משחק מרתק שלא הצלחתי

משחק מרתק שלא הצלחתי

נראה מאוד יפה הבעיה שנתקעתי מיד לאחר שירדתי במדרגות... תעתיקו את הקישור לכתובת ותעזרו לי http://www.playit.ch/playit_game.php?gid=1615

adi 777

New member
אני יכולה להגיד לך ככה..

יש מפתח ירוק איפה שהנר פותח את הארונית מלמעלה תקחי ספר יש ממול איפה שהנר דלת עם ארבעה סמלים.. והסדר שלהם הוא... . . . . . משולש עיגול ריבוע תאנה משם את נכנסת לחדר גדול ותמשיך כבודה..

adi 777

New member
האמת אין לי מושג מה ההמשך..

את הצורות גיליתי במקרה,ובחדר הגדול אין לי מושג מה עושים :) תעשי חיפוש של הפיתרון בפורום (היה פה פעם) או נחכה ל help

אימאית

New member
פתרון לאטלנטיס ../images/Emo70.gif

וואוו, זה היה מזמן
לא להאמין שעדיין היה לי את הדף עם חלקי הפתרון
היה כייף לשחק ולהיזכר שוב
1. תלחצו על המסך השחור עד שתקבלו את המסך ההתחלתי של המשחק. 2. תלחצו על הקערה השמאלית וקחו מתוכה את הריבוע עם צורת התלתן שבתוכו. 3. תלחצו על הקערה השמאלית, לאחר שתתקרבו אליה, קחו את המצית מהקרקע מצד ימין שלה. 4. תלחצו על הקרקע מצד ימין עד שתראו את האות S מונחת על הריצפה. 5. שימו בחור המרובע שבין הקערות את הריבוע שמצאתם, והפתח במגדל ייפתח. 6. רדו למטה. תדליקו את הנר עם המצית. 7. חפשו בתוך הקערה של הנר (בצד הקרוב אליכם) ותמצאו את המפתח הירוק. 8. תפתחו עם המפתח את הדלת בקיר שמעל הנר. קחו את ספר האמת. 9. לכו ימינה (תראו בצורה קלושה קיר מצד ימין, תלחצו בקצה הפנימי שלו...) אתם תראו סמלים על הקיר. תתקרבו. אתם צריכים להכניס את הסמלים משמאל לימין : משולש עיגול ריבוע תלתן. תלחצו על הכפתור הארוך למטה והדלת תפתח. 10. תלחצו על החלק העליון של הפתח ככה שתראו את התקרה, ואז בחלק הימני עליון שלו. תמצאו צילינדר צהוב. 11. תכנסו לחדר. תלחצו על החרוט הימני ותקחו את האות M. 12. שימו את ספר האמת מול הדלת הימנית - דלת האמת. היא תפתח. תכנסו. 13. תלחצו על הקיר הימני, ועל הכפתור - הדלת של החדר תסגר ועכשיו אתם עומדים מול הדלת ממנה נכנסתם. תלחצו שוב והדלת תסגר. 14. תלחצו על הקיר הימני ותעמדו מול דלת האמת. תלחצו שוב על הקיר הימני ותעמדו מול קיר ריק. תלחצו למטה על הפס הלבן בקיר הימני ותראו כפתור על הרצפה - תלחצו עליו. 15. תעלו למעלה ותלחצו על הקיר השמאלי - תראו פתח חדש. תלחצו עליו ותראו סולם למטה. 16. תלחצו על הרצפה בצד השמאלי תחתון ותראו צילינדר לבן - קחו אותו. 17. תחזרו ורדו בסולם. תלחצו למטה-שמאלה וקחו את ה-A. 18. תעלו ותלחצו שמאלה וקחו את הכדור. תפנו שמאלה פעמיים ותראו את הפתח. תכנסו. 19. מאחורי הראש של הגופה יש את האות E. 20. תזרקו את הכדור לפתח שמולכם. תסתכלו על המפה שעל הקיר מאחורי הגופה. כל סמל מסמל אות לפי ה-ABC.... האותיות שבהם יד חץ ודם הם TSW. 21. לכו ותעברו בפתח שבצד השני (אליו זרקנו את הכדור). תעלו בסולם שמולכם ותעלו. 22. תסתובבו בחדר מולכם עד שתראו בקיר את היהלום. קחו אותו ושימו אותו על החלק המוגבה יותר בקיר. קחו את הצילינדר הכתום. קחו את היהלום. 23. תפנו שוב שמאלה ותראו חור בקיר - שימו בו את היהלום והדלת של חדר התבונה תפתח. 24. צאו החוצה ותעמדו מול חדר האהבה. תלחצו על הלוח שמתחת ואז את האותיות שמצאנו במפה בחדר עם הגופה - TSW. 25. תסתכלו למעלה ושימו את הצילינדרים לפי הסדר משמאל לימין : צהוב, לבן, כתום. 26. תפתח דלת ותראו מכשיר מוזר ואת האות J. תראו תמונה של איזה בחור אסיאתי...מה הוא נתקע שם..?
27. תסתובבו אחורה וצאו מהמקדש. לכו לאיפה ששמתם בהתחלה את הריבוע עם התלתן ושימו בו את הדבר המוזר שמצאתם אחרון. זהו, סיימתם
תודה, היה נחמד

לא מסתדר לי הקטע הזה? אמאית?

13. תלחצו על הקיר הימני, ועל הכפתור - הדלת של החדר תסגר ועכשיו אתם עומדים מול הדלת ממנה נכנסתם. תלחצו שוב והדלת תסגר.

sapirush 100

New member
../images/Emo187.gif לא הולך לי

אני לא מצליחה למצוא לא את המצית ולא את האות S........

אימאית

New member
אם לחצת על הקערה הימנית....

ועכשיו את מעליה...אז תלחצי מימין לה... על הרצפה....

הקערה הימנית ולא השמאלית !!!

עכשיו הבנתי למה נתקעתי ~!! את כתבת בקערה השמאלית יש את המצית וזה בצד ימין, אויששששששששששששששששששששששש

למעלה