.משוגעת .

davemen

New member
אני זוכר שעברתי ליד והמקום מאד

עשה לי חשק להכנס... אבל לא יצא. מקוה לבדוק בעתיד
 

ח ר ו ב

New member
אפשר למנות אותך לתפקיד החשוב,המבקר שם ?

זה תפקיד חשוב . תודה .
 

ח ר ו ב

New member
יוזרית .....אנא קצת פירוט

אוי הזכרת לי , היה לו באמת פטיש לשום , תמיד היה ניחוח מגרה, של שום, כבר מבחוץ , גם כשעדיין המקום היה ריק . האוכל בתחילת דרכו היה מוצלח . והאיש מעניין בדרכו המיוחדת . עובד להנאתו .בלי לחץ כלכלי . 7 שעות ביום . ורק הוא, היה מכין את האוכל . רק כשהיה מוכן , היה מושיב עוד שולחן .
 

Forum User

New member
המקום החדש קצת יותר גדול

אאל"ט יש מקום לכ-20 סועדים, אולי 25. התפריט נשאר אותו דבר - מעט מנות, בעיקר צמחוניות למעט אנשובי בחלק מהן ואולי גם סלמון. התמחור יחסית לחומרי הגלם מעט יקר אבל התוצאה מאוד טעימה, בעיקר הפיצה המעולה. המנות גדולות מאוד, מומלץ לחלוק. השימוש בשום מאוד בולט, אין כמעט מנה שאינה מכילה שום, וזה עשוי להיות מוגזם לחלק מהסועדים. גם הפרוצדורה נותרה בעינה: אדם אחד בלבד מכין את האוכל ומלצרית אחת מגישה אותו. בעיני זה יותר בר יין עם קצת אוכל לנשנש ליד מאשר מסעדה של ממש, וככזה הוא מעולה. אנחנו יורדים לשם מדי פעם כשנמצאים בסביבה ומתחשק ארוחה קלה (ההורים גרים בסמוך).
 
למעלה