משחק מכור ביום שישי הקרוב

shv2004g

New member
אולי הפעם אני אראה!!!../images/Emo8.gif

אבל רק חלק
אני פשוט לא יכול לוותר על יציאות ביום שישי!

בלי ש ם

New member
איזה מדהים היה.........

חברי הפאנל היו גורי אלפי ליאור שליין רועי לוי ושרון(אני לא זוכרת זה שהיה בשל מי השורה הזאת וכל מיני דברים) והיו שם נערת הפליבוי הישראילית אני לא זוכרת איך קוראים לה ואביטל דיקר בקי גריפין ועוד מישהי שאני לא זוכרת בהתחלה הם נכנסו ואז הם חיכו לעינב והם הריצו מלא בדיחות והם אמרו למה אמרו לנו לעלות ואז גורי נכנס לחדר הלבשה עם המקרופון ושאל את עינב מה קורה איתה וזה היה כל כך קורע ובסוף הם היו אמורים להיות על צלבים(אתם תראו את זה) וגורי כל הזמן התנדנד שם וזה היה כל כך מצחיק......... וניראה לי שהולכים לחתוך הרבה כי הם אמרו שם תסם שטויות כל הזמן והיה קטע שהם היו אמורים לנשק את הבנות הנ"ל ואז ליאור אמר לגורי שהוא היחיד שנשוי וגורי אמר שהוא הכי חרמן והיה ממש מצחיק..........

K Hole

New member
שיט...לא היה גיל?

רציתי את הפאנל של גיל, גורי, ליאור ורועי תלכנית הזו..באסה לי בלי גיל

KiShKooSh

New member
תומר שרון../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

תומששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

למעלה