

New member
ממשיך

את חשה בבשרי המתקשה אל ירכך נשענת לאחור בעוד את מרגישה את שפתיי המרפרפות.. את לשוני המשרטטת קווים של תענוג על חזך, בטנך, צווארך נשימותינו כבדות, חיבוקנו עז...מצייר עיגולים לחים סביב פטמותייך מלטף את רגלייך הארוכות.... מסתכל בתאווה בגופך הערום מולי החם, המוכן...המפתה.. תמשיכי?

ממשיכה

ידייך מלטפות כל מקום בגופי החם והמפתה.... אתה לוקח את אצבעך מחדיר אותה לתוכי... אתה מרגיש, אני חמה רטובה.. אתה רוצה לחדור אלי להרגיש את גופי החם בתשוקה מדהימה... אני מתיישבת עלייך.... רגלי הארוכות כורכות על גופך השרירי.... תמשיך?

schizoid

New member
ממשיך

אני חש בחומך קרוב רגלייך סביבי, ידיי סביבך נאנחים, לוהטים, חושקים אני רוצה אותך בטירוף חושים מביא את עצמי לפתח כבשנך....ואט אט...נכנס לתוכך המום מההרגשה, מתעלה מהתענוג...גופינו כאחד...נעים אט אט לשוני על עורך גופי תחת גופך....ביחד...בתשוקה תמשיכי?

למעלה