משהי מכירה את הספר -

בוציקה

New member
משהי מכירה את הספר -

"הורים טובים מידי"? חמותי באה היום ואמרה שהיא שמעה שהוא מצויין והיא חושבת שאני חייבת לקרוא. למה? כי אני אף פעם לא נותנת לילדה לבכות וצריך להכין אותה לחיים (תחחסכו את הביקורת, אני כבר לא מתייחסת). בקיצור, למקרה שאני מפנקת אותה יותר מידי - מישהי מכירה? המלצות? תובנות?

1אורניתה

New member
שנוי במחלוקת

אבל מהווה נקודה למחשבה. הספר מדבר בעיקר על הצבת גבולות.

אביטלתל

New member
לא יכולה להגיד שמכירה

אני רק יודעת שכתבה אותו אשת מקצוע שחושבת שפליק מדי פעם זה בסדר תראי, אני חושבת שאפשר לקרוא ספרים ולא חייבים ליישם את השיטה שהם מביאים במקרה הטוב למדת משהו חדש במקרה הפחות טוב למדת שזו שיטה שאת לא רוצה ליישם

1במיה

New member
לא מכירה את הספר../images/Emo4.gif אבל מסכימה

איתך לחלוטין. גמני לא נותנת לבנות לבכות ולא מכינה אותן לחיים... אף על פי שרוני לא עברה טירונות בכי, היום בגן שעשועים היא ענתה יפה מאוד לבנות שהציקו לה ולא נרתעה ופנתה לאמא שלה

מיכי2

New member
קצת הצחיקה אותי ההודעה שלך..

משום מה כל החמות שחושבות שמפנקים להן יותר מדי את הנכדים ממליצות עליו... גם חמותי המליצה עליו לגיסתי אבל היא לא קנתה אותו... וגם לא שמעתי עליו ביקורות לפה ולפה...

אביטלתל

New member
ותשובה להכנה לחיים

שאלה לחמות - אם היית יודעת שבעוד 10 שנים יהיה פה רעב, האם זו סיבה טובה בשביל להרעיב את הילדים כדי שיתרגלו ?

liat ליאת

New member
יש מכות

הגעתי

אביטלתל

New member
ודוגמא נוספת

האם את חושבת שצריך להרביץ לילדים/תינוקות כדי להכין אותם למצב שאולי מישהו ירבית להם בעתיד ?

שתבוא לסדרת חינוך אצל אמא שלי../images/Emo8.gif

אם לירי מצייצת יותר משתי שניות היא כבר דוחקת בי... הילדה בוכה את לא שומעת?...לא טוב לתת לה לבכות זה יערער לה את הבטחון... למזלי היא לא הולכת אליה ומכבדת אותי כהסמכות העליונה בנוגע לילדה... אבל מה שכן היא מחכה לידי שרק אגיד...אמא קחי אותה קצת...עוד לא סיימתי את המשפט היא כבר לידי חמושה בגוזל המועדף עליה

mummy

New member
מכירה וגם ניסיתי לקרוא. הגעתי לחצי.

יש לי אותו בבית אם את רוצה גם לנסות (ולו למען חמותך...). ספר מזעזע. אוסף של קלישאות, שמבוססות על אוסף גדול יותר של סטריאוטיפים (או שאת אמא שנטי בנטי שלא אומרת לא לילד שלך לעולם, או שאת אמא טובה שיודעת גם להרביץ כשצריך). בזמנו היה איזה דסקוס על הספר בפורום חינוך לגיל הרך - אם יהיה לי כוח אחפש לך אח"כ או שתעשי חיפוש מתישהו אם את רוצה. באמת שזה ספר מעצבן, ובעיקר לא מחדש כלום וגם לא אומר לך מה לעשות אלא יותר מן אוסף סיפורים, אנקדוטות ודוגמאות שאת צריכה לנחש מהם מה הדרך הנכונה -אם יש דבר אחד ברור מהספר, זה שיש דרך אחת נכונה, והיא הדרך של המחברות. מהי בדיוק - זה כבר עניין כנראה רק למקורבים באמת. האמת, אני לא ממש רוצה לדעת מה היא אחרי שקראתי שם קצת.

למעלה