משחקי היום בNBA! כל מה שאתם צריכים!

WorldCenter

New member
משחקי היום בNBA! כל מה שאתם צריכים!

סאן אנטוניו מתארחת אצל ממפיס - 2-0 לספרס הגריזלס לראשונה בתולדות המועדון מארחים משחק פלייאוף! הניקס מארחים את הנטס - 2-0 לנטס הניקס מארחים משחק פלייאוף ראשון לאחר יותר מ3 שנים! משחק סופר חשוב ל2 הקבוצות המפסידות אם לא ינצחו אותו הם יהיו בבעיות וכנראה שהסדרות יהיו גמורות. החמישיות! הנטס - גיפריסון - מרטין - קולינס - קיטלס - קיד. הניקס - הארדוואי - קורט תומאס - מוחמד - אנדרסון - מרבורי. הספרס - בואן - דאנקן - נסטרוביץ - פרקר - טורקגלו. ממפיס - פוזי - גאסון - רייט - ווילאמס - מייק מילר. מסדר הפצועים בסדרות הם: סאן אנטוניו יכול להיות שהארט לא יישחק הוא בספק לשעה זו כנ" טצקלידיס ממפיס. לניקס לא ישחקו יוסטון הארינגטון וכנראה גם טים תומאס. לנטס למורנינג אין עדיין אישור לשחק ןמרות שיש לי הרשה שהוא יפתיע מתישהו אם הנטס יגיעו לשלבים הגבוהים. שידורים 2 לפנות בוקר שידור ישיר של הנטס מול הניקס בערוץ 5+ 4.30 לפנות בוקר שידור ישיר של בספרס מול ממפיס בערוץ הNBA ומה נותר לנו לעשות - להתפלל שאחת הקבוצות הביתיות ינצחו ויהיה קצת עניין בסדרות הללו!

WorldCenter

New member
גם הניקס וגם ממפיס

הפסידו! לדעתי סדרות גמורות מה אתם אומרים?

LeB

New member
הם היו במקרר עוד לפני שהתחילו

והיום הפייקרס הולכים להרעיד לרוקטס את הפוקטס!... בתמונה-- הטוסטוס של קארל מלון

ברור שהסדרות גמורות

זה יקח מקסימום עוד 2 משחקים וגם פה הייתי לארג' עם הניקס וממפיס. למאות שממפיס נתנו אחלה משחק בבוקר ולשם שינוי היה מעניין. הייתה גם תחושה שממפיס יעשו לסן אנטוניו מה שמכבי עשו לז'לגריס כשהם שולחים את הספרס לקו וג'ינובלי ובואן מחטיאים. בהפרש 2 היה נראה כאילו ממפיס ישוו אבל מייק מילר החטיא (בפעם הבאה שיחתימו את שארפ). חבל חשבתי שזה יהיה יותר קשה.

כי לשארפ אתה יכול

לשלם 200,000$ וללובסטר אתה צריך לשלם בערך פי 50. תעשה חישובים לבד

LeB

New member
כובסטר אבל עושה ניסים בתדירות

תכופה יותר, ולא הייתי רוצה להרוס את מכבי ככה
מה הם שווים בלי שארפ?

אתה חושב

שבלייקרס יסכימו לטרייד עם מכבי? שארפ באסטון ובורשטיין תמורות יעקב אחד? נשמע לי כמו עסקה הוגנת למדי.

LeB

New member
אוי אוי אוי

אני משנה את דעתי שמע, באסטון שחקן טוב והכל אבל אנחנו צריכים אירופאים כמו טנוקה בירד לכל הפחות, והכי טוב וואן דן שפיגל. מה אתה אומר, יש בסקיפר איזה אחד שמחולל ניסים? נוסיף לעסקה את שאקי בתמורה לשחקן אירופאי לבן וחכם, משהו כמו גור שלף. אבל רגע, איפה זה מעמיד את ממפיס? יש להם את ג'ייק צאקאלידיס ופאו גאסול, וזה בול מה שהלייקרס צריכים! אירופאים חכמים. טרייד-- קובי ושאקי, שאק לאיטליה תמורת וון דן שפיגל, קובי לז'לגיריס תמורת בירד, שארפ לממפיס, צאקאלידיס ושלף ללייקרס ומכבי יקבלו בתמורה את פייטון ומלון. דיל?

LeB

New member
ידעתי שלא תקנו את זה

המממ טוב, נוסיף לכם את פיל ג'קסון תמורת דיוויד בלאט דיל?

LeB

New member
ממפיס עושה קצת בעיות

כי הם לא קיבלו מספיק. הם מבקשים את שימון בתמורה לג'רי ווסט כדי לאזן את הכוחות (שמע, אתה חייב להבין אותם, הם איבדו את צאקאלידיס)

חכה איגור אל תחתום איתו, יש לי הצעה

יותר טובה ירון להט ועופר חירותי לליקרס מלון ומדבדנקו לחולון ואן דן שפיגל לליקרס קובי ושאק לסקיפר 500 קשתות לשיער לך מה אתה אומר?

LeB

New member
לא קשתות, פאק- סרטים!!!!!!!!!!!

השאלה היא כמה חכם הוא ירון להט והאם עפר חירותי הוא גבוהה עם יד רכה והבנת כסל גבוהה?

צודק, אני אחליף את חירותי ב...

פליישר חוטב עצים חכם והבנת כסל מעולה והוא ידאג שממוצע העונשין שלכם למרות עזיבת שאק לא ישתנה

LeB

New member
דיל!

זהו, עכשיו יש אליפות סוף סוף אחרי חודשים של גלות.

למעלה