משורוולת טריה (יחסית)

לירז 04

New member
משורוולת טריה (יחסית)

שלום לכולם! אני כחודש אחרי ניתוח שרוול, ירידה של 18 קילו הרגשה כללית מצויינת+ אני אוכלת מעט מאוד לא מצליחה לאכול הכל עדיין אבל מה שכן אני מצליחה לאכול אחרי מזלג אחד בערך אני כבר מרגישה שאני מלאה עד 0 מקום. מעדנים אני מצליחה לאכול. אני אוכלת רק עוף ותפוח אדמה זה הדבר היחיד בערך שאני מצליחה לאכול וגם מזה רק חתיכה קטנה וזהו. זה נורמלי? תודה.

רק קצת

New member
18 קילו בחודש נשמע לי מטורף...

אני 3 חודשים אחרי שרוול.. אחרי החודש הראשון כשהתחלתי לנסות לאכול גם אצלי זה היה ככה.. תלעסי טוב.. והמון.. ותחכי בין ביס לביס.. לאט לאט את תרגישי שאת יכולה לאכול כמויות גדולות יותר בקלות יותר וסוגים שונים ומגוונים יותר של מזון.. אבל אף פעם לא לשכוח ללעוס טוב. ושיהייה המון בהצלחה..

שמחה37

New member
ברוכה הבאה

ירידה יפה והכי חשוב שההרגשה הכללית מצוינת. את יכולה בשלב שלך להתחיל "טעימות" מכל מאכל אבל ממש בקטנה. זה השלב של ניסוי וטעיה. תנסי דגים מבושלים הם רכים ועוברים טוב בהתחלה (בלי חריף). לגבי הכמויות תאמיני לי עוד תתגעגעי לשלב הזה. עם הזמן הכמויות גדלות. בהצלחה בתהליך שמחה

אני אחרי חודש כבר אכלתי הכל.

נשמע לי מוזר שאת מצליחה לאכול כ"כ מעט, אבל אולי הצרו לך את הקיבה יותר ממני..
תנסי כל פעם להגדיל טיפה את הכמויות.. ניסית קציצות? אצלי זה עובר יופי. אם את צריכה אני יכולה לרשום לך מתכון. אפשר גם מרק עוף עם קצת חתיכות עוף וגזר.

לירז 04

New member
תודה לכולכם!

קציצות ניסיתי זה לא עושה לי טוב.. ומרק אני שותה זה עוד מהשלב הנוזלי..

LCA

New member
מישהו

מהמשורוולים יודע את גודל הקיבה שהוסרה? בערך כמה ס"מ הורידו ממנה או כמה ס"מ נשאר ממנה? סתם סקרנות... אני הבנתי שאצלי הורידו פחות או יותר 20 ס"מ מהקיבה.

לאט לאט....למוצק צריך להתרגל,

חודש זה קצת זמן. תנסי כל פעם משהן אחר, תלעסי טוב טוב ותבדקי אם נוח לך עם המאכל ואז תמשיכי, ככה תגלי מה טוב לך
עוף,קציצות ובכלל בשר, כבד יחסית לכן בהתחלה אפשר קצת מאוד... אני 3 חודשים אחרי מצליחה לאכול ירך של עוף וזהו, אם אני מצליחה עוד כף של פחמימה זה נס...אז אני זורמת עם התחושות ולא להלחם בשרוול- הוא העוזר שלנו
תהני ממנו....

למעלה