משחק חדש שיצרתי צריך את עזרתכם

SWATMAN89

New member
משחק חדש שיצרתי צריך את עזרתכם

שלום לכולם הכנתי משחק חדש רציתי שתתנו לי הצעות שיפור ותגידו לי לכמה ניקוד הגעתם. http://games84.com/fs/chopper/ כמו כן מה הייתם מוסיפים במשחק או מורידים. ושאלה הכי חשובה אם המשחק היה בתחרות נושאת פרסים האם הייתם משחקים בו?

ahillel

New member
421 נקודות

נחמד, אבל יש הרבה מקום לשיפור. זה שהשחקן שולט רק בגובה קצת הופכת את המשחק למונוטוני. היד עם השעון היא יד שמאל.

somebodddy

New member
חמוד. אהבתי את הגרפיקה ואת שינוי הרקעים

גם הבונוסים שם די נחמדים, אבל האותיות קצת מבלבלות. אני הייתי עושה אותיות משמעותיות או ציורים. כדאי גם להוסיף איזה אפקט חזותי למצב אל, כדי שהשחקן ידע מתי הבונוס נגמר לו. השליטה קצת מסורבלת לטעמי - המסוק פשוט משנה זווית לאט מדי. ואם כבר מדברים על שליטה - אני מציע להוסיף אפשרות לשליטה עם המקלדת. יותר נוח. במסך הבחירה של המסוק, למה שלא תעשה שפשוט לוחצים על המסוק בשביל לבחור? זה סתם מעצבן שצריך ללחוץ על המסוק ואז על "צא לטיסה". ויש גם באג קטן - אם אתה מתרסק בזמן שבונוס צונח, הבונוס ממשיך לזוז שמאלה. זה אמנם לא מפריע למשחקיות, אבל זה סתם מפריע בעין. לגבי התחרות - OneSwitch כבר מפוצצת במשחקים מהזאנר הזה, ולמשחק שלך אין(כרגע) איזו איכות יוצאת דופן, אז לא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות.

somebodddy

New member
שרשרתי לא נכון...

אבל אתם תסלחו לי בגלל הכאריזמה המהממת שלי

Ihavenonick

New member
1125

מס' דברים: 1) אני מכיר את המשחק. הוא קיים בהרבה גרסאות. כולל על האייפון. 2) השליטה קצת כבדה. המסוק עולה בצורה איטית מדי בהתחלה. 3) בעזרה יש טעות- רשום שכדי להעיף את המסוק למעלה, צריך ללחוץ על הכפתור הימני, למרות שהציור מראה על הכפתור השמאלי. בפלאש הכפתור הימני לא עובד. ומומלץ להחליף את הציור של העכבר, לאחד שפונה לכיוון המסך.

Striderh10

New member
ביקורת קונסטרקטיבית

המשחק מבחינה גרפית נראה בסדר, אני מניח שלסדר גודל של משחק קזואל בפורטל פלאש זה עומד בסטנדרטים. אני חייב להגיד ש אני מבולבל מאוד כאשר אני מתחיל לשחק, אני נותן קליק אחד על העכבר והמסוק מתרסק בשניה. בנוסף לוקח לזה 7 שניות לחזור למסך שבוא מעלים את התוצאות, לפי דעתי אתה חייב להתחיל את המשחק כשההליקופטר מתחיל מהאדמה והשחקן צריך להחזיק את המקש השמאלי בעכבר כדי להתעופף. דבר שני המשחק קשה מאוד מבחינת מחשולים, אני לא מבין למה אי אפשר לגעת בעננים הרגילים, העננים האפורים מן הסתם נראים מסוכנים אבל העננים האחרים? אני מעריך את זה שניסית לשמור את זה כפשוט ככל האפשר אבל אני לא מצליח לראות שום קצב לשלב, אני מרגיש שהחלק הכי קשה של השלב נמצא עוד בהתחלה, אין פה בדיוק רמת קושי עולה, ואם כן אני לא יודע איפה היא. תזכור את הדבר הבא, אתה מעצב את המשחק במטרה לתת לשחקן לנצח, אתה לא מעצב את המשחק לעצמך. תפשט כמה דברים, השליטה היא טובה אבל תצטרך לשפר את העיצוב שלבים בצורה שיותר תתאים לסגנון השליטה. בהצלחה.

Striderh10

New member
את זה הבנתי

אבל אני לא חושב שיש הרבה מקום לשחקן בהתחלה בכלל להתרגל לשליטה, דבר ראשון שמתחילים לשחק מתרסקים, וכשמנסים להמריא למעלה דבר ראשון העננים יחסלו אותך. אני מציא להקטין את המסוק או להגדיל את שטח המשחק.

בגדול אהבתי את המשחק

במיוחד את הגרפיקה, אבל יש המון בחירות מצד אחד לפני שנכנסי למשחק והשליטה בעייתית, במיוחד בגלל שקצת קשה להבין אותה בהתחלה. אגב נראה לי שיש איזה באג, אני זוכר שראיתי תוך כדי משחק תוצאה מעל אלף והוא הציג לי בסוף 995. הגרפיקה מגניבה. הייתי מעביר לשליטת מקלדת, שטח מסך יותר גדול, ודווקא בהבדלי רקעים הייתי משתמש לשלבים. חבל שיש לך את כל המסביב אבל המשחקיות מאתגרת מידי. כל הכבוד

Yotam Noy

New member
עבודה מרשימה.

באמת עבודה יפה! המשחק עובד חלק והגראפיקה חמודה מאוד. הבעיה שלך היא הממשק. מה שאמרו על התפריטים (בחירת המסוק, הזנת ניקוד אחרי שלוקח לה זמן לעלות וכו') הוא נכון, אבל שולי. הבעיה שלי הייתה שאחרי כמה נסיונות החלטתי שהמשחק "לא פייר". המשכתי לשחק מתוך סקרנות מקצועית, אבל שחקנים רגילים מפסיקים לשחק מיד כשהם מחליטים שהמשחק לא פייר. הוא פשוט קשה מדי. השליטה לא מובנת. כששחקן מתבקש ללחוץ לחיצה רצופה על העכבר, הוא מצפה לגרור משהו. ופה אין שום גרירה. לחיצה פשוט גורמת למסוק לעלות, ועזיבה לרדת. אני בהתחלה ציפיתי ללחוץ ולמשוך אותו למטה. אני מאמין גדול ב-RTFM, אבל מחקרים מראים שרק 10% בערך מהאוכלוסיה קוראים הוראות לפני שהם משחקים... חשבת להוסיף טקסט הסבר קצר ומהבהב בתחילת המשחק? משהו שיתפוס את העין... עד כאן ביקורת בונה. בקשר לתחרות: הייתי משחק בו, לא הייתי מצביע לו. ולסתם ביקורת לא בונה: Rock On Dude!

למעלה