משואות לא מתימטיות -לגיוון

חיננית2

New member
משואות לא מתימטיות -לגיוון

אדון- אקס רה``מ וכלבתא -8,בחלב הורתו לא כשר -3=רשת שהתהפכה ואויב -4,רשע בהמה ברמה -6. 2.חשפנית מצהירה בקשר לכסותה -4,תבל -4=ה-חוזה -4 ,אסתכל כשלון-5?=שהשבוע- הבהמה לא כשרה -5,מטלטלין אישיים - 4. 3.ב-כלענה בירת הדרום התהפכה - 4 גז גלילות , בטברנה שם של גבר או אשה ?-6=שיר הלווי בורסאי. 2,3,3,2,3 4.% ון- 6, בגצ -5= למשל -ק-ריבוא -6(לא מילולי) לירח- 5 בהנאה וערב נעים !!!

nush30

New member
אהבתי - 75% פתור האחרון על האש B-)

2 - אסיר עולם = הרצל אביטן החזיר ציוד ! 3 - משבר פיננסי = אין לי כסף אין לי ! 4 - אחוזון עליון = מיליון לחודש . יפה החידה !

חיננית

New member
טובבבבבבבבבבב B-)

בשביל זה היית ככ שקט ? ..חשבתי שכולם נעלמו לישון. אז ישבת על המדוכה השוויונית ופיצחת -כל הכבוד. ותודה על המחמאה- השתדלתי הפעם..

nush30

New member
אני ער ...... בינתיים

איפה כולם את שואלת ? יש להם סיבה (אנגלית) טובה (גרמנית) להיות במקום אחר ! (7) כתיב חסר כמובן שהנוסח הוא בגלל החידה ולא באמת ! היה פה בלאגן היום, הא ? איך הפסדתי !

חיננית

New member
מה.... כולם שם?

זה הזכיר לי את השיר של ציפי שביט-כולם הלכו לג`מבו ג`מבו ג`מבו..אצל גוטרזון ואותי השאירו לבד, את הקטנה? לא נראה לי .. סתם לקחו עוד ערב אחד של איכות עם המשפחה האריכו את הסופ`ש. כן,היה קצת בלאגן -לא כזה שאיני מתגברת עליו ,מקווה שהענין הסתיים ולא יישנה כאן יותר . תגיד לי נוש -הגם אתה ברוטוס -מפותרי ומחברי גוטרזון ? דבר אחד הרווחתי מהמהומה על לא מה -היכרתי את האתר שלו ,באמת על הכיפק ואבקר שם מ די פעם להתאתגרות קלילה. שיהיה יום טוב ומענין לכוללנו @! חיננית .

nush30

New member
`האדון` ....בלבלני אך...

1 - רבינוביץ` גדי הלא הוא - טנצר (בא לי פסטרמה) המנייק :cool:

למעלה